21 - geblokte compilatie


Donderdag avond.
"Waar ben je nu mee bezig en wat zijn je plannen nog voor deze avond?" krijg ik te lezen op mijn gsm schermke.
"Niets op beide vragen. 'k Heb koud en voel me wat moe." antwoord ik.
"Ok dan, schoenen en jas aan. Ik kom achter je om te gaan schoppen in Cocolamar." gebiedt Hij.
"Waar?" vraag ik. Wat is Cocolamar? Vragen spoken weer es door mijn hoofd. "Trouwens, jij hebt mega veel werk. En ik... sta geil. Zelfs na ff gespeeld te hebben :-)." stuur ik Hem nog. Ik had Hem gevraagd om op de middag S/samen iets te eten. Tijd ontbrak Hem. De eindejaarsdagen brengen de traditionele drukte met zich mee. 's Avonds mocht ik Hem ook niet verwachten, Hij was van plan naar een receptie te gaan. Niet verwonderlijk dus, dat ik uit de lucht viel toen Zijn sms binnenkwam.
Meester komt mij dus halen, om even over en weer naar Limburg te rijden, shoppen. "Gij zijt gek!" sneer ik. En ik meen het nog ook.

Enkele uurtjes in de auto, een uurtje file in Antwerpen. Bwah... ik hou er niet van om uren stil te zitten en niets te doen. Volgende keer voorzie ik me van bezigheid.
W/we komen aan in Cocolamar. Een grote winkel vol erotische artikelen. Bij het binnenstappen kijken W/we O/onze ogen uit. Vooral boven. Wat een grote keuze aan kledij. Meester zoekt en vind, een mouwloos hemd in leer, en een zwarte broek. Man, ik smelt als ik Hem zo zie. Sexy! Ik snuffel rond in de winkel, en zie prachtige stukken. "Kijk maar es rond." zegt Meester. Ik had op de site al een leuk corset gezien, maar mijn maat is er uit. Tja, dan spreek ik de verkoopster maar aan he, om mij wat te helpen. Ik heb nu niet bepaald de gemakkelijkste maten. En kinky, sexy kledij in mijn maat vinden, is al heel moeilijk. De verkoopster, een jonge vriendelijke vrouw, gaat enkele kleedjes halen. Ik vraag of ze evt een corset heeft, en ik toon er enkele die ik wel mooi vind. Degene ik toon, raad ze me echter af. Ik heb nogal wat buik, en mijn corset keuze gaat daar nog meer nadruk opleggen. Ik volg haar raad. Ze laat me een corset passen, zwart met franjes ter hoogte van mijn borsten. Nee, ik sta er niet mooi mee. Dit wil ik niet. Ze brengt een ander corset. Zwart opnieuw, met een burlesque kont. Dit staat beter. Maar o, wat worden mijn borsten opgehoffen. Ze tonen nu nog grotesker dan ze al zijn. Meester begint me in te rijgen. Ik krijg enkele rokjes om aan te passen. Kritisch als ik ben, is er geen enkele rok die me zint. Ocharme de verkoopster, ik maak het haar niet bepaald gemakkelijk. Ze haalt rokjes uit de rekken, en brengt ze me aan. Dat ene stuk in mijn buik stoort me, en krijg ik niet naar tevredenheid weggewerkt. En dan komt er een rokje, die achteraan met veters dichtgedaan moet worden. "Dit vind ik de mooiste." zegt Meester. Ik pas de rok aan. Ingeregen in corset en rok, paradeer ik voor de spiegel. Dit zit goed, dit voelt goed. Ik voel me sexy.
De verkoopster heeft express de winkel langer opengehouden, heeft zeker een uur tijd aan O/ons gespendeerd, maar heeft 2 heel tevreden klanten er bij.

Vrijdag.
Na de kerstmaaltijd op school, waar ik een helpende hand heb geboden, ga ik stad in, kerstshoppen. Presentjes voor de kindjes, goed wetend wat ik wil, heb ik dit rap gevonden. Presentje voor Meester, is al moeilijker te vinden. Ik weet perfect wat ik Hem wil geven. Maar dat vinden, dat is andere koek. Uiteindelijk vind ik toch wat ik zoek. Wetend dat Hij ook in stad verstoeft, stuur ik Hem een sms met de vraag om dan samen een koffie te gaan drinken. Hij is al weg, en is in mijn huisje de badkamer lamp gaan vervangen. Die had het begeven, dus het was douchen in het donker. Is es iets anders e.
Na de nodige verplichtingen en taken, ga ik mee naar Meester Zijn thuis. Ik verlang naar Hem, naar Zijn dominantie, Zijn spel. Maar... ik krijg niet. Tenminste, niet voldoende. W/we slapen ineengestrengeld samen.

Zaterdag,
is het bijna middag als W/we uit bed rollen. Opnieuw geef ik aanleiding. Opnieuw mag ik op mijn kin kloppen. Mijn humeur daalt. Ik moet echt tanden bijten om niet uit te vliegen. Ik klap dus dicht. W/we rijden over en weer naar mijn huisje, de hond uitlaten. Intussen krijg ik phone van mijn ex, en ja, hij mag het bekopen. Meester ziet het wel, dat ik humeurig ben, maar doet er niets aan, en geeft er nog minder aandacht aan.
Nadat de hond zijn korte aandacht kreeg, gaan W/we wat eten bij Meester. Daarna wil Hij werken in Zijn garage. Hij geeft wel aan dat Hij mijn hulp kan gebruiken. Maar ik zie niet direct in wat. Daarnaast heb ik niet echt veel zin in de kou te staan, met mijn vingers te draaien, en voel ik wel dat ik te laat in bed lag. Ik stel voor om thuis te blijven en intussen Meester Zijn strijk te doen. Wat gelukkig positief aangenomen wordt.
Achteraf bekeken was ik hier wel blij om, ik had er nood aan wat alleen te zijn.
Dat stoom heet is, heb ik mogen voelen. Was het de vermoeidheid die het even overnam? Ik brandde mijn vingers aan de stoom, voelde de nood aan rust, en ben op bed gaan liggen. Wat moet ik diep geslapen hebben, want Meester had me een sms gestuurd en die had ik niet gehoord. Idem met de phone. Ik kwam van diep, toen ik te laat merkte dat er een inkomend gesprek was. Natuurlijk te laat om op te nemen.
Een drie kwartier rust, hebben me weer nieuwe energie gegeven, en begon ik Meester weer te tarten. Ja, ik ben wakker!
Na een tas koffie, gaan we S/samen naar de Colruyt. Ik heb boodschappen nodig. Ik blijf zaterdag immers niet slapen, en heb niets in huis. Het is een gezellige bedoening in de winkel. Bij de kassa laten W/we O/ons opmerken. Ik toon de kassier, wat van wie is. Meester en ik hebben gezamelijk boodschappen gedaan, en dit in één kar gegooid. Natuurlijk heeft Meester commentaar. "Maak het die man es niet zo lastig." gekscheert Hij. "Maar ik doe niet lastig, ik geef enkel aanwijzingen." antwoord ik. "Geen probleem hoor," zegt de kassier. "Voila se, dat is nu es een brave man se." complimenteer ik de kassier. "Wat ben ik blij dat W/wij niet samen wonen." ga ik verder tegen Meester. "Maar 'k zie je toch graag wi!" plaag ik weer.
Na de boodschappen gaan we naar de werkplaats van Meester. Hij is iets in elkaar aan het knutselen, die Hij vanavond af wil. Ik voel mij alweer fitter, en ben klaar om er tegen aan te vliegen. Ik kan het schuurmachinetje bedienen, en help in de afwerking. Het wordt een soort van schandblok waar enkels en polsen in vast komen te zitten. Het resultaat staat me wel aan.
Na de afwerking komt de testfase.
Terug naar Meester thuis. Ik wil me eerst nog douchen. Meester wil het werkstuk halen, ik vraag Hem mijn gerief mee te brengen. Ik heb koud, en neem een goede hete douche.
"Wil jij ook nog douchen?" vraag ik Meester als ik klaar ben. "Ja, natuurlijk, ga maar es beneden kijken." reageert Meester. Ja, het schandblok gaat er staan.
Ik kom beneden en ik zie... id het schandblok, speelklaar, kussens, een dekentje. Ietsje later komt Meester de trappen naar beneden. Ik kijk, en zie... Mijn Meester, wat ziet Hij er goed en sexy uit in Zijn outfit. Onmiddellijk wordt ik overstroomd door het sub-gevoel.
Ik moet op de knieën, enkels in het schandblok. En daarna mijn polsen. Dat laatste lukt me helemaal niet. Ik zit niet gemakkelijk, en mijn buik zit in de weg. Op de kont dan maar. Dit lukt wel, maar mijn enkels zijn te hoog van de grond af. Algauw voel ik voeten en handen slapen. Tja, het eerste werkstuk, het heeft zijn kinderziekten.
Meester bevrijdt me uit het blok. "Zoveel vrijheid krijg je toch niet hoor." merkt Meester op. Hij bindt mijn handen op de rug, en voorziet me verder van touw. Het snijdt alweer in mijn kont. Gelukkig maakt Meester het los. Mijn nieuw vriendje, de plugg komt er aan te pas, en ook de vibrator vind zijn weg. Daarna passeert een reeks over mijn kont. De paddle. Ook Zijn creatie. De zweepjes. En natuurlijk Zijn handen. Toch voel ik me naar meer verlangen. Meester brengt me half in roes, en gaat door. Me nog steeds van alles bewust, merk ik mijn lichaam reageren. Per momenten gaat het hard, keihard. Ik weiger "stop" te roepen. Ik wil mijn eigen grens opzoeken, voelen.
Ik word uit de touwen gehaald. Het touw komt rond mijn hals. Zijn handen benemen me de adem. Ik word geneukt. Hard, diep, lekker. En dan heft Hij mij aan het touw rond mijn hals op. Ik voel hoe ik mezelf verlies. Mijn hoofd bonkt keihard. Al de ganse dag heb ik licht zinderende koppijn. "Auwch, mijn hoofd, barst." zeg ik nog. En dan voel ik hoe Meester loslaat, ik voel hoe ik neerval op het kussen, en weg ben ik. Diep. Maar niet lang. Tranen overvallen me. Spontaan. Ik hou ze niet tegen. Waar komt dit nu vandaan?
Ik heb koud. Terwijl ik al een dekentje op me heb. Meester voorziet me van een tweede deken. Ik mis Zijn nabijheid om me. Zijn armen, zijn sussende fluisteringen. Ik voel me onrustig.
Mijn oorbellen irriteren me, ik haal ze uit, maar heb de kracht niet om recht te staan. En dan ben ik weer weg. Ik kom uit en val weer in mijn roes. Ik hoor Meester vragen om terug te komen. "Je hebt nu lang genoeg geroesd he." Maar het lukt me niet. Na, ik denk een uur, (achteraf hoor ik van Meester, anderhalf uur) voel ik me goed genoeg, en zet me recht. Hm, nee, had ik beter niet gedaan. Mijn lichaam voelt zwaar, en onevenwichtig.
Uiteindelijk lukt het me toch, en kruip ik naar Meester. Wat een inspanning zeg. Ik ga bij Hem in de zetel. Ik zoek weer Zijn aandacht en plaag Hem. En dan schiet Hij uit. Fjew, deze komt hard aan. Nog half emotioneel van de roes, verbijt ik mijn tranen. "Nu niet kinderachtig doen he." houd ik mezelf voor. Ik ga naar boven, en kleed me aan. En dan brengt Meester me naar huis.
"Kan ik je morgen bereiken, indien nodig?" vraag ik Hem. Ik voel me heel emotioneel, en vrees dat dit wel wat zal naslepen. Ik weet dat Hij Zijn kinderen bij Hem heeft, en er dan volledig wil Zijn voor hen. Ik merk dan ook dat Hij liever niet geambeteerd wordt door mij. "Enkel in noodgeval." Geef ik nogmaals aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten