12 - voorbereiding in afwachting


De lijsten komen aan bod. Dom lijst. Sublijst. Kennismaking vraagt toch wel enige tijd en aftoetsen.
"Bezorg me die uiterlijk tegen morgenmiddag 17.00u. Doe je best maar." vraagt hij mijn lijst. Hij geeft nog enkele meningen, en sluit af met: "En nu aan de slag : lijst ten laatste om 17.00u. ik check wel even tussen de middag en anders na 17.00u."
Natuurlijk moet ik hem al van weerwoord dienen. Die dag ben ik amper thuis, heb mijn dochter bij me, en ik ben heus niet van plan die tijd in een sublijst te stoppen. Hij begrijpt dit volkomen, en ik krijg uitstel. 
Waar zit die ingevulde sublijst van me? Ik vind die maar niet terug op de pc. En dan, net als ik denk het op te geven, verschijnt ie tussen andere documenten. Fjew. In bijlage stuur ik hem door. 

"Ik wil dat je opneemt met hallo Meester u spreekt met slavin d." vervolgt hij.
"Als volgende vrijdag in het verlengde ligt van mail en phone gesprek, dan is de kans heel groot dat ik je vraag mijn Meester te worden, mij "under consideration" te nemen ;-)" bericht ik naderhand.
"Als we dan inderdaad op het verlengde van mail/gesprek zitten, dan heb je inderdaad een grote kans dat ik je aanvaard als subje." erkent hij. 

"Ik veronderstel dat je begrijpt dat wanneer je aan mij vraagt om Jouw Meester te worden en je een kennismakingscollar aan te bieden (under consideration, zoals je zelf schreef), ik je ga onderwerpen aan een keuring en testsessie." verschijnt de dag nadien in de mailbox. "Naast mijn vraag om de gepaste kledij te dragen, verwacht ik dan ook dat je onderaan bijgewerkt bent. Je weet dat bij een keuring van mij ik steeds verwacht dat het onderaan netjes in orde staat. In die zin kom ik terug op ons aangenaam telefoongesprek van gisteren. Het was geen vraag van mij toen, maar omdat je zelf met het aanbod kwam van uw mogelijke vraag, en de daaraan mogelijks gekoppelde eerste keuring, moet ik daar op terugkomen. Je gaat je van nu tot volgende week ook wat sexueel temperen he."

"Ik heb tussen de middag met aandacht je gedragsregels op je blog gelezen . dat was interessant :). Ik wil dat jij provisoir een modelcontract opstelt . onder voorbehoud dat jij mij uiteraard de vraag stel en dat ik het op voorhand heb kunnen inlezen. Wat moet er allemaal instaan ?
ontvangst leek me wel ok (kus op kruis )
lichaamsverzorging
toelating vragen om te mastruberen
sexonthouding -kuisheidsgordel
gedrag
straffen
ten dienste staan
Pas het aan volgens jou wil en fantasie. Mail me dit door ter controle , verbetering en aanpassing .
Ik bezorg je aangepaste versie die jij ook mag afchecken en evt aanpassingen nog voorstellen . als die redelijk zijn zal dat gebeuren . Wanneer mag ik dit verwachten ? Je had toch vrij deze middag :)"
Ik merk herkenning. Herinneringen van MrC komen binnen.

Ik neem de opdracht, en wijdt me serieus aan de taak. Na knippen en plakken, herlezen en aanpassen, staat HET CONTRACT na enkele uurtjes opgesteld.
Ik stuur het door, Mr brengt enkele aanpassingen, en opmerkingen. Ik onderhandel. Enkele dingen krijg ik toegegeven, maar niet alles. De aanpassingen worden in het contract opgenomen, en dit wordt terug gemaild.

Er wordt nog heen en weer over koetjes en kalfjes bericht.
Beiden hebben we verwachtingen, vragen we ons af, in hoeverre die ingelost zullen worden.
Ondanks spanning, gezonde angst, tel ik af...naar vrijdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten