15 - een begin

Vrijdag,

Hoe rap kan alles gaan? Hoe kunnen dingen veranderen? Reeds jaren is die sluimerende droom er. Hot, stout, kinky, noem maar op. In beide zwangerschappen was ik steeds hotter dan ooit.
Nu halfweg de 30 is mijn lichaam kennelijk nog meer veranderd, het verlangen nog meer gegroeid, ja, I like sex. Het fenomeen dat een vrouw op haar hoogtepunt is als ze een 30er is, is meer dan waar.
Diverse relaties, een sexvriendje, experimenteren, 't leert een mens bij op alle manieren, en dit brengt me dichter bij het BDSM-gebeuren. Zoeken op internet, lezen, filmkes bekijken, De sm-rechter, 50 tinten, 't duwde me verder mijn overtuiging in.
En dan, die eerste afspraak, een Mrs in G, ik was nog samen met J. Ie stond er niet achter, ik was zwanger van de kleinste, en ik heb dan afgebeld. Maar het bleef spoken. Ruim een jaar terug, toch weer de stap gezet en een afspraak gemaakt met iemand aan de kust. Onzelfzekerheid knaagde, opnieuw afgebeld.
Verder surfen, mail contacten, en Mr in G aangesproken. Een half jaar terug was het eerste mailcontact, dan even niets, en opnieuw intenser contact, een 2 maand terug een afspraak die hij afzei.
Vorige maand, via rdv, per toeval kwam het boek 50 tinten ter sprake. Wom, een Mr. We hebben afgesproken en hij is bij mij thuis langsgeweest, we hebben een uurtje gespeeld, mijn inwijding in het BDSM-gebeuren. En toen liet hij niet meer van zich horen. Dus kon mijn 'zoektocht' opnieuw beginnen.
Nu realiseer ik me dat ik toch verkeerd bezig was, maar dat verlangen was zo sterk, en nu ik eenmaal geproefd had... Ik wou er volledig voor gaan.
Mr G, daar ben ik 2 keer geweest, ondanks mijn wantrouwen, het was sterker dan mezelf. Tussenin heb ik met andere Mr's gemaild, en toen is mijn intuïtie bevestigd. Ik moet een andere weg inslaan om te komen waar ik wil, te voelen, te ervaren.
Via rdv had ik al heel wat leuke mailcontacten, maar daar bleef het bij, gewoon losse babbels zonder er meer achter te moeten zoeken. Omdat ik goed weet wat ik wil, ben ik enorm gaan selecteren. Een vriendelijke babbel, no problem, maar niet meer, niet zolang ik mijn verlangen er niet in terug vind.
En dan G. Ik weet niet meer wie het eerste contact legde. Denk ik. Waarom? Geen idee, nieuwsgierigheid? In de 2e mail hebben we het al over 'duistere kantjes', en naarmate het mailen heen en weer intenser verloopt komt ook hier het BDSM ter sprake.
Wow, is dit allemaal toeval?
De foto's kwamen positief over, het profiel maakte mij nieuwsgierig, nooit gedacht er een Dom in tegen te komen. En wat voor een Dom, een mooie man, met inzicht, single, en jonger dan de meeste Dom's. Mijn hartje ging tekeer. Heel vlug, na enkele mails heen en weer kreeg ik zijn gsm nr en ik trok mijn stoute schoenen aan, ik had niets te verliezen, dus belde ik hem. Hm, zachte stem. De dag er op hebben we elkaar ontmoet, bij mij thuis, heel rustig, aangenaam...
Openlijk praatten we verder over ervaringen en bedenkingen. De namiddag verliep te rap. G gaf me een rustig, veilig gevoel. Geen wantrouwen. Ik kreeg eerlijk en open antwoord op mijn vragen, wat ik bij Mr G niet kreeg.
Ik voel heel veel aan, en vertrouw heel sterk op mijn intuïtie.
Mr G heb ik ge-sms't dat ik het hierbij laat. Van hem kreeg ik geen reactie, geen waarom? Zegt veel voor mij. Met G is er verder gemaild, vragen heen en weer, het is een heel ander contact, veel rustiger, opbouwender, wat heel belangrijk is, als je BDSM wil gaan doen. Wat ik bij vorige mr niet had, heb ik hier nu wel, mijn inbreng, mijn wil, ik beslis mee. Ik bepaal mee het tempo. En vooral, ik ken het scenario een deel, ik weet waar ik me mag aan verwachten.
Ik heb G/C mijn volmondige JA gegeven. Het spel kan beginnen.
Het spel is begonnen, want C heeft al direct enkele regeltjes voor mij. Oa dit dagboek. En verder,

a) je ondergaat geen nieuwe sessies meer te G of eender waar; dus op dat vlak zal je even geduld moeten oefenen, ik wil je 'zuiver' en laten groeien van nul.
Ik heb Mr G ge-sms't dat ik het zo laat.
b) hier komt 't fototoestel ;-) : je fotografeert je boobies vandaag en stuurt me de foto door met duidelijk zicht op de striemen (het gaat me niet om de boobs, wel om de striemen)
Blauwe plekken van Mr G :-)
c) dit herhaal je om de twee dagen, ik wil graag evolutie van genezing zien tot ze opnieuw 'rein' zijn. Dus wil ik allerminst nieuwe sporen zien. Dus vandaag vrijdag pic 1, zondag pic 2 enz...
Uiteraard komen er geen nieuwe sporen bij!!
d) je spreekt vanaf vandaag mijn naam niet meer uit, 't wordt vanaf heden C (met de K van ... u know). Vanaf je me vraagt om de rode collar aan te doen, komt daar Meester bij.
Ik beslis?!
e) inbreuken blijven onbestraft tot rood - ze geven enkel een indicatie van hoe je bent als sub; probeer het dus wel 'goed' te doen, ik zal je erop wijzen indien niet, doch zonder consequenties. Zie dit als een deel vh leren, vormen.
Grrrrr, kan ik nog ff stout doen en uitdagen :-p
f) je stuurt me zo snel als mogelijk de ingevulde checklist per mail, de lijst is makkelijk te vinden op het internet. Desgewenst stuur ik u die door, doch wees voorbereid, in een latere fase komen veel moeilijker opdrachten die je best 'goed' uitvoert (je weet wat volgt indien niet).
Momenteel een beginners sub lijst.
g) vanaf heden hou je een dagboek bij, waarbij ik niet verwacht dat je er dagelijks in schrijft, doch zeker wel 'gebeurtenissen' bijhoudt. De aanloop en jouw 'ja-woord' is er zeker één van. Ellenlange teksten hoeven dat niet te zijn, doch ik wil dat je zelf stilstaat bij jouw evolutie (en die van onze bdsm relatie). De inhoud staat je vrij, is persoonlijk en zal nimmer het onderwerp van discussie of verbetering uitmaken. Het boek is integraal van jou, een stuk vrijheid dat altijd zal blijven. Het boek is elektronisch (Word) en netjes qua lay-out. Je geeft het vorm zoals je wilt, foto's zijn uiteraard toegelaten, doch zullen er geen bevatten van de Meester tenzij daar uitzonderlijk toestemming voor werd gegeven. Elke dag begint bij een nieuwe pagina, doch binnen hetzelfde bestand. Ik verwacht na iedere toevoeging het boek als bijlage in een mail waarbij ééns in de week het minimum is, dus ééns om de zeven dagen minimum. Op die manier beschik ik tevens over een back-up vh boek mocht er al eens iets mislopen met de pc.
h) vanaf heden scheer je je kutje niet meer zelf, C zal dit voor u verzorgen op de tijdstippen dat hij het wenst
Super, ik heb er enkel maar irritatie door.
i) het spreekt voor zich dat je je steeds in frisse staat aandient, propere en geknipte nagels
Wijst op hygiëne, kan ik alleen maar toejuichen.
j) je laat per mail het begin en einde vd maandstonden kennen
nvt ik heb hormoonspiraal
k) je zal C niet ongevraagd kussen op de mond, daartoe neemt enkel hij het initiatief, op andere plaatsen lager dan het gezicht mag het (voorlopig) wel (doch zie punt L)
spijtig, ik kus graag...
l) idem met het aanraken van de penis met de hand, mond, voet; C zal zelf duidelijk maken wanneer het kan/moet
verdorie, ook hier ga ik niet kunnen 'veroveren' :-p

Razend benieuwd ben ik, hoe het zal lopen! Zullen mijn behoeftes ingevuld worden? Zal ik aan Hem voldoen? Hoe dwingend zal hij zijn? In hoeverre wordt er rekening gehouden met mijn voeling? Als slavin moet je gewillig zijn en een stuk ondergaan, maar voor mij zijn er grenzen, 't moet allemaal netjes en aangenaam blijven.
Ik wil niet de zielige trut zijn, die bij 't minste wegloopt, maar ik wil wel dat er een stuk rekening wordt gehouden met me. Ondanks mijn vertrouwen in C, zal ik moeten ervaren of dit gegrond is. Ik weet van mezelf dat ik me gemakkelijk geef, maar ik weet ook dat ik net zo gemakkelijk de deur dicht trek. Ik heb geen zin om van de een naar de ander te fladderen, wat ik dus wel weer gedaan heb. Mja, vragen... Ervaringen en ondervinding zal het uitwijzen.
Maar toch... 'k Denk voldoende te weten, ook privé-gegevens, iemand die misbruik gaat maken van omstandigheden gaat dat volgens mij niet doorgeven. Intuïtie volgen, open en eerlijk zijn, het zal hem en mij een stuk op weg zetten...

Avond,
Ik voel dat ik me er volledig voor gooi, als dat maar goed komt :-) Tussen mijn dagelijkse bezigheden door heb ik die pc in de gaten gehouden, pf... en 's avonds vult die box zich dan. Oeps, 'k had beter niet uitgekeken. C heeft me aan het werk gezet. En sub-lijstje, veel uitgebreider dan ik al ingevuld had, een filmke, een adorable baby, en uitleg bij de sublijst vullen mijn bestanden. Die baby kreeg natuurlijk al mijn aandacht!! Het sublijstje invullen, tegelijkertijd kokkerellen, en een kleine spruit haar handjes van het toetsenbord afhouden, al een chance da ik een vrouw ben en kan multi-tasken :-)
Filmke... gezien, hm, wat moet ik daar nu op reageren. Mijn eerste gedacht was, ow, da lijkt me pijnlijk, maar die man scheen er echt wel van te genieten, Het is allemaal nie wat het lijkt, en dat is bdsm, enjoy the pain. Het kan allemaal zo intens zijn, vooral het klaarkomen is anders of in een vanilla-relatie. Vanilla mensen begrijpen dit niet. En eerlijk, soms denk ik zelf gek te zijn. Poepeklets is heerlijk, tikjes op het clitje maken mij opgewonden, tot klaarkomen toe.
Er valt nog heel veel te beleven, en ik denk en hoop (opnieuw met de juiste persoon) nog heel veel te mogen beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten