28 - punaises


Deze ochtend, dinsdag ochtend, mijn eerste werk, mijn zetel opkuisen. Die lag vol met punaises, wasspelden, kaarsvet.
Gister is PM langs geweest. Oorspronkelijk hadden we afgesproken om samen naar een info-speelbijeenkomst te gaan. Maar de zondag op maandag had ik maar 3 uurkes geslapen, en de maandag was ik dus doodop. PM liep ook nogal moe, dus besloten we maar gezellig bij mij thuis te blijven.
Ik had avondeten voorzien. Na het eten kroop ik in me zetel en legde me gemakkelijk, uitnodigend. PM nam de uitnodiging uiteraard aan. Een kus en een blinddoek als opener. O wat heeft PM me weer heerlijk bespeeld. Ie heeft met mij mikado gespeeld... Mijn schaamlipjes kunnen gelukkig iets meer verdragen dan mijn tepels. Niet enkel de mikado stokjes deden hun werk, ook de tepelklemmen kwamen op mijn schaamlipjes. Grrrr.... lekker!!!
Punaises... duimspijkers... PM had er niet beter op gevonden dan een doos punaises uit te strooien in mijn zetel! Om mij er met mijn kont bovenop te leggen. En dan kwam PM nog es op mij liggen om me te berijden. Kan je je voorstellen hoe die venijnige dingen prikten in mijn poep.
Mijn lichaam is echter groter dan mijn poep, dus PM testte die punaises nog es in mijn tepels, rond mijn borsten... Auw, super pijnlijk. Mijn borsten hebben een héél lage pijngrens. Wat ben ik blij dat de kids op loge waren, want het ging er van mijn kant luid aan toe.
Om mij nog wat meer op te warmen kwam er kaarsvet aan te pas. Heet kaarsvet op mijn lekkere kut en gevoelige borsten.
Het ganse spel zat het tril-eitje dan nog in me, dit keer met batterijen. Te pas en te onpas liet PM dit vibreren.
Ik heb een aantal heerlijke orgasmes gehad.
En dan was het mijn beurt!! PM mocht ondergaan, en ie liet mij doen! Ha ha, ik greep mijn kans en genoot en maakte gebruik. Een pijpbeurt, strelen, kussen. En dan, mijn deugnieterij... de wasspelden op hem gezet. :-D Punaises laten voelen in zijn lijf!! :-p
Hij liet het toe... Super gewoon, hem wat plagen, uitlokken...
PM, mijn Meester, mijn speelvriendje...
Ik heb aangegeven dat ik van 0 af wou opbouwen, hij houdt er rekening mee. Ie weet van mijn droom, hij tracht het in te lossen. Ik krijg zijn aandacht al dan niet bdsm getint. Ik mag hem dingen vragen, bv me ergens heen brengen met de auto.
Ik voel me de koningin te rijk. Dit mag op dit elan verder.
Dit mag uitgroeien, dit kan uitgroeien. Ik mag en kan me volledig geven, ik kan mijn gevoelens de vrije loop laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten