30 - leugens?


Gevoelens of niet. Mijn zesde zintuig waarschuwt me dat er iets niet klopt.
Als ik sms, reageert hij uren later. Als ik bel, neemt hij niet op. Als ik een afspraak niet kan nakomen, is hij boos.
Zaterdag avond is hij nog langs geweest. Een uurtje. Of ik hem 5 euro kon geven om terug te keren, hij zou er niet meer geraken.
Nee, ik wou niet. We zijn eind de maand. Maar ja, wat is 5 euro.
Ik had enkel briefje van 20. Hij zou het gaan inwisselen in de nacht winkel, en me het resterende terug brengen. Zondag ochtend had ik immers cash geld nodig, en had ik geen tijd om naar de bank te gaan. Ik wou met de kids op stap gaan, en hen al wat kennende, wist ik dat ik niet moest dralen, en had me zodoende al op cash voorzien.
"De nachtwinkel kan niet wisselen, ik zoek verder." bericht hij. Tiens... Dat is raar, denk ik. Ok goed. Een half uurke later. "Ik vind niets, ik ben naar huis, morgen zie je me." Pf, ik had geen zin me er druk in te maken. "Ok." berichtte ik kort.
Zondag ochtend berichtte ik hem dat ik toch wel wat in de problemen zat. De kids werkten ook al niet mee naar behoren. Ik stresste alweer.
Geen reactie.
Tot deze ochtend. "Hoe ist schatje?"
Op mijn vraag waar hij gister zat, reageerde hij dat hij bezoek had. Op mijn vraag waarom hij niet reageerde op mijn sms, antwoorde hij dat hij dat wel heeft gedaan.
Mijn wantrouwen is alleen maar sterker, om dit voorval, en omdat ik te weinig prive gegevens van hem heb.
Steeds als ik denk om elkaar gewoon gemoedelijk te ontmoeten, draait het uit op seks.
Wel, het hoeft niet meer voor mij, dat hij maar elders een slachtoffer zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten