12 - gespeeld


Gisteravond, onverwacht contact met de persoon die mij deels inwijdde in het bdsm. Onverwacht is hij langsgekomen, na een phone'tje. Een babbel dacht ik; een spel had hij voorzien. De zin en drang was sterker dan mijn verstand. Hm, heerlijk. Handen op de rug gebonden, borsten gebondeerd, blinddoek, gag-bal. Alleen al aan mijn haar trekken windt mij kei-hard op.
Die man heeft mij een mooi voorstel gedaan. Hij biedt mij stabiliteit en zekerheid. Hij is welgesteld. Maar ik sta er weigerachtig tegen. Stabiliteit en zekerheid is mooi meegenomen, maar ik wil meer. Daar is mijn romantische aard dan weer. Ik wil verliefd worden!! Voor mij gaat dat boven stabiliteit en zekerheid. Ik heb immers niets tekort. Ok, dan woon ik in een klein huisje, waar tocht langs de ramen binnenkomt, waar ik alles es een deftige opfrisbeurt moet geven. Maar ik voel me er niet slecht in. Niet zo slecht om alles achter te laten en in te ruilen voor groter en ruimer.
Ms ben ik naief, ms blijf ik alleen, maar ik wacht liever op de man die mijn hart verovert, de man voor wie ik door een vuur wil gaan, de man die mij meeneemt in zijn bdsm wereld. Die speld in een hooiberg is er. Ik heb geduld.

avond
Ben ik te rap? Te enthousiast? Stort ik me te rap in het avontuur? Geef ik me te rap? Vragen overspoelen me als ik mijn dagboek nalees.
Of is het gewoon een spijtig toeval dat alles zo gelopen is, zoals ik net niet wou? Ga ik weer te veel piekeren? Ligt mijn impulsiviteit en mijn daadwerkelijk beslissen weer mijlenver uiteen?
Nee, ik ben gewoon die vrouw die voelt met haar buik en overal het positieve inziet. Die haar helemaal smijt eens ze haar geeft. Die door vuur gaat voor de liefde. En die met een gebroken hart achter blijft als die liefde uiteen barst.
Vandaag heb ik op You-tube wat muziek lijsten samengesteld. Een heerlijk droom-verhaal geschreven op BDSM-zaken... En gechat en gemaild. Wat mij weer heerlijke fantasieën en dromen bezorgd. Het voelt goed om aandacht te krijgen... Bij deze, thx aan degene die zich aangesproken voelen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten