1 - even tussendoor


Soms heb ik zo van die wilde fantasieƫn. Al dan niet bereikbaar. Verlangen naar meer, verlangen naar heviger.Verlangen naar het onbekende.
Ik heb al enkele voor mij onbekende dingen mogen proeven. Ik heb al een grens verlegd, waardoor Meester best wel trots is op me.
Maar het eindigt niet voor mij. Het bdsm pad lijkt mij oneindig. Er is zoveel te beleven, zoveel te proeven, zoveel te zien.
Ik geniet nog wat van mijn 'status' under consideration. Intussen kijk ik wel hard uit om 'promotie' te krijgen en trainee te mogen worden van Meester. Dan zullen er wel enkele dingen veranderen, heb ik al wat mogen tussen de lijntjes horen. Het maakt me reuzebenieuwd, en geeft mij alleen maar zin.
Meester weet dat ik wil groeien naar een 24/7. Op Zijn manier laat Hij mij er naar groeien, op mijn tempo. Zo heb ik uit eigen beweging Hem toegang gegeven tot mijn fetlife. Hij is van alles op de hoogte wat mij aanbelangt. Omdat ik dat belangrijk vind. Omdat ik Hem volledig vertrouw. En het voelt goed. Het voelt heerlijk.

Ik herinner me de angsten die ik voelde, toen W/we E/elkaar net kenden. Heel diepe angsten. Angsten dat ik weer es zou 'achtergelaten' worden. Angsten om gekwetst te worden. O, wat voelde ik me lastig, het straalde van me uit. Maar Meester, vol geduld, zette door. Had begrip. Veroordeelde niet.
Intussen zijn W/we enkele weken verder, en lijken W/we nog meer naar E/elkaar te groeien. Hij kent mij beter dan ik Hem. Ik ben dan ook heel open naar Hem toe. Wat ik niet onder woorden kan brengen, leest Hij wel in het dagboek.
Af en toe mis ik Zijn feedback. Hoe denkt Hij er over? Hoe voelt Hij Zich?
Ik kan enige emotie en feedback wel appreciƫren. Al denk ik dat ik zelf af en toe op een andere golflengte zit wat alles betreft.

Desondanks is en blijft mijn drijfveer de vaste collar. Ik wil blijven groeien. Met Hem. Naar Hem. Blijven beleven, blijven ontdekken.

Ik ben maar al te blij dat ik 'mijn' Meester heb gevonden. Hij beantwoordt volledig aan mijn verwachtingspatroon. Hij tracht al mijn wensen in te willigen waar mogelijk. Hij verwent me.

Dank U Meester!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten