6 - just a dream


Vrijdag avond, hij kijkt haar aan. "Je weet wat je te doen staat?" Zijn ogen boren zich in de hare. Ze begrijpt onmiddellijk wat hij wil. Haar ogen neerslaand antwoord ze, "Ja Meester." "Flinke sub van me." klinkt het warm, vergezeld van een aai over haar bol.
Tergend langzaam begint ze zich uit te kleden. De brat in haar weet dat hij daar niet van houdt. De verwachte reactie blijft uit. Ze stapt als laatste uit haar slip, waarna ze de gewenste positie inneemt. Op de knieën, handen op de rug, borst vooruit, ogen dicht. Ze wacht. Het is en blijft muisstil. Ze spitst haar oren, in de hoop iets te horen. Dit is niet zijn gewoonte. Meestal reageert ie rapper, door een opdracht te geven of wat dan ook.
Ze schrikt dan ook als ze zijn stem hoort, "Recht!" klinkt het streng. Ze wipt vliegensvlug recht. Benen uiteen, handen op de rug. Voor ze het goed en wel beseft gaan haar handen in de boeien. "Buig!" klinkt het opnieuw gebiedend. "Jij..." woord per woord, zegt hij wat hij te zeggen heeft. "dacht..." per woord volgt een korte adempauze van hem. "mij... uit..." in die adempauze knalt per woord, per bil, de zweep over haar heen. "te... dagen!!" Auwch... Zijn woordeloze moment van daarnet, tijdens haar uitkleden, laat hij nu keihard op haar kont neervallen.
"Meester, mijn excuses... ik was me er niet van bewust dat ik fout was." probeert ze hem te paaien. "Nog liegen ook?" reageert hij. Hij kent haat beter dan zijzelf. "Je stelt me teleur meid." "Ja Meester. Sorry Meester." jammert ze. "Dit is overigens de eerste keer niet meer he." gaat hij verder. "Nee, Meester." antwoordt ze schuldbewust.
"Sta maar recht." Hij doet haar de collar om, pols- en enkel boeien. Hij gagt haar, om daarna haar de hoofdkap om te doen. Ze ziet niets meer, hoort amper, en kan al helemaal geen geluid uit brengen. Ze hoort de klik van de leiband aan de halsband. Een rukje vertelt haar dat ze opnieuw op de knieën moet. Op handen en voeten wordt ze geleid naar een andere ruimte. Ze voelt hoe de gag haar mond helemaal opvult. Hij heeft de opblaasbare gag gegeven.
"Dit wordt afzien." denkt ze. Ze wordt verder geleid, en voelt hoe ze in de bench moet. Haar hoofd gaat door de ruimte die daarvoor bestemd is. De halsband wordt vastgeklikt aan de baar die net boven haar hoofd loopt. Ook de hoofdkap wordt aan de baar bevestigd. Ze kan zich niet meer bewegen. Haar polsen en enkels worden vastgehaakt. Rond haar buik wordt een leren band gehangen, en ook dit wordt opgespannen en vastgehaakt. Daar staat ze, met hangende borsten, kut en kont open voor gebruik. "Teef!" hoort ze hem in haar oor zeggen. "Dekteef!" "Wat gaat hij in godsnaam doen?" vraagt ze zich af. Ze voelt gemurmel aan haar borsten. Een zuigkracht hecht zich rond haar tepels en tepelhof. Hij heeft haar borsten aan een melkmachine verbonden. Een constante zuigkracht trekt aan haar borsten. Daarna voelt ze vingers haar klit opzoeken. Vaardige vingers spelen piano, maken haar heet. Er komen knijpers op haar kutlippen. Die nijpen! Er wordt een neuk-machine vlak achter haar gezet. Die gaat momenteel nog rustig in en uit haar intussen warme kut. Op haar clit komt eveneens een zuiger van de melkmachine. In haar kont wordt nog een plugg aangebracht. Die vibreert zacht. Ze weet ff niet waar ze het heeft. Ze voelt de zuigkracht van de melkmachine toenemen. De grens van pijn en genot liggen vlak bij een. Van zo de grens naar pijn dichter bij komt, voelt ze hoe de neukmachine harder gaat. Tegelijk wordt de vibrerende plugg opgedreven. En zo gaat het een half uur door. De melkmachine, de neuk machine, en de plugg. Ze voelt hoe haar lijf zich begint op te spannen... Het borrelt in haar buik.
"Geil stuk..." hoort ze hem in de verte. De kap wordt afgehaald, de gag wordt verwijderd. Hij brengt haar de mondspreider in. Eerst voorziet hij haar van wat water. Daarna wordt de melkmachine verwijderd, en de knijpers. Ze voelt het genot meer en meer groeien. Hij zoekt haar clit, en terwijl hij haar clit verwent, doen de neukmachine en de plug de rest van het werk. Ze ontploft bijna, om tot een spetterend orgasme te komen. Na haar orgasme, haalt hij de plug en de neukmachine weg, en gaat haar zelf neuken. Hard en diep stotend komt hij klaar in haar.
Hij maakt haar helemaal vrij, ietwat moeilijk komt ze uit de bench, om haar naar boven te laten leiden. "Heet ding." strelen zijn woorden hem. "Kom, naar je slaapplaats." "Hoezo? Nu al?" vraagt ze verbaasd. Hij reageert met een glimlach. Zwijgend vervolgt ze de weg naar de slaapkamer. "Nee meid, slaapplaats heb ik gezegd." komt er dan toch. Dan begint het haar te dagen. Haar 'slaapplaats' is immers niet het bed. Of tenminste, niet het gezamelijke bed. De 'slaapplaats' is een ziekenhuisbed.
"Op je knieën, kont omhoog." "Wat is hij van plan?" denkt ze.
"Ontspan je." Ze voelt een koude gel op haar kontgaatje. Daarna voelt ze iets naar binnen glijden. "Wat doe je?" vraagt ze. "Je kont trainen." antwoordt hij me.
Ze voelt hoe een buisje in haar kont gaat, en zijn weg dieper en dieper zoekt. "Voila, draai je maar om." is hij tevreden. Ze gaat op haar rug liggen. "Ontspan." Daar gaat een buisje in haar plasgaatje. Gevolgd door een ijskoude metalen buis in haar kut. De kutbuis wordt vastgezet met kettingen aan weerszijden van het bed. "Even testen." zegt hij. Er wordt vocht in haar kont gestuwd... En dan voelt ze hoe het buisje in de kont breder wordt. Hij rekt haar kontgaatje. Dan wordt er een ijskoud vocht in haar plasgaatje gestuwd. Via de kutbuis voelt ze trillingen. Ook dit voelt breder wordend aan. Haar kut wordt opengetrokken. "Argh, Meester..." kreunt ze. "Zwijgen." gebied hij haar. Hij neemt een trechtervormig voorwerp, en steekt dit in haar mond. Met een riem wordt dit vastgehaakt langs haar hoofd. "Zo kan je drinken en papjes eten." grinnikt hij. En dan maakt hij haar verder vast. Een riem over haar hoofd, die intussen haar ogen bedekt, een riem over haar buik, de benen open en aan weerszijden van het bed. Haar polsen aan beide zijden opzij van het bed. Haar borsten worden opgebonden en boven haar, aan een stang vastgehaakt, zodat die onder een zachte spanning komen.
Ze voelt hoe koud vocht in haar mond loopt. Hm water... lekker...
Ze voelt hoe vermoeidheid aan haar trekt, en ze soest weg.

Plots wordt ze wakker. Ze is wat in de war, en het duurt even voor ze beseft waar ze is. Ze hoort diverse stemmen. "Zo zo... is dit je proefkonijn?" hoort ze iemand vragen. "Ja, ja, mijn teefje, mijn dekteefje..." hoort ze haar Meester.

Handen, overal op haar hele lijf voelt ze graaiende handen. Ze wil zich oprichten, maar het gaat niet. Ze wil roepen, maar ook dat gaat niet.
Ze voelt warme stevige beschermende armen om haar heen, ze hoort hoe hij haar sust en troost...
"Ssssttt... rustig maar..."
Ze kijkt hem aan...
en beseft,
het was maar een droom, een nare, akelige droom...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten