31 - meten


Deze voormiddag ben ik samen met de hulp goed in mijn huishouden gevlogen. Deze namiddag dacht ik lekker relax te hobby'en, had ik buiten Meester gerekend. Nadat ik hem op de middag gebeld had, een gesprekje, is hij bij mij een boterhammetje komen eten. Natuurlijk moest hij dan weer naar zijn werk en ik moest mijn kleinste naar school brengen. Meester heeft mij en de kleinste naar school gebracht, dan had ik nog een kleine boodschap te doen waar hij mij heeft heen gereden. En daarna nam hij me mee naar zijn 'project' waar hij aan het werk is.
Vorige week had hij klad werk mee dat hij mij gevraagd had om in het net te zetten. Hier en daar waren er dingen die niet correct waren (volgens mij) en om meer oog op het project te hebben kwam hij me dus halen.
Ik was van plan alles zelf te meten en uit te tekenen. Startend in de kelder...
O mijn Meester weet me op te winden, in de kelder...
Hoe meer ik hem wou kussen hoe meer hij mij tergde en geen kus toeliet. Hij bespeelde dan mijn tepels... om me nog wat meer op te hitsen... Tot zijn oog viel op een soort riem dat je gebruikt om dingen vast te gespen in een bouwwerf of wat dan ook. Hij gespte mijn handen op mijn rug, in die bouwwerf waar we stonden. Om dan de rest rond mijn borsten aan te spannen. Ik snakte en smachtte naar meer!!
Maar tijd ontbrak, en begon ik mijn opmetingen. Natuurlijk kwam mijn speelsheid weer boven, en met de plooimeter tikte ik op Meester zijn kont.
Gelukkig heb ik een Meester die niet streng is. Alhoewel dat ik toch wat billenklets kreeg... Het bleef me ophitsen, het maakte me nat...
We zijn dan maar elk ons weg vervolgd om elk onze taak te doen, er kwamen immers nog mannen binnen die daar ook werkzaamheden hadden.
Het is van maandag dat we elkaar hadden gezien, en ik snak al weer naar een spel.
Hopelijk heeft ie vanavond tijd. Morgen avond ben ik zelf bezet.
De omstandigheden laten niet steeds toe om af te spreken zoals ik zou willen. Het verlangen groeit alleen maar...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten