22 - laks


vrijdag
gisteren Bwah, echt BWAH!!! Ik heb mijn Mr teleurgesteld, opdracht 1 is niet volbracht, ik durfde niet, mijn andere taak
“Opdracht : ivm de blog (waarvoor je reeds terecht gelouterd werd) : aanmaken subpagina's. Enerzijds artikels, anderzijds regels.”
is niet naar behoren volbracht, en dan dit:

Wat is dat toch met jou vandaag...?? Je spreekt me aan met het nodige respect slavin!! Is niet de eerste keer dat je op het vlak van respect laks bent. Omdat je het heeeeel goed zou onthouden : bij deze mag je niet mee naar de ropestarters!!! Hou je bezig met bdsm, jouw Meester wanneer het kan, doch met toewijding, overgave. Je krijgt van jouw Meester toch die ruimte?? Je bent je aan het vergaloperen, je vergeet de basis en wat volgt is ... vul zelf maar in.
Whoo, die zat raak!! Ewel, k zat er bij te wenen!!

Ik was teleurgesteld in mezelf, en boos, emotioneel na een gesprek met een oma. En nu heb ik Mr teleurgesteld en boos gemaakt. Ik heb het geweten, en gevoeld (vanbinnen) en gelezen. Damned, hoe kan een mail zo diep gaan. Ik was niet echt beleefd, en dan werd ik daar ook op gewezen door Mr.
Gelukkig is Mr de slimste!! Ik met mijn grote mond en tegenspreken ook altijd.
Het was dus een dag NIET voor herhaling vatbaar, maar vol met lessen en consequenties.
Vandaag lijkt het zich te herstellen, vooral ik heb mij hernomen.
Gister twijfels of ik mijn blauwe collar waard ben, vandaag ga ik ervoor zorgen dat de fouten deels kunnen hersteld worden.
Bdsm is een spel, lees je vaak. Wel, voor mij niet. Het is geen spel, anders zou ik er niet zo onder lijden dat Mr boos is, dat ik hem teleurstel.

avond,
blijven puzzelen aan de afspraken, en het bleef niet naar Meester zijn verwachtingen. Dan is er maar 1 oplossing, alles weg en opnieuw beginnen. Ik vond het nu zelf wel geslaagd, dus 3e x goede x, gemaild naar mijn Meester.
Meester is tevreden met het resultaat!! Oef, dank U Meester. Blij dat ik Hem tevreden stel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten