2 - heet


"Ik loop heet."
Mja, wie niet he, wat een hitte zeg. Al is het vandaag wel ok aan de kust. Er staat een koele bries. Ramen en deuren worden opengegooid om de koelte binnen te laten. In huis is het 25 graden, en dat krijg ik niet afgekoeld. Tja, dan koel ik mezelf maar af he. Koude douches, amper gekleed, koud drinken, en de taken opschuiven naar 's avonds. Al kan niet alles verschoven worden, en ben ik niet van plan om zomaar te niksen.

Vakantie :-) Groot verlof!! Ondanks dat ik niet werk, heb ik uitgekeken naar deze periode. Er zijn heel wat activiteiten in de buurt, waar ik heen wil. De meisjes komen meer en vaker thuis. Ik mag en kan aftellen om het co-ouderschap te hernemen. Niet enkel ik, ook de meisjes verlangen er om. Gister vroeg de jongste er spontaan om. Mijn ex (papa) heeft zijn vertrouwen ook terug gevonden in mij. Als hij naar de kine moet, komen de meisjes enkele uurtjes bij mij. Dat zit goed dus. Jaja, het komt goed!

Lang leve het brat-meisje met haar koppigheid en vechtlust!

Dinsdag heb ik afgesproken met een vriend. Een Dom. V.
Ik ken hem al langer, het contact blijft sporadisch, maar in de periode dat ik bij Bai was, had ik hem niet meer gezien. V is geen persoon die 'vast' wil. Hij is een swinger. Aangezien ik me voorlopig niet wil binden, was dit ideaal.
Dinsdag avond hebben V en ik gespeeld. Zonder verwachtingen, elkaar vertrouwend, wetend wat we aan elkaar hebben, wat we wel en niet mogen verwachten.
Het voelde goed! Het deed goed!

Gister heb ik nog wat gechat.
Man man man, wat daar soms allemaal passeert.
Mannen die me vroegen voor een pay date. Ach, ik gaf toe, maar ik plakte er zo een hoge prijs op, dat er sowieso afgehaakt werd. 1 x heb ik gedate als escort. Achteraf bekeken, ben ik goed gek geweest. Er was geen beetje veiligheid ingebouwd. Een mens leert uit ervaringen. Al een geluk.
Dus, pay-date? Nee, ik ben onbetaalbaar! En de gek die me wil geven wat ik vraag... Tja, is zijn probleem, het is nog geen garantie dat ik er op inga.
Van de 50 berichten die ik op een bepaald moment te beantwoorden kreeg, zijn er net geen handje vol naar skype verhuisd. En daar wordt er door de mand gevallen. Die worden dan al gauw uit de contacten gegooid.
Een persoon is gebleven, en zelf vertrokken.
En een ander persoon heeft nog een berichtje gestuurd, maar is het nog even koffie dik kijken.
Ik vestig mijn hoop er niet op.
Schrijvende woorden zijn geen daden. Hij zou de eerste niet zijn die zich anders voorstelt dan handelt. Dus ik tast af.
Al heeft hij mijn interesse wel gewekt.

Ik lig er niet meer van wakker.
Ik ben al helemaal niet hopeloos op zoek naar...
Als ik die ene tegenkom, dan zal ik dat wel weten. Tot dan, geniet ik, al dan niet bdsm gerelateerd :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten