4 - foert

Pf wat een weekend alweer. Zaterdag middag tot zondag late namiddag. Het was een kort weekend dit maal.
Ik lijk wel een gekleurd wezentje. Blauwe plekken op mijn borsten... een pijnlijke hals van een beet. 
Zaterdag, terwijl Sir tv keek, gaf hij me af en toe wat spank met de stok. Niet heel soft, af en toe verdomd nijpende slagen. Die nijpende reageerde ik wel fel op. De rest... ik viel eigenlijk gewoon in slaap. Ik liet de spanning van mijn lijf afglijden, ik gaf gewoon lekker toe, en viel er bij in slaap. Sir vond het mega, "ik heb nog nooit iemand in slaap weten vallen, onder een spanking." Hm, zou er toch wat maso in me zitten?
Zaterdag heeft hij mij een bekentenis gedaan.
Dinsdag avond had hij afgesproken met iemand, die hij kennelijk enkele jaren niet meer had terug gezien. En hij heeft met haar gespeeld!
Ik wist ff niet hoe reageren. Ik voelde me verward.
Al die emoties die door me heen raasden. Op een gegeven moment, voelde ik dat ik mijn tranen amper kon bedwingen. Ik vluchte naar boven, het excuus dat ik was moest uithalen. In de badkamer wou ik tijd nemen, om ff diep in en uit te ademen. Sir kwam me achterna, ik ben vergeten wat hij me zei, iets in de trant van geen zelfmedelijden, enz. Ik vroeg hem mij ff tijd te geven, en die kreeg ik na zijn zegje. 
Ik nam gebruik van mijn tijd, wierp hem van boven naar beneden een boze blik toe, deed mijn ding met de wasmachine, en verscheen met een warme lach beneden. 
Hij was eerlijk... Hij kon evengoed zwijgen. 
We hebben dus maar weer gepraat... 
"Ik wil nr 1 blijven. Ik besef dat je bij mij niet zo ver kan gaan als je wil. Ik kan er wel mee om dat je dan afspreekt met S. Maar ik wil niet dat je het weekend wegblijft om bij haar te zijn." Daar kan hij mee om. Aangezien S switch is, is er toekomstig spel mogelijk. Zij heeft wel ervaring met bondage... Gek maar waar, ik kijk daar wel naar uit.
Zolang Sir eerlijk blijft tegen mij... zolang er blijft wat er nu is, kan ik er wel mee om. Ik had dit overigens al verwacht. Enige tijd terug had hij mij een voorstel gedaan. Hij was toen nog samen met een ex-vriendin van hem, in vanilla relatie. Hij wou toen een pure Ds relatie met mij. Dat heb ik geweigerd. 
In mijn achterhoofd wist ik dus dat hij vroeg of laat dit zou doen.
Of ik mij bedrogen voel? Niet echt eigenlijk. 
Ik heb er geen slecht gevoel bij. Hij is immers elk weekend bij mij, we ondernemen vanalles en nog wat. Tijdens de week gaan we elk onze gang, mits beperkingen uiteraard.
Of ik iets in die trant ga doen? Nee, ik heb er de behoefte niet toe. 
Natuurlijk zit ik met vragen... Vragen die ik nog op Sir ga afvuren. Vragen en antwoorden die ik dan mogelijk in tekst ga gieten, en hier publiceren. 
Ik zal eerst es zien hoe het verder evolueert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten