11 - intiemer

Tijdens de kennismaking gaat het er natuurlijk ook intiemer aan toe.
"Mijn voorkeur gaat uit naar een echt lustsletje, die nog veel opleiding nodig heeft, met daarbij de nodige straffen. Als dominant zoek ik vooral een lustslavin. Ik laat het lot ook een rol spelen (bv als je als opdracht krijgt de Meester te verwennen, dan moet je een worp doen met 2 dobbelstenen. Heb je geluk, krijg je er 12 minuten voor, heb je pech 2 minuten (2x1). In het laatste geval zal je hard aan de bak moeten. Slaag je in een opgelegde opdracht, denk ik ook aan jou genot (bv dildo-spel).
Slaag je niet, dan wordt er gestraft. ik zag dat je licht maso wel ziet zitten. Ik vermoed dat je dan denkt aan een blinddoekje, handjes geboeid, misschien een lichte spanking op de bibs, ben ik juist);
Zonder in extremiteiten of vulgariteit te vervallen, wil ik het daar wel iets steviger. Maar hé, don't worry dat wordt opgebouwd, je kan daar in groeien." geeft Hij een vb.
"Ik heb ervaring, blinddoek is spannend, handjes geboeid hm... ik hou van bondage, bewegingsbeperking, ik kick op choking, mijn borsten zijn voldoende groot om lekker afgebonden te worden, en ik ben nieuwsgierig naar meer. Licht me dus een tipje van de sluier?" vraag ik, niet goed wetend wat ik moet denken.
"Tipje van de sluier : zoals gezegd bepaalt het lot veel van jou opdrachten : Waar ik op kick : slavin geblinddoekt, met dildo in haar kutje, op haar knietjes, handjes netjes op de rug gebonden, eventueel de tieten strak afgebonden, versiert met voldoende wasknijpers. Met haar mond moet de slavin de dobbelstenen van tafel nemen en laten rollen. Dat geeft de tijd aan die de slavin krijgt om de Meester klaar te pijpen. Vind ik supergeil. lukt haar dat, dan heeft ze een orgasme naar keuze verdient, lukt het haar niet dan bepaalt het lot opnieuw haar straf : ze mag opnieuw gooien met de dobbelsteen. Het aantal ogen bepaalt de nummer van een envelop (in elke, zes stuks, zit een straf : bv nr 1 is een handspanking van 10 minuten, nr 2 is bv de tieten nog wat strakker opspannen, en dan iets gemenere klemmetjes op de tepels en kutlippen, nr 3 is bv 10 slagen van de broeksriem, nr 4 is bv een strakke bondage op de tafel,armen gespreid , benen gespreid, en dan lekker op zijn hondjes genomen worden etc....) Spannend hé."
Hm, ik voel geen voldoening. Pijpen en straffen? 
Ik vraag verder: "Wat zie je dan als opleiding?" "Opleiding : vooraleer we het daar over kunnen hebben, moet ik toch een beetje zicht hebben op je ervaring. Ik ben niet alleen op deze wereld, ik hou dus rekening met anderen. Het heeft bv geen zin om een straf op te leggen, om dan doodleuk te horen, ik durf of kan dit niet aan. Het is in samenspraak : waar sta je al, waar wil je heen? Zoals gezegd is het bij mij vooral lust-sex gerelateerd : tot hoe ver ben je bereid te gaan? Pijnopleiding: idem?" krijg ik het antwoord.
"De vraag over kuisheidsgordel boeit me ook enorm? Best wel geil om te weten dat je subje niet met haar kutje kan spelen, en dat jij bepaalt wanneer het weer kan 'ontploffen'..;... Of dat je je subje kan laten smeken om te mogen komen, nadat ze heel hard haar best heeft gedaan om jou gelukkig te maken :) Dat ze heel hard moet ondergaan om het sleuteltje van de verlossing te bekomen. de vraag hierover boeit me ook psychologisch, waarom stel je dat voor? Je wil de controle geven aan iemand. Iemand die jou sexueel als voorwerp gebruikt, terwijl je zelf niet mag genieten.... Je vind jezelf een stout meisje. Als ik een spel speel wordt er altijd gestart met een keuring. Je kut staat op dat moment maar best kurkdroog. Ik bepaal wanneer je nat wordt, niet jij. Ik wil Meester worden van jouw sexualiteit. Ik bepaal jouw genot." reageert hij op mijn vraag betreft kuisheidsgordel.
"Het windt me vooral op, omdat het fysiek aantoont dat de sub bezit is van de Meester." geef ik toe.
"Mijn grootste genot is wanneer ik zie dat de slavin ook geniet. Orgasme is gegarandeerd, anders is het ook niet meer leuk."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten