28 - fisten

Donderdag
Mijn Meester :-) Het is toch een schat wi. Mijn strafsessie van vorige keer heeft hij vandaag gecompenseerd. En hoe!!!
Hij had een vriendinnetje mee. S. Van maandag wist ik al wat zijn plannen met mij waren. Dus ja, ik liep weer nerveus, hitsig, geil... Het kon niet rap genoeg donderdag zijn.
Meester wou dat S mij fistte!! Hij wou dat stap voor stap voorbereiden met verschillende attributen.
Natuurlijk ging er een kleine opdracht aan vast. Een courgette kopen, en 4 dingen zoeken om in mijn kutje te steken. Hm, niet zo simpel. Die courgette wel natuurlijk, maar dan he... Ha, mijn opblaasbare vibro, een banaan, … Nee, mijn creativiteit wou nie mee daar in.

Donderdag avond, daar is mijn Meester, samen met S.
Eerst een babbeltje, beiden nerveus, S en ik.
Tijd om mij uit te kleden, ik alleen poedelnaakt. Mr bondeerde me weer. En dan mijn tafel op. Benen in de bondage, blinddoek aan.
S mocht me opwarmen. Hmmmmmm...... lekker, ze verwende mij wel. Niet bepaald naar de zin van Mr.
Als dit steeds een beloning gaat worden, goh, dan ben ik een engeltje voor mijn Meester.
Goed opgewarmd, komt de opblaasbare vibrator aan bod. Hm, lekker, en een orgasme. Meester was iets anders of gewoonlijk, ie streelde iets minder, kuste iets minder. Ik heb hem er op aangesproken. Hm, daar is mijn kus!! Thx :-)
Meester heeft nieuw speelgoed! Zweepjes! Hij heeft ze zacht geïntoduceerd.
S... hm, lekkere vingers, heeft mij tussen elk attribuut bespeeld. Op naar de courgette. Brr, ik had die in de koelkast gelegd, koud dat die aanvoelde, maar lekker. Vraag me niet hoeveel, maar ik heb enkele orgasmes gekregen.
Nooit kijk ik nog naar een appel als appel. Mr had er niets beter op gevonden dan een appel in me te steken!! Mega lekker!! Hilariteit alom. Zeker om dat er weer uit te krijgen. Ik had ff geen energie, ik kon me niet concentreren, ik voelde me als ik moest een kind er uit persen :-D
In afzondering op mijn hurken in concentratie floepte die appel er heel gemakkelijk uit. Mr toch ;-)
En dan kwam mijn kers op mijn taart!! S haar vuist, haar hele hand, tot de pols. Mmmmm,... Mr speelde met mij met de vibrator.
Dit was echt een sessie voor mij, ik voelde me zo lekker, zo bespeeld!
Achteraf hebben Meester, S en ik nog gebabbeld, gelachen, gefantaseerd. Eerlijk, ik hoop op meer! Tussen ons 3'tjes, meer spel. Al die ervaringen dat ik weer rijker ben, en rijker wordt...
Thx Meester voor al het lekkere dat je me gegeven hebt,
Thx S om mij zo heerlijk te laten genieten.

2 opmerkingen: