12 - BDSM contract


BDSM-contract

Dit is een overeenkomst tussen *** (hierna genoemd onderdanige) en ***, de eigenaar (hierna genoemd Meester).
Deze overeenkomst omschrijft de gedragsregels en verplichtingen van de onderdanige en de Meester in de spelperiode.
In genoemde periode zal zij volledig als onderdanige behandeld worden.
In bijlage bevinden zich de sub- en Domlijsten en de evt te behalen doelstellingen.

Er wordt gestart met een ‘consideration’ periode die tussen 3 en 6 maand kan duren. Tijdens deze periode kan dit contract nietig verklaard worden, dit zowel van de onderdanige als van de Meester, zonder dat er nodige uitleg gegeven hoeft te worden.

Na afloop van deze periode wordt in samenspraak met de Meester bekeken hoe de consideration-periode verlopen is. Deze periode kan worden verlengd. Deze periode kan een vervolg krijgen van trainingsperiode. Of beide partijen beslissen om niet samen verder te gaan.

Sub- en Dom lijst wordt geëvalueerd en indien waar nodig aangepast.
Regels en verplichtingen worden aangepast per contract-periode.

De regels en verplichtingen zijn allemaal onvoorwaardelijk. Elke overtreding van de regels zal op gepaste wijze door de Meester worden bestraft. Het is de plicht van de onderdanige om er voor te zorgen dat er aan de verplichtingen kan voldoen worden. Afhankelijk van de omstandigheden kan de Meester bepalen dat er van deze regels wordt afgeweken.


Algemeen

De volledige overgave omvat de duur van de ontmoeting. Het lichaam van de onderdanige is het volledige bezit van de Meester. Hij kan daarom op elk moment van de dag beschikken over haar op elke manier die Hij wenst. De onderdanige zal haar met hart en ziel volledig overgeven aan de Meester en zonder terughouding alles doen om Hem te behagen

Beide partijen erkennen dat ze in goede gezondheid verkeren, en vrij zijn van SOA’s. Dit wordt om de 6maand door de huisdokter getest.

Beide partijen verplichten zich alcoholvrij te spelen. Tijdens het spel ondertekent de onderdanige niets en hebben betrokkenen geen contact met derden, uitzondering kan buitenshuis. I.v.m. kinderen en familie is telefoonopname noodzakelijk. Hierop volgt een korte spelonderbreking.

Het bdsm gebeuren zal enkel in besloten kring of met insiders plaatsvinden. Buitenstaanders worden niet gechoqueerd. Subtiel spel is wel een mogelijkheid.

Het ganse bdsm-gebeuren is gebaseerd op veiligheid, vrijwilligheid, vertrouwen.


Plichten en rechten van de onderdanige

De onderdanige moet een goede mama blijven voor haar kinderen en deze genoeg aandacht schenken. Indien een opdracht van haar Meester dit in gevaar zou kunnen brengen dan moet de onderdanige haar Meester hierover inlichten.

De onderdanige haar lichaam is eigendom van haar Meester en ze zal erover waken dat dat niet beschadigd wordt. Eventuele 'inbreuken' (hematomen, schrammen, ...) zal ze onmiddellijk verantwoorden op risico van straf. Voorts vraagt ze in alle nederigheid aan haar Meester, dat Hij haar lichaam accepteert voor het vervullen en verdiepen van onze geestelijke, emotionele, seksuele behoeften en kennis.

Om dit te kunnen bereiken heeft Meester ten alle tijde en op iedere gelegenheid de onvoorwaardelijke en onbeperkte beschikking over het lichaam van de onderdanige, ten overstaan van wie dan ook. Meester kan over haar lichaam beschikken naar Zijn eigen wensen.

Het is het doel van de onderdanige om voor Meester de perfectie te benaderen, daarin laat ze haar leiden en bijstaan door Hem. De onderdanige dient en gehoorzaamt haar Meester.

De onderdanige heeft ten opzichte van haar Meester als enig doel Hem te behagen en te voldoen aan alle verlangens van haar Meester.

Eens de onderdanige haar collar (consideration) gekregen heeft zal ze die met trots dragen, altijd en overal tenzij haar Meester hier anders over beslist.

De onderdanige erkent dat de Meester alle macht over haar bezit, ze erkent dat dit de beste manier is om een betere onderdanige te worden. De onderdanige stelt haar lichaam altijd ten dienste van haar Meester.

De onderdanige zal geen lichaamsversieringen (piercing, tatoeage, brandmerk,…) bij zichzelf laten aanbrengen tenzij ze hiertoe opdracht of toestemming krijgt van haar Meester.

Indien de Meester onoplettend zou zijn waardoor een grens van de onderdanige overschreden zou worden dan mag de onderdanige dit aangeven met het stopwoord “stop”. De onderdanige zal hiervoor niet gestraft worden tenzij ze haar stopwoord misbruikt zou hebben.

De onderdanige heeft het recht om 1 keer per maand een wens (fantasie) kenbaar te maken. De meester beslist of hier verder iets mee gedaan wordt. Zij zal die wens-fantasie via mail naar haar Meester opsturen voor het einde van de maand. In de hoofding vermeldt ze ‘FANTASIE’. De Meester zal deze mail niet beantwoorden (tenzij ontvangstbevestiging). De Meester beslist autonoom of hij met die fantasie iets doet of niet.

Tevens behoudt de onderdanige zich altijd onder alle omstandigheden het recht om het woord STOP te gebruiken, waarbij ze uit haar rol mag vallen om haar gevoelens kenbaar te maken. Hiervoor heeft ze geen toestemming van haar meester nodig.

De onderdanige heeft het recht opdrachten te weigeren, indien dit gerechtvaardigd is. Bv om financiële situatie of gezondheid.


Plichten en rechten van de Meester

Meester en de onderdanige gaan er naar streven dat aan alle realistische verwachtingen en doelstellingen wordt voldaan. Als zijn onderdanige geeft ze haar volledig aan de Meester met de wetenschap dat niets zal worden gedaan dat haar als persoon omlaag haalt of beledigt. Ten aanzien van het gezin en de familie van de onderdanige zal niets van haar worden verlangd dat op welke manier dan ook enige schade zou toebrengen aan haar kinderen, noch aan haar functioneren als moeder.

De Meester zal toezien op de gezondheid van z’n onderdanige. De onderdanige zal haar Meester altijd inlichten over veranderingen omtrent haar gezondheid.

Meester zal grensverleggend werken. Wanneer grenzen worden overschreden zal de onderdanige gebruik maken van haar stopwoord.


Relationeel

De onderdanige kan de toestemming bekomen om een vanillerelatie aan te gaan met een ander persoon. Deze persoon moet wel op de hoogte zijn van haar bestaan als sub en kan in geen enkel geval beslissingen van de sub haar Meester tegenspreken.
In dit geval moet de onderdanige haar Meester inlichten over elke evolutie van de vanillerelatie. De onderdanige vraagt ook toestemming aan haar Meester indien deze relatie zou leiden tot seksuele handelingen.

De onderdanige houdt zich er aan om de relatie met haar Meester puur BDSM-minded te houden. Vanille-verliefdheid is uitgesloten tenzij de Meester hiervoor toestemming heeft gegeven.

De onderdanige heeft slechts 1 Meester.

De onderdanige zal niet spreken met andere dominanten zonder toestemming van Meester.


Privacy

Beide partijen waken over elkaars privacy en identiteit alsook toevertrouwde informatie niet publiek te maken, noch toe te vertrouwen aan een enkele derde.

Het is de Meester toegestaan om de onderdanige te fotograferen of te filmen. Deze opnames zijn niet bedoeld om te delen met anderen tenzij de onderdanige deze publiceert in haar blog. De beelden worden genomen met een camera van de onderdanige, die in haar bezit blijft. Zo is haar privacy gegarandeerd. De Meester kan wel vragen om foto’s met verhaal op haar blog te zetten, of toe te voegen op haar FETLIFE profiel.


Begroeting en afscheid

De onderdanige opent de deur voor de Meester steeds in sexy kledij (hoge hakken, minirok, geen slip en blouse die enkele knoppen teveel openstaat, zonder bh). Kledij is voor de mogelijke buren…Ze laat de Meester plaatsnemen, en gaat dan naar kamer om haar gereed te maken. D.w.z. alle kledij uit, naakt en pols-en enkelboeien aan. Dan pas komt ze de Meester officieel begroeten :
In besloten kring begroet de onderdanige haar Meester altijd door te knielen voor haar Meester en een korte zoen op de Meester zijn kruis te plaatsen. Daarna wacht ze af totdat de Meester haar laat rechtstaan en een opdracht geeft.

De onderdanige spreekt haar Dom aan als Meester. Indien er ander personen bij zijn doet ze dit uitsluitend indien Hij haar met een onderdanige titel (sub, slet) aanspreekt.

Na de begroeting spreekt de onderdanige haar Meester uitsluitend op vragende toon aan.

Bij het afscheid nemen van haar Meester zal de onderdanige haar Meester altijd bedanken voor de aandacht die Hij haar geschonken heeft.


In huis

De onderdanige vraag altijd toestemming aan haar Meester om de ruimte waar haar Meester zich bevind binnen te komen of te verlaten, om naar het toilet te gaan, om klaar te komen, om van positie te veranderen,…


Verzorging

De onderdanige draagt in het bijzijn van haar Meester het haar altijd samengebonden in 1 staart.
De onderdanige verzorgt zichzelf altijd met de grootste zorg en hygiëne.

De onderdanige zorgt ervoor dat alle lichaamsbeharing (behalve kapsel op haar hoofd) regelmatig verwijderd wordt. De onderdanige zal zich twee maal per week ofwel volledig scheren, of als er irritatie optreedt, is trimmen ook toegelaten. Zij bepaalt de dagen in functie van haar agenda zodat ze tijd heeft om dat met de nodige aandacht te doen. In een mail aan de Meester laat ze eenvoudig weten dat ze haar plicht gedaan heeft. De Meester kan als bewijs een foto vragen van haar kale spleet (met een bewijsstuk zodat er niet vals kan gespeeld worden. Bv hou een vork tegen je poesje).


Kledij en uiterlijk

Indien de onderdanige buitenshuis meegenomen wordt door haar Meester, dan draagt ze de kledij die voorgeschreven is door haar Meester. Dit zal steeds sexy kledij horen te zijn (hak, netkousen, rokje, geen slip bij gewone rok, tanga bij minirok)

De onderdanige is binnenshuis in aanwezigheid van haar Meester (eventueel vergezeld met gasten van de Meester) altijd naakt tenzij ze hiervoor andere orders ontvangen heeft van haar Meester of tenzij haar Meester op bezoek komt waarbij de onderdanige haar kinderen aanwezig zijn.

Binnenshuis draagt de onderdanige indien Meester die haar omdoet, haar halsband eventueel ook de enkel- en polsboeien. Er wordt voor gezorgd dat er een behaaglijke temperatuur heerst. Bij kramp en activiteiten, die losmaken noodzakelijk maken, zullen deze echter onmiddellijk verwijderd worden.


Gedrag en houding

De onderdanige loopt, staat en zit altijd zo recht mogelijk. Ze zorgt ervoor dat de rug recht is, de schouders naar achteren zijn en de bekken naar voren gekanteld. Haar hoofd is altijd recht en de blik is altijd trots.

De onderdanige zal altijd het hoogste respect tonen voor haar Meester, ze spreekt hem aan met Meester, kijkt hem met een nederige, respectvolle en aanbiddende blik aan. Indien de onderdanige twijfelt of haar blik voldoet aan de voorgaande eisen moet ze haar blik afwenden naar beneden. Ze loopt altijd naast of achter haar Meester, nooit voor haar Meester.

De onderdanige neemt elke houding aan die Meester oplegt. De onderdanige blijft deze houding aanhouden tot Hij aangeeft dat het genoeg is. Of als er in verband met kramp een time-out nodig is, verzoekt de onderdanige zelf om een andere houding. Meester houdt uiteraard rekening met evt beperkingen.

Als de onderdanige staat, zijn haar voeten minstens 40 centimeter uit elkaar. Als ze zit, zijn haar knieën minstens 30 centimeter uit elkaar. Zo heeft de Meester altijd een goed zicht en bereikbaar op de plaatsen die er toe doen.

Het is de onderdanige verboden om haar Meester aan te raken tenzij dit door haar Meester toegestaan zou worden.

De onderdanige zal Meester niet ongevraagd kussen.

Tijdens werkzaamheden van Meester is de onderdanige vrij in haar doen en laten. Meester zal bijtijds laten weten wanneer hij haar bezoekt zodat onderdanige zich kan voorbereiden.

De onderdanige noemt haarzelf uw sub of uw sletje tegenover haar Meester, ze spreekt nooit in eerste persoon.

De onderdanige doet altijd alles binnen haar macht om het voor haar Meester zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Als de onderdanige Meester iets aanbied zal ze dit altijd op zo onderdanig mogelijke wijze uitvoeren, met neergeslagen ogen en op de knieën.

Bij elk orgasme dat de onderdanige beleeft zal ze ogenblikkelijk haar dank aan Meester kenbaar maken.


Seksualiteit

De onderdanige draagt er zorg voor dat haar lichaam gemakkelijk toegankelijk is voor haar Meester.

Op bevel van de Meester zal de onderdanige haar lichaam tonen aan anderen.

Seksuele handelingen (zowel met mannen als vrouwen) tussen de onderdanige en andere personen zijn mogelijk op bevel van de Meester na overleg met de onderdanige.

De onderdanige erkent dat haar biseksuele gevoelens versterkt moeten worden. De onderdanige draagt in woord en daad bij aan het uiten van dergelijke gevoelens. Biseksuele handelingen voert ze zonder schaamte uit op zodanige wijze dat het Meester opwindt.

De onderdanige vraagt Meester toestemming om masturbatie. Overtredingen kunnen bestraft worden met het dragen van een kuisheidsgordel.
Specifiek naar de Meester toe, staat de onderdanige met gans haar lichaam ter beschikking, dit met de drie gaatjes die ze heeft :

Vaginaal : de Meester heeft onbeperkt toegang tot het kutje van de onderdanige. Alleen wanneer ze door gezondheidsredenen of ongesteldheid beperkt is, mag ze dat melden aan haar Meester. Ze biedt dan vrijwillig een ander “gaatje” aan. In alle andere gevallen heeft de Meester het alleenrecht over haar kutje.

Oraal : de Meester heeft het recht om in de mond van de slavin klaar te komen. Zij slikt zijn goddelijke zaad volledig door. De onderdanige is bereid hierin voldoende te trainen.

Anaal : De onderdanige bepaalt zelf hoever ze hierin wil gaan. Momenteel is anale seks NIET aan de orde. Ze geeft wel de toelating aan de Meester om haar kontgaatje te trainen. Te starten met een kleine plug of dildo. Ze geeft zelf aan wat kan, en wat niet. De Meester zal dit respecteren.


Taken

De onderdanige moet haar blog correct en volledig bijhouden over haar ontmoetingen en opdrachten van haar Meester. Ze beschrijft daarin haar gevoelens, wat ze leuk vond en minder leuk.

De onderdanige houdt haar online agenda nauwgezet bij, zodat Meester hier inzicht in heeft, en Zijn tijd naar eigen inzicht kan inplannen.

De onderdanige voert iedere opdracht van haar Meester onmiddellijk, gehoorzaam en met de meeste zorg uit


Straf

Indien de onderdanige een regel niet naleeft dan zal de onderdanige hiervoor nederig en in verbeten stilte haar straf aanvaarden.

Straffen kunnen oplopen van lichte tot zware lijfstraffen, in ernstige gevallen of indien lijfstraffen te weinig effect hebben kan de onderdanige gestraft worden met opsluiting of met genegeerd te worden. Die negatie gaat meestal gepaard met het verplicht dragen van een kuisheidsgordel. Meester zal in samenspraak met de onderdanige een passend model uitkiezen dat comfortabel zit en toelaat te plassen.

Indien alle voorgaande niet het gewenste effect bekomen of indien er meermaals sprake is van zware overtredingen dan kan de Meester beslissen om de onderdanige te straffen door tijdelijk te verbannen of in het ergste geval door de collar van de onderdanige terug te nemen en haar definitief te verbannen of door te geven aan een andere Meester.

De onderdanige zal haar straf altijd aanvaarden om zo een beter onderdanige te worden. De Meester alleen bepaalt de zwaarte en de vorm van de straf. De onderdanige heeft het recht om een verzwaring van de straf te vragen. Kwijtschelding of verlichting van de straf is nooit van toepassing.

De onderdanige zal gewillig en gehoorzaam elke opgelegde straf ondergaan nadat ze door Meester in kennis werd gesteld van de te verbeteren gedrag/fout. De opgelegde straf zal een motivatie zijn om dezelfde fout te vermijden en alzo een betere onderdanige te worden.

Na elke straf zal de onderdanige Meester daarvoor eerlijk bedanken. Ze zal haar straf en de reden van straf duidelijk omschrijven in haar dagboek, de gevoelens omtrent de straf zullen ook hier aan bod komen. Aan Meester vertelt ze hoe ze haar in de toekomst gaat gedragen.


Waarschuwingen

Indien de onderdanige niet naar haar Meester luistert, worden er maatregelen genomen,

1e waarschuwing: OTK SPANKING (tijdsduur wordt bepaald door 2 dobbelstenen, dus van 2 minuten tot 12 minuten
2e waarschuwing: dobbelstenen bepalen het aantal slagen met riem, zweep of rietje. Daarna bepalen de dobbelstenen hoeveel tijd de onderdanige krijgt om een blowjob te geven. Elke minuut die ze meer nodig heeft, wordt bestraft met 10 zweepslagen.

Na 2 waarschuwingen volgt een zwaardere straf of sanctie.

De Meester hoopt dat het zover niet hoeft te komen. Hij zal in functie van de overtreding een gepaste, zeer strenge straf bepalen. Als sanctie zal de onderdanige ook minstens 3 weken geen bezoek krijgen van de Meester, en wordt ze gehuld in een kuisheidsgordel. Vanaf de derde week mag de onderdanige via mail zich tot de Meester wenden, met een smeekbede en met een eigen voorstel tot finale boetedoening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten