21 - winkelopdracht


Donderdag, ik heb een opdracht gekregen,

Opdracht : warenhuis, Aldi, Lidl, Delhaize.. Whatever. Gsm foto zenden van één ontblote borst die je id linkerhand houdt. Rechts gsm om te fotograferen. Thema : moed, exhibisionisme. Tegen morgen 22h op mn gsm, rekken zichtbaar op achtergrond. Succes en geniet ervan. MC

O jee... Zoveel moed heb ik niet...

Mr,
ik durf dat niet...
je slavin H

Hm...

Dan moet je creatief zijn. Rustige rayon, rug naar alles, jas open met vooraf ontblote borst en klik.. 2 sec werk. De linkerhand houdt dan de jasrand vast.. Daar kan ik nog soepel in zijn. Je kunt t!

Een rustige rayon ben ik nu sowieso al van plan, waar niemand is, in een winkel waar ik weinig kom. Ik speel ff met het gedacht aan een Hema of C&A. En creatief ben ik voldoende. Maar moed... Dat ontbreekt me. Tegen morgen 22 u dan nog. Sowieso moet ik dat inpassen terwijl de kindjes op school zijn. Morgen is het vrijdag, dus er is maar tot 15 u school. Verdorie toch... Gister heb ik mijn collar rond mijn nek met mijn gsm gefotografeerd en doorgestuurd naar Mr, zo is hij ws op het idee gekomen. Ik wil hem tegen spreken he, maar dan volgt er garantie straf. En dat zie ik niet zitten. Dus, ik ga maar ondergaan... Dat zal idd wel lukken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten