13 - statussen

relationship status:
D/s relationship status:
Zo staat mijn fetlife profiel. 
Zowel 'Considering' als 'under consideration'. Omdat ik dit tweezijdig zie. Gaat het er immers niet om dat B/beide personen ELKAAR overwegen? E/elkaar leren kennen? 
Klikt het? Ziet W een potentiële sub in mij? Zie ik W als mijn evt Dom? Wil ik mij laten trainen door W? Wil W mij trainen als slavin? Allemaal vragen waar ik geen volmondige ja kan op geven. Waarom? Ik ken W niet. Indrukken kunnen vervagen. Personen kunnen zich anders voordoen. Maskers kunnen afvallen. Ik heb mezelf mijn jas der voorzichtigheid en bescherming aangetrokken. Ik ga dit heel rustig aan aanpakken. Alles goed overdenken, overwegen. Vragen stellen... Twijfels voorleggen... 
En daar komt Vadertje mij nog mentoren. Want ook daar heb ik de bewuste keuze gemaakt Hem als mijn mentor te blijven aanzien. Bij Hem kan ik ventileren, mijn twijfels en vragen kwijt. 

Oorspronkelijk was afgesproken dat ik zaterdag naar Mechelen zou treinen. Maar ik en afspraken nakomen, dat weten jullie al, is niet mijn ding. Hij is vrijdag hierheen gekomen :-)
Hij had gerommeld in zijn app, zijn auto volgestouwd met  kleren en speelgoed die zijn kinderen ontgroeid waren, en richting kust gereden.
Intussen had ik al trachten te cancelen, een woordeloze discussie met mijn ex was de aanleiding. Sir zette toch door, wist mij te overtuigen, en stond vrijdag avond 21uur aan mijn deur. Waar ik nu wel tevreden over ben, moet ik eerlijkheidshalve toegeven.

Sir kickt op boeien en immobiliseren. En laat dit nu net ook mijn kink zijn. Boeien, touwen, immobiel zijn. Dat hoeft niet altijd meer te zijn.
Na enige aanwijzingen van mijn kant, wist Sir wel wat ik wou, waar ik naar verlangde. Zo moest ik bij Zijn aankomst in positie zitten. Op de knieën, met mijn kont niet steunend op mijn voeten, handen in de nek. 
Zo trof Sir me dan ook aan toen Hij binnenkwam. Net op tijd... Was Hij te vroeg, of ik te laat? Zijn sigaret heeft mij nog enige tijd gegeven, om aan Zijn verwachting te voldoen. 

"Vind je het leuk me zo op te wachten?" stelde Hij me de vraag, intussen met mijn tepels spelend. "Ja." antwoordde ik. Een deel van al mijn verlangens waar Hij al aan tegemoet kwam. "Sta maar recht." Sir doet me de halsband aan, ik moet me zelf de enkel en polsbanden aandoen. En opnieuw op de knieën. Sir heeft een langere beenspreider mee. Die zet Hij nu loodrecht achter mij aan. Mijn enkels worden aaneen geklikt en in verbinding gezet met de ene kant van de spreider, de andere kant, wordt de halsband aan vastgeklikt. Ik kan geen kant meer uit. Mijn handen komen op mijn rug, in het midden van de spreider aaneen geklikt. 

Sir haalt de magic wand uit, en weet mij al gauw mijn orgasme te geven. Och, dit is lekker! Zo wil ik wel uren doorgaan...
W/we gaan uren door... W/we gaan de nacht door... Tot zaterdag ochtend. Tot twijfel mij weer overvalt.

Op beide borsten heb ik 3 streepjes van de cane. De flogger houdt me warm. Kaarsvet drupt op mijn lijf. Ik lijk een paddestoel vol met rode stippen.

Als ik aangeef moe te zijn stopt Hij me in bed. Maar niet zomaar. Geketend. De ganse nacht breng ik geketend in diverse posities door. Heerlijk is dit!

Maar ondanks die heerlijkheid besluipt me een ongemakkelijk gevoel. Ik vraag Sir zaterdag ochtend naar huis te gaan. Ik heb nood aan alleen zijn, tijd voor mezelf. Teleurgesteld gaat Sir naar huis.
Ik krijg mijn gevoel niet omschreven, en bericht Vadertje.

"Whei... Vadertje...
W666 doet echt zijn best wi, probeert mijn verlangen te voldoen, past zich aan, is meegaand...
en ik voel me ontevreden...
ik ben kwaad op mezelf, verward, begrijp mezelf echt nie..."

"Pas op dat je weer niet tevreden bent met minder dan de perfectie hé, die vind je NOOIT Doerga. Daar ga je echt moeten tegen vechten. Je zal je altijd ergeren aan sommige dingen van een man, net zoals hij zich zal ergeren aan sommige dingen van jou. Maak jezelf nu niet ongelukkig door weer te focussen op wat je niet hebt en blind te zijn voor wat je wel allemaal krijgt.
Liefde, vriendschap is de ander nemen zoals hij is, niet zoals je zou willen dat hij is. ben je niet bekwaam genoeg affectie op te brengen om er ook iemands "mindere kanten" bij te nemen, blijf dan weg van elke vorm van relatie want je maakt niet enkel jezelf ongelukkig maar ook de ander die er alles aan doet om je gelukkig te maken !
Je hebt nu iemand die het rond jou laat draaien en niet rond zijn eigen fluit, apprecieer deze man, praat zaken uit, ik ben er zeker van dat hij zijn best zal doen maar jij moet dat ook. Relatie is ook geven en niet nekel ontvangen en in jouw geval zal dat geven vooral bestaan uit "tevreden zijn met minder dan de perfectie"."

"Dank je Vadertje...
ach weet je, ik ga het gewoon moeten tijd geven. Met mijn ex had ik het ook zo moeilijk om mij aan te passen. Alhoewel dat het x aantal jaren is mislopen.
Gister avond is W gekomen, en deze ochtend voelde ik me lastig.
Nu ik het typ, voel ik me zo schuldig naar hem toe. Het lijkt of ik ben hem gaan gebruiken. Ondankbaar wezen, ben ik.
Deze ochtend heb ik hem gevraagd of hij naar huis wou gaan. Hij voelde mijn twijfel al. Ik had amper geslapen de gepasseerde nacht, en was doodop.
De vermoeidheid, mijn hormonen (ongesteld), zijn mee oorzaak van mijn gedrag. Maar het spreekt het niet goed.
Ik heb nood aan tijd voor mezelf en privacy.
Dat heb ik W gezegd, en hij begrijpt het.
'k Voel me dus echt wel rot naar hem toe. En ik voel ook enige spijt.
Maar ondanks heb ik wel een aangename dag (alleen). Na de middag pas weer uit bed gekomen, ik heb mijn haren gekleurd, gedoucht, en nu ben ik gewoon lekker lui...
Ben ik gemaakt voor relatie?
Geen idee.
Alvast niet voor een vaste 24/7 relatie."

"Jullie praten, jullie praten na. Je zegt dat je moeite wil doen om erover te komen. Begrijp je, je kan in een vertrouwde relatie heel veel kwijt, je moet alleen zien hoe je het zegt ;)En je ziet het, hij begrijpt dat je nu even "allen wil zijn". Hij zal zeker ook wel begrijpen dat je weer moet aanpassen.
En neen je hebt hem totaal niet gebruikt, jullie verwachten natuurlijk zaken van elkaar, jullie zijn al lang de tijd voorbij dat je nog gelooft in "hij is mijn alles". Jullie hebben beide al wel geleerd dat in een relatie elke partner ook iets wil krijgen of nemen. daar is niets verkeerd mee, zolang beiden ongeveer even veel geven.
Volgens mij moet je je dus niet rot voelen, maar gewoon open hem zeggen dat je aanpassingsproblemen hebt, heel graag met hem verder wil maar dat hij geduld zal moeten hebben omdat je nu eenmaal terug moet wennen aan een vent in je bed. Dus daar zal je wel ergens inspanning voor willen doen, daar ben ik zeker van :) Maar voel je niet schuldig, praat er open en eerlijk over. Lukt dat niet dan zal je relatie vroeg of laat fout lopen omdat je even goed als ik weet dat communicatie de kern is van elke menselijke omgang.
En ja, mss ben je iemand voor een LAT-relatie en niet voor een 24/7. Dat kan hé en als jullie je daar beiden goed bij voelen, waarom niet."

"Ik heb het excuus als 'ik heb vanalles te doen' gebruikt. En ook dat ik wat tijd voor mezelf nodig heb. Open als ik ben, had ik het toch wel moeilijk om dit te converseren aan hem. Omdat ik wist dat hij een gans weekend hoopte, en toch zeker tot vanavond verwachtte. Ik heb hem teleurgesteld.
Ik snap nog steeds niet in D/s het evenwicht geven en nemen. Ik heb zeker tien orgasmes gekregen, hij maar 1. En toch bericht hij me dat hij mij al wat mist. Dat hij het heerlijk vond.
O ja, hij is zeker geïnteresseerd in H."

"Wel dan zit je wel goed. Ik denk dat ik je dat niet moet zeggen, je hebt het al genoeg anders gezien dus je weet het zelf ook maar al te goed"

"Soms heb ik bevestiging nodig he Vadertje"

Intussen, gesterkt door Vadertje heb ik dit wel open gecommuniceerd naar Sir. Al is het over skype.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten