6 - nuttig


Die time-out ga ik proberen nuttig te besteden, sowieso sta ik al meer stil bij mezelf, en ondervind ik weer es dat ik mij niet zo snel mag gaan hechten. Zo ben ik nu eenmaal, maar zo moet ik er leren anders mee omgaan. Mijn dagboekje functioneert als psycholoog :-)
Zaken die ik bewust en onbewust verwaarloosd heb, neem ik terug in handen. Oa, hobby's, werkjes waar een dead-line opstaat, afspreken met vrienden. Zo ga ik vanavond op stap met C, lekker gaan eten, bij babbelen en nog iets gaan drinken. Zondag mogelijk een upper-party. Maandag en dinsdag kiddy-time... Ik ben ook wat aan het rond surfen voor gelijkgezinden, ervaringen uitwisselen. Graag zou ik toch es een bijeenkomst meedoen, een workshop, een party. Maar ik denk toch dat ik voorbij mijn begin-fase moet zijn, dat ik meer ervaring nodig heb. Ik weet nog niet genoeg de gedragsregels, de omgangsvormen, kortom de bdsm-etiquette. Uit ervaring weet ik dat ik moet ervaren, zien en voelen om bij te leren.
Avond, intussen en ik heb alles afgeblazen. Na de verwachtte mail met het verwachtte antwoord heb ik er geen zin in. Omdat het me raakt. Ik voel me er wat verloren onder. Emotioneel... kwaad... verward... een gemis... Damned waarom zijn die gevoelens ontwikkeld...
Ik wist als ik iets lekkers proef er heel moeilijk kan van afblijven, en t is me toch weer overkomen...
Je openstellen is je kwetsbaar opstellen. Zonder openstellen kan ik me immers niet geven, en kan er niet opgebouwd worden.
Tijd voor iets nieuws? Nee, eerst dit deftig (emotioneel dan) afsluiten, en dan heel rustig aan verdere stappen ondernemen. Ik betrap er mezelf te veel op dat ik heel selectief ben. En dat hou ik zo, uit zelfbescherming.
Es kijken of er een Dom-lijstje bestaat, zoals een sub-lijstje.
Goodnight pc, thx voor de chat, M en C. 't Heeft mijn gedachten verzet. Dat deed deugd. Enne C, me moatje, je krijgt je etentje nog wi!!! Zie maar dat je het je niet beklaagd he, als ik in me tetteren ga zijn... lol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten