26 - "je weet niet wat je wil"


"Je weet niet wat je wil." komt de boodschap op het gsm scherm. "Jawel." reageert ze. Ze weet maar al te goed wat ze wil, en daar past hij niet in. 
Ze hadden vorige week afgesproken. Zij voelde al heel goed aan dat het een seksdate zou worden. Ondanks dat hij dit ontkende. Een blik op de foto's en een lekkere Italiaanse zwoele stem, overtuigden haar toch af te spreken.
"Gewoon daten, een babbeltje. Stel aub geen verwachtingen." had ze hem duidelijk gemaakt.
Hij leek geobsedeerd door 'neuken' en 'parenclub' en 'met anderen'... Het duivelke herinnerde haar aan haar honger, haar enthousiasme en haar zin in avontuur. Het engeltje wees haar op de mogelijke gevaren. Ze besloot het duiveltje te volgen.
Onbezonnen, kleedde ze zich in haar kinky jurkje. Dit gaf al voldoende aanleiding tot meer... 
Eens ze hem had binnengelaten, kreeg ze meer. Zijn ogen gleden goedkeurend over haar lijf. Zijn handen omvatten haar billen, en zijn mond kuste warm haar lippen. Lachende ogen stelden haar enigszins gerust.
Algauw gingen ze in elkaar op. Kledij ging uit en vloog her en der. Wetend dat zij kickt op bdsm, speelde hij de rol van dominant. Hij dwong zijn lid naar haar mond, dwong haar te pijpen. Ze onderging slaag in het gezicht, en tikken op haar kont. Toen hij haar liet squirten, liep het even mis. Ze bloedde. Nochtans was ze niet ongesteld. Was dit een gevolg in nasleep van de operatie die ze ondergaan had? Toen hij haar nog een orgasme bezorgd had, mocht zij hem weer pijpen. Zij bleef wat op haar honger. 
Ze had niet verwacht dat hij zo op haar zou inspelen. Ze had niet verwacht dat zij haar zo zou laten meeslepen.
Hij wil verder afspreken. Een seksclubje doen. Met anderen swingen. 
Zij ligt met haarzelf in de knoop. 
Het avontuurlijke duiveltje fluistert haar opnieuw toe, er in mee te gaan. Leef! Geniet. Je bent aan niemand verantwoording schuldig. Het engeltje spreekt dit tegen. Wees geen slet. Houd je lichaam en geef die aan diegene aan wie je het echt wil geven. Wees geen allemans sletje.
Het engeltje lijkt het te winnen van het duiveltje. 
"Je weet niet wat je wil." komt de boodschap op het gsm scherm, als ze de vooropgestelde afspraak weigert.
Ze wil stabiliteit. Ze wil standvastigheid. Ze wil een partner die haar begrijpt. Iemand die haar ziel leest, zonder dat er woorden moeten aan gegeven worden.
Ze wil ware liefde.
Ze wil vooral iets opbouwen op basis van toewijding, niet op basis van seks.
Ze wil het onmogelijke lijkt het soms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten