2 - instructies


"Wees aub voorzichtig met je verwachtingen... Ik wil niet gaan teleurstellen." stuur ik. Ik wil de twijfel niet de overhand laten nemen.
"wil ook niet forceren hoor, gewoon even testen of het wel gemeend was hé :)" reageert hij op het blogbericht. "Je bent een verkoper, die hebben overal een antwoord op," is mijn weerwoord. 
"heb je blog grondig gelezen ondertussen. Wou zeker niet bruskeren of forceren, mijn drang om jou te ontmoeten (en hopelijk de vraag horen stellen) was (te) groot, :) woensdagavond nemen we tijd. Geef misschien op voorhand toch een limiet op (van tijd, wanneer je echt in je bedje wil liggen, om te slapen hé), ik zal die respecteren." reageert hij nog.
Ik ben weer gerustgesteld. 
"Ik lijk wel lastig over te komen he, maar ik wil absoluut geen herhaling van april, ik wil niet verliefd worden wetend dat dit niet zal beantwoord worden, ik wil mezelf niet gaan verliezen, daarom dat ik me behoorlijk hard afscherm, en duidelijke grenzen mee geef. Ook ik moet jouw grenzen respecteren, wat voor mij zelf al een opgave is, maar ik ben er mee bezig. Ik denk, als we beiden open zijn, elkaars grenzen respecteren, elkaar tegemoet komen, en ons neerleggen bij evt mislopen, dat we wel een mooi iets kunnen uitbouwen. " verontschuldig ik me met een hoop uitleg erbij.
Het is niet de bedoeling dat ik ga afhaken of wegjagen. Ik wil geen misverstanden. Ik hoop enkel, door open en bloot te communiceren, door de grenzen aan te geven, en door mezelf de afspraken voor ogen te houden, ik op enig begrip kan rekenen, en voor mezelf valkuilen kan vermijden. "Mooi geschreven . met open vizier en geen hoge verwachtingen starten we . we zien wel he ." reageert hij weer. Ik ben hem dankbaar om zijn antwoord.
Toch heb ik afgehaakt. Ik voelde enkel interesse in 'straf' en 'pijpen'. Vooral toen ik Zijn pijpinstructies kreeg, merkte ik een degoutant gevoel. Pijpen is al niet mijn sterkste en leukste bezigheid. Als er dan nog es straf vasthangt aan het wel of goed pijpen, het klaarkomen. Neen dank u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten