21 - terugblik


Na mailcontact, die toch enkele maanden liep, is er een date.
Maar laat me beginnen bij het begin.

Ik ben slavin/sub, ik wil onderdanig zijn, mij geven, dienen., dit kan ik en dit zal ik bij de voor mij juiste Dom. Mijn juiste Dom is iemand waar ik gevoelens kan voor krijgen. Iemand die mij weet te raken, emotioneel en psychisch. Iemand die mij boeit, letterlijk en figuurlijk. Iemand die me laat zijn wie ik ben, mama, onderdanig, speels, ernstig.
Kortom, iemand die mij respecteert om wie en wat ik ben, en die mij neemt om wie en wat ik ben.

Mijn eerste bdsm ervaring was in februari dit jaar. Van toen tot nu zijn er enkele Dom's geweest. Maar geen een (muv C) wist mij te bekoren, te voldoen.
C, hij wel!! Een man voor wie ik gevoelens ben gaan koesteren. Een man die mij wist te raken en te boeien. Een man die mij hard en zacht aanpakte, sensuele kussen gaf, mij genot gaf, waardoor hij genot had.
C zal mij altijd bij blijven, C is voor mij de maatstaf naar anderen toe. Hoe en wat ik wil voelen, ondergaan.

Als slavin zijnde heb ik uiteraard internet afgeschuimd op zoek naar informatie, ervaringen, gelijkgezinden. Daar merk je dat 'gelijkgezinden' heel divers zijn met uiteenlopende meningen waarin ik mezelf niet altijd herken.
Ik ben iemand die leert uit ervaringen. Die zijn er geweest.
Het internet bracht mij minder aangename contacten. Maar ook heel leuke, vriendschappelijke contacten. Met enkelen blijft het contact. De meerderheid komt op de 'negeerlijst'.

Halfweg, tussen toen en nu, via een bdsm-site, ben ik T tegengekomen. Wat heen en weer gemaild, kennismaking, meningen delen, bespreken.

En dan mijn zomerstop.
Ik had er genoeg van. De zoektocht,... het onvoldane gevoel, een stuk onzekerheid zonder houvast.
Levenservaringen op alle gebied hebben me gemaakt wie ik ben. Met mijn sterktes en mijn zwaktes. Beiden tracht ik positief te gebruiken.
De zomer heb ik dan ook volledig aan de kinderen besteedt, en voor mezelf tijd genomen! Alles uit mijn hoofd gebannen.

Maar het sluimerende verlangen bleef, en het had niet veel nodig om weer op te flakkeren.

Stilletjes aan begon ik mijn sites weer op te zoeken. Berichtjes en mails beantwoorden, 'oudere' contacten hernemen.
Waaronder T...