13b - erotica beurs Gent


Wat een weekend...
Ik stond om te beginnen al helemaal niet stil dat we vrijdag de 13e waren. Voor velen een ongeluksdag. Voor mij een dag als een ander.
Had ik geweten wat me te wachten stond... Had ik het geweten, was ik toch doorgegaan.
Even recapituleren, woensdag had ik mijn ongenoegen ge-uit aan Meester. Onterecht, ben ik pas later gaan beseffen... Vrijdag kreeg ik van Meester een mail, met een keuzevraag. Ik had 2 opties. 

Mogelijkheid 1: je gaat niet akkoord met Mijn opmerkingen of je wil hierin geen drastische wending nemen => Ik kom tegen 18.30hr binnen en W/we wisselen de blauwe collar tegen je huissleutel. einde consideration.
Mogelijkheid 2: je aanvaard Mijn opmerkingen en je gaat vanaf nu in de pas lopen en je gedragen zoals Ik het voorschrijf in je gedragsregels => Ik kom binnen tegen 18.30hr, jij zit volledig klaargemaakt (kledij Cocolamar, zonder slip, met botten, make-up,...) geknield te wachten en begroet Me zoals het hoort. Daarna ga je in stilte geboeid mee naar de eroticabeurs in Gent. Nadien zal je bij jou thuis nog een strafsessie ondergaan voor al je ongepast gedrag. Je slaapt thuis zodat je kan uitslapen voor het vervolg van het weekend.


Gemakshalve kies ik optie 1. Koppig als ik ben, ga ik voor optie 2. Niet enkel mijn koppige ik, ook inziend dat ik weer es in de fout ben gegaan, en beseffend dat ik toch wel een Meester uit de duizend heb.
Optie 2 dus...

Vrijdag avond had ik nog voldoende tijd om Zijn mail te becommentariƫren via het dagboek. Waarna ik me enkel hoefde om te kleden en op te tutten. Netjes op tijd kon ik dan Meester opwachten zoals Hij van mij verlangde. Ware het niet dat ik dat corset niet aankreeg... Net op een toch wel cruciaal moment... Argh, binnensmonds mompelend, mezelf vervloekend, angst om Meester Zijn reactie dat ik niet klaar was... Ik kon niet anders dan me bij de situatie neerleggen.

Perfect op tijd komt Meester mijn huisje binnen. O wat voel ik me op mijn ongemak. Dit lijkt bijna als een eerste afspraakje. Hoe moet ik me gedragen? Hoe zal Hij reageren? Wat mag ik zeggen? Ik durf bijna niets vragen...
"Nog niet klaar?" vraagt Hij. "Euhm, nee, ik krijg het corset niet aan. Wil je me helpen aub?" Ik had het corset wat losser gemaakt, en natuurlijk moest ik weer ingesnoerd worden.
Meester ziet er mega sexy uit. Hij ziet er niet enkel zo uit, Hij is het. De dominantie druipt van Hem af. Ik voel Zijn warme handen over mijn lichaam gaan terwijl Hij me helpt met het corset. Ik voel hoe het kriebels in mijn buik teweegbrengt.
Met een heel klein stemmetje reageer ik op Meester.
"Wat versta je onder 'in stilte'"? vraag ik. Mag ik dan helemaal niets zeggen of vragen? Nee, Meester wil gewoon geen discussie.

Mak als een lammetje volg ik Meester. W/we gaan naar de erotica beurs in Gent. De spanning in de auto is te snijden. Eenmaal aangekomen in Gent, parkeert Meester de auto. Hij ketent mijn handen via de polsbanden aan elkaar. De leiband wordt aan de collar bevestigd. Ik kan niet anders dan volgen. Tegenspraak wordt niet geduld. De smekende blik in mijn ogen wordt weggelachen. Opnieuw leg ik me bij mijn lot als sub neer...

Mensen staren O/ons na. Je ziet ook niet elke dag een man die een vrouw aan een leiband escorteert. Ik trek me er niets van aan. Integendeel, ik gok naar de reactie's.
Op de beurs gaat het er tussen O/ons losser aan toe. De voelbare spanning die in de auto hing, lijkt weggevallen.
W/we gaan naar de bdsm stand van Mr Taurus, en zeggen hem gedag. Ook de anderen die mee zijn, die W/we al ontmoet hebben, zeggen W/we gedag. Waarna W/we de beurs verkennen.
Meester is joviaal. Hij heeft er zin in. Ondanks de straf die me wacht, verwent Hij me met leuke cadeaus.
Een mooie zwarte cape, waar ik me lekker kan in verstoppen. Een maskertje. Een kleine minieme vibrator. En natuurlijk aan de stand van Mr Taurus is Meester helemaal in Zijn sas. Speciaal voor mij koopt Meester een lasso zweep, 2 gelijke zwepen die met een ketentje vast zitten, zodat er meer speling op zit. Een kleine zweep die keihard striemt. O, en een bit...
Ik weet niet of ik blij moet zijn of niet met de laatste aankopen.

Na enkele uurtjes hebben W/we het wel gezien. Ik verlang naar Meester, en maak het Hem duidelijk. W/we gaan huiswaarts...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten