27 - De Villa van Mr Taurus


Na enkele clubs bezocht te hebben, hadden W/we het geluk om gezamelijk een datum te kunnen prikken om es een prive feestje te doen. En niet zomaar een feestje. Nee, een avond in een heus ingerichte villa, helemaal bdsm minded. De villa van Mr Taurus! Mr Taurus, alom bekend bij de insiders.
In de stille kempen... lag er een dikke laag sneeuw. Bij aankomst was het van de auto tot de villa door een tiental cm sneeuw stappen. Het kinderlijke enthousiasme deed mij zin krijgen een heuse sneeuwpop te maken. Ik was er echter helemaal niet op gekleed (corset en minieme rok, nietske ondergoed, fuck-me botjes), dus stapte ik braaf aan Meester Zijn hand mee.
Mr Taurus liet O/ons binnen, verwelkomde O/ons, een slaafje stond te wachten met een dienblad vol fruitsap en (ik veronderstel) kirr.
Ik voelde me toch enigszins zenuwachtig. De villa heeft een heel ander kader, krijgt ws ook een heel ander publiek over de vloer dan een club. Ik verwachtte er redelijk wat volk naar wie ik wel opkeek. Welke indruk zou ik er niet gaan achterlaten? Ik, zo klein, zo groen, zo de onechte sub. Onecht in de zin van brat, niet volledig meegaand en volgzaam, een sterke eigen mening, en die nog uitend ook, tegen sub en Dom. Ik hou nu eenmaal mijn mond niet.
Gelukkig alweer vond ik steun bij Meester. Ik plakte zowaar aan Hem. Overal waar Hij komt, voelt Hij zich sterk en zelfzeker. Het maakt het mij aangenamer, zowat alles aan Hem te kunnen en mogen overlaten.
W/we drinken ons aperitiefje en verkennen de woning. W/we beklimmen de trap omhoog richting speelzolder. Wat W/we daar zien, verbaast O/ons, ik kreet van verukking. Wat een speelruimte!
De speelzolder, net aan de trap staat een kooi, die mij wel lijkt te roepen. Rechts een bed, takels, een slave-trainer. Links, een kruis, een schandblok, een bok,... Er kan met heel wat koppels tegelijkertijd in de ruimte gespeeld worden, zonder dat het elkaar stoort.
Beneden in de lounge staat er ook een kruis, en hangt er een hogtied. Buiten is er ook speelmogelijkheid weet Mr Taurus te vertellen, maar daar is het nu het weer niet voor.
W/we drinken nog iets, en dan beslist Meester naar boven te gaan. Hij weet mijn wensen en verlangens wel. In stoere momenten vertel ik er over.
Meester plaatst me in het schandblok. Polsen en hoofd vastgezet. Mijn voeten worden met touw naar de ringen vastgemaakt. Nog steeds wat nerveus, reageert mijn lichaam heel gevoelig. De minste aanraking laat zich pijnlijk voelen. Meester herneemt zachter. Ik voel intussen mijn polsen los zitten, en rara... mijn linker pols kan ik zonder probleem uit het blok halen. Ik kan die zonder probleem weer in doen ook. Het lijkt een nieuwe uitdaging te worden. Meester geeft me een venijnige tik, en touwt mijn handen, om verder ontsnappen te voorkomen. Mijn kont wordt weer lekker behandeld. Ik voel hoe slap ik word. Meester verlost me, en W/we gaan wat drinken.
Om dan opnieuw naar de zolder te gaan. Dit keer legt Meester me op de bok. Polsen vast, touw via mijn collar maakt mijn hoofd vast, enkels vast. Opnieuw gaat een hele resem zwepen over mijn billen, mijn dijen, mijn schouderbladen. De korte flogger zwiept over mijn lichaam, en klets oorverdovend luid. Het geluid stoort me meer, en klinkt harder in mijn oren, dan dat de zweep op mij neerdaalt.
Ik voel hoe ik in trance kom. Mijn lichaam shake't en trekt. Ik trek de bok net niet om. Meester is gelukkig voldoende geconcentreerd en plaatst zijn voet op de bok om tegen te houden.
Mijn lichaam valt stil, voelt niets meer. Ik word losgemaakt, van de bok gehaald, en in de deken gewikkeld. Die warmt me weer niet op. Ijskoud heb ik. Na korte tijd, kruip ik op handen en voeten, en zet me naast de chauffage. Het is er heel wat behaaglijker, en ik warm vlug op. Al die tijd is Meester er, en bij de minste krimp die ik geef staat Hij bij mij.
Hoe kan ik anders dan Hem graag zien? Hoe kan ik anders dan Hem te aanbidden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten