25 - mekkeren


Dat het leven niet altijd loopt gelijk we het willen, dat weet elk mens. Dat je soms jezelf moet weg cijferen, of je eigen wil opzij zetten, weet ook iedereen. En dat je soms moet knopen doorhakken, hoe pijnlijk ook... tja, hoef ik ook niemand meer duidelijk te maken?
Ik voel mij mijn kinderen verliezen. De depressie en al hetgeen er bij kwam en nog komt kijken, heeft uiteraard gevolgen. Mijn ex wil het hoede recht over de jongste. En jongerenwelzijn kijkt over mijn schouder mee naar mijn oudste. Ik wist dat het ooit stond te gebeuren, maar nu is het effectief zover.
De kinderen vertoeven al meer bij papa. Diep in mijn hart weet ik wel dat zij er goed bij varen. Wat niet wegneemt dat ik mij voel falen. Ik voel me geen complete mama. Ik mis mijlpalen in hun leven. De eerste woordjes die mijn jongste straks zal leren lezen en schrijven, dat via huiswerk herhaald wordt. Wat ik bij de oudste ook gemist heb.
Vorige week, liepen de emoties bij mij dus weer hoog op. Een gesprek met ocj, weinig seksuele aandacht van mijn lief, nog minder bdsm spel met mijn Sir.
Ik kloeg dan ook...
"Wie ben ik nog als ik mijn kinderen niet bij me heb?"
"Wat ben ik nog voor jou?"
Gelukkig werd Sir niet boos, maar vol geduld en begrip, gingen we in gesprek. Ik wenen, hij troosten.
Soms lijkt het of er een sleur insluipt...
Toen ik vrijdag met Sir belde, ik lag te genieten van een bad, droeg hij me op, me zaterdag open en beschikbaar te kleden. "Hij heeft plannen..." joelde het door me heen.
Hij wil dat ik hem verleid door mijn manier van kleden, om te krijgen waar ik naar verlang. Lang moest ik niet nadenken om me geschikt te kleden. Mijn kinky rokje, een ouder corsetje, een miniscule string... vers uit de douche, mijn ogen extra aangezet, en de speelcollar om.
Hij keek, en ik voelde dat het goed was.
De flogger, het zweepje... ik kreunde er op los. Sir stopte me een bal in!!! Hij heeft een gag gekocht?? Die man verrast me steeds onverwacht.
Van bondage heeft ie geen verstand, maar in het verleden reed ie paard. Zijn halstertouwen gebruikt hij op mij. Ze zijn niet gebruikt geweest op een paard, gelukkig maar. De knooptechnieken die ie toen nodig had, komen hem nu van pas. Mijn handen werden aan mijn benen gebonden. Extra touw werd vastgehaakt in de collar, en ook naar mijn benen vastgelegd. Ik kon geen kant meer uit. Nog even ging Sir door... Nog even begeleidde hij me naar mijn roes.
't Was geen urenlange, maar een heftige en emotionele sessie. Toen ik me neukte, werd het me ff moeilijk. Zomaar, zonder reden drupten tranen uit mijn ogen...
Ik hou van die man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten