22 - pauze


Sauna cancelled, PM is ziek.
Zelf zet ik alles opzij. Het hoeft allemaal ff niet meer. Ik heb er genoeg van, daten zonder verder verloop. Het vreet energie en het vreet aan mijn zelfvertrouwen. Ik zoek de knop “pauze” en druk die in. “Pauze” in mijn bdsm.

2 opmerkingen:

  1. je weet wat ik gezegd heb he: laat het eens *jouw* bdsm zijn, en zoek het niet onmiddellijk in een D/s-relatie. Bekijk, beleef, wacht af, geniet. Bdsm is méér dan spelen, en méér dan Dommetje-daten. Je hoeft het geheel niet op pauze te zetten, integendeel. Ga naar een munch, babbel irl met andere subs en met Doms waar je nooit mee zou/zal spelen.Eén stapje met de keer, want je bent er wel steeds hard in gevlogen he... En die avond die je gepland had, kan je ook naartoe zonder Dom hoor... Doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MKd, ik ben er idd steeds hard ingevlogen, naïef geweest. Vandaar ff 'pauze' om rustig aan weer op te bouwen. Maandag avond, is een info-speel avond, zal ten eerste van het weer afhangen of ik al dan niet ga. Zonder Dom daarheen gaan, zoveel zelfvertrouwen heb ik nu ook niet. Verder zit je wijze raad in mijn achterhoofd en zal ik er ten gepaste tijd gebruik van maken.

    BeantwoordenVerwijderen