19 - kennismaking

Gisteren...
Overdag amper tijd gehad voor mezelf, voor de middag een vrijwilligersbijeenkomst, en na de middag vrijwilligerswerk. 's Avonds dan nog vlug gestofzuigd en gedweild om toch maar proberen de spanning weg te werken.
C... hm... kennelijk zat hij mijlenver weg want hij was op weg naar... gewoon de baan aan het volgen.
Een half uurtje later dan gepland heeft hij dan toch mijn huisje gevonden. Ik voelde me gelukkig al heel wat rustiger.
Ne kus en ne babbel.
Nog enkele vragen en verduidelijkheden,
en dan...
de blauwe collar. Collar?! Wat een prachtig sieraad heeft C ineen geweven! Ik was stil, vol verwondering, een collar vol symboliek, op maat gemaakt.
En een bijhorende brief, uitleg over de collar en zijn symboliek,
Nu ik de brief herlees, in gedachten gister avond herbeleef, bekijk ik de collar anders. Ik voel de eerbied, het respect en de trots. Ik voel nog meer dat ik mij ga geven, proberen te voldoen.
C verwonderde mij opnieuw met uit de kleren te gaan. Wow... Heerlijk... Ik ben met plezier gevolgd en ik ben mee naakt gegaan. Mij een beetje leidend heb ik hem gemasturbeerd. O wat heeft ie genoten, zo intens tot een orgasme gekomen. Prachtig om te zien.
C staat voor touw, en daar kan C idd wat van. Hij heeft mijn handen gebonden, en dan heeft hij mij laten genieten. Wat een zachte lekkere man. Hij wist mijn lichaam zo heerlijk te bespelen. Heerlijk hoe hij me orgasmes bezorgde, mijn lichaam streelde.
Rustig aan heeft hij het spel idd opgebouwd, heerlijk, intens.
Hij heeft me gekust, gebeft, wat ik totaal niet verwacht had!! Ik heb genoten!!
Mijn borsten hebben aandacht gekregen, wasspelden hebben ook in de winter hun functie, al is het niet om was op te hangen, wel mooie tepelhangers.
Mijn poep heeft afgezien, 21 slagen, per bil! Auw, ‘t was pijnlijk, tranen schoten in mijn ogen. Maar geen STOP van mij, het pijnlijke afgewisseld met de lieve strelingen, ik had het er met plezier voor over.
Zo intens...
Na het spelen is C uiteraard naar huis gegaan. Ik vroeg nog een lekkere kus en ik heb die gekregen. Er mocht meer... :-p
Toen C weg was, moest ik ff alles plaatsen. Al die emoties die het bij mij losgemaakt heeft.
Als het hele gebeuren zich voorzet zoals het gestart is, vermoed ik een mooie langdurige bdsm-relatie. Met warme gevoelens, intens genieten. Samen verder groeien.
Met plezier ga ik ondergaan, mij geven, grenzen verleggen, C bevredigen.
Ik weet en heb gevoeld dat ik er heel veel voor terugkrijg.

Meester C, ik aanvaard je blauwe collar,
doe mij de collar om zodat ik me aan jou kan geven als trainee.
Ik zal de collar dragen met respect, eerbied en liefde.
Ik wil me je sub/slavin noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten