14 - als... dan...


Het leven kan soms raar lopen.
Vorige week heb ik de gekste, perverse zelfs, fantasieën.
Vandaag ben ik een en al rust, geen greintje hitsigheid in mijn lijf.
Al meer dan eens is een rust over me gevallen, om dan met een vingerknip weer op te laaien tot een bijna onblusbaar vuur. Ook nu, is die rust aanwezig, maar dan wel nadat het net niet onblusbare vuur gedoofd is. Alhoewel... gedoofd? Het smeult... onder de koude asbovenlaag, ligt er een klein smeulend vuurtje, die Zijn vingerknip nodig heeft om weer in alle hevigheid op te laaien.
Het geeft me een heerlijk gevoel. Al heb ik geen idee hoe het komt. Ik kan er maar naar raden.
Is het dat W/we elkaar slechts 2 keer ontmoet hebben? Of speelt het mee dat ik mij niet beklemd voel?
De eerste date heb ik in een vorige post beschreven. Ter kennismaking hebben W/we gekamerd. En het was fijn! Sindsdien is er dagelijks contact. Een sms, een phone gesprek. Kort. Even over en weer vragen hoe het gaat. Hoe was Zijn dag? Hoe verliep mijn dag. Even E/elkaar horen.
Dinsdag hebben W/we E/elkaar ook ontmoet. Mijn wispelturige gekke geest stelde de vraag om af te spreken en Hij zei ja. Nadat Hij zich een voorgerecht aan mij heeft genomen, zijn W/we samen naar de Italiaan gaan eten.
"Ik voel me goed." uitte ik Hem spontaan. En zo was het ook, hand in hand liepen W/we over straat, af en toe E/elkaar een warme kus gevend. Ja, het geeft mij een goed gevoel. Een zekere geborgenheid.
Aan de auto aangekomen, nam Hij nog een sigaret, en gebiedde mij in de auto te wachten. Het was wat koud geworden. Hij toonde Z/zijn zorgzame kant.
Terug bij mij thuis, namen W/we samen uitgebreid ons dessert.
Een lekker, zacht dessert vol lust.
Wanneer W/we E/elkaar terug zien? Ws komend weekend. Rekening houdend met Zijn bezigheden, Zijn werk, en alles dat er rond hangt, rekening houdend met mijn bezigheden, de kindjes, mijn hobby's, enz...
En uiteraard rekening houdend met de afstand. Drie kwartier rijden van Hem naar mij.
Het moet haalbaar blijven.
Heel voorzichtig kijk ik vooruit...
als...
dan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten