21 - blog opdracht

Opdracht : ivm de blog (waarvoor je reeds terecht gelouterd werd) : aanmaken subpagina's.
Enerzijds artikels, anderzijds regels.
Bedoeling is dat de opgestelde regels op één afzonderlijke pagina zijn te zien (genummerd). Je vermeldt de datum van 'ontvangst'.
Overbodige tekst delete je.
Je opent het 'algemeen slavinnencontract' die je me eerder doorstuurde en voegt die (je maakt zelf de selectie, past eventueel de zinsbouw aan) toe als regels die je jezelf als het ware oplegt nav het aanvaarden vd collar.
Uitbreiding :
Ik zal er in ALLE omstandigheden over waken de identiteit van mijn Meester alsook alle mij toevertrouwde informatie niet publiek te maken, noch toe te vertrouwen aan een enkele derde.
Mijn Meester staat mij toe een vanilla relatie te hebben teneinde volledig aan mijn seksuele behoeften te voldoen mits ik mijn Meester voldoende informeer. Ik zal daarbij mijn geregelde ontmoetingen met mijn Meester niet verzuimen. Mijn vanilla partner zal op de hoogte zijn van mijn bdsm-relatie.
Mijn lichaam is eigendom van mijn Meester en ik zal erover waken dat niet niet beschadigd wordt. Eventuele 'inbreuken' (hematomen, schrammen...) zal ik onmiddellijk verantwoorden op risico van straf.
Ik verwacht dat mijn Meester grensverleggend werkt. Wanneer mijn grenzen worden overschreden zal ik gebruik maken van mijn stopwoord.
That's it for now.
Dus ik verwacht één bestand met vermelding van de waar er reeds akkoord over is, wat je zelf toevoegt van dat 'contract' en wat ik je nu opdraag (waar je je opmerkingen nog over mag uiten) + datums.
Na goedkeuring zal dit op jouw blog raadpleegbaar zijn vanop je homepage die dan twee 'rubrieken' zal tellen. Op termijn kan daar nog wat aan worden toegevoegd.
Je krijgt ruim de tijd, ultimatum zondagavond 23:00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten