15 - jachtig


Avond. Ik zit met een hyper nerveus opgejaagd gevoel. Het begon deze ochtend met vrolijkheid, opgewekt, druk pratend. Na de middag sloeg het om. Stress, moe, prikkelbaar, nerveus, niet tot rust komen. Ik heb enkele was gedaan, opgehangen en de strijk. Droge afwas in de kast gezet. Ik maakte me bezorgd om Vlek, die gister over haar toeren was. Ik had haar nog niet gezien, gelukkig kwam ze rond 17u miauwend en hongerig aangelopen.
Tja, en R, hij merkt direct als ik me krab en wondjes openhaal. Slechte gewoonte van me. Alles moet er aan geloven, mijn billen, mijn kont, mijn hoofd.
Ik ben mezelf niet, ik lijk een ander persoon, ik herken mezelf niet. Zo druk doend soms. Mijn korte-termijn geheugen lijkt niet meer te functioneren. Ik kan niet meer nadenken. En het voelt of ik per momenten wartaal uitsla. Heel beangstigend. Drukke plaatsen en stress-situaties kan ik niet bij om. Het slaat over naar mij en ik stress. Andere momenten zit ik dan weer vol wilde plannen en ga ik mijn living volledig strippen en reorganiseren. Tegen beter weten in. Doorzetting ontbreekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten