25 - geslaagd


MK wou me testen... door me een opdracht te geven. Die ik met glans heb doorstaan, door deze NIET uit te voeren! Mk fungeert zowat als mijn klankbord, een vertrouwenspersoon, een vriend. Hij weet van mijn contact met MrH, en ws naar aanleiding van mijn twijfel gaf Mk me de opdracht.
Ik ben dan wel nog niet gebonden, het zou niet van respect getuigen naar MrH toe als ik Mk zijn opdracht had uitgevoerd. MrH, is dit voldoende blijk van trouw?
Slavin H: “Ik zit met een dubbel gevoel.”
Mk: “Hier leer je je echte gevoelens kennen. Ik toon je wat er écht toe doet, wat je écht in overweging moet nemen als je MrH overweegt, en vooral ook waarvoor je hem overweegt.”
slavin H: “Als ik idd MrH overweeg, (wat ik serieus doe) dan mag ik jouw opdracht niet aannemen. 't Geeft geen blijk van vertrouwen naar hem toe, of ik nu al of niet gebonden ben aan hem. Dat is hoe ik het aanvoel.”
Mk: “Je bent geslaagd in je opdracht. Flink zo...”
Dit toont mij niet enkel dat ik geslaagd ben voor de opdracht, dit toont mij ook dat Mk een Mr op zijn plaats is. Mijn vertrouwen en respect naar hem groeien er enkel maar door. Vasthouden.
Ook MD is een Mr met respect. Toen ik hem vertelde dat ik half en half wacht op een date met MrH vroeg ie hoe het contact tussen ik en hem(MD) ging verder lopen.
In mijn huppeldepup zoektocht naar een voor mij geschikte Mr heb ik met verschillende Mr's contact gehad. Mail contact. Waaruit blijkt dat ieder persoon anders is, elke Mr zijn eigen manier van Mr zijn heeft, en elke Mr op een andere manier een sub benadert. Daaruit heb ik gefilterd en zijn er 3 personen overgebleven. 3 Mr's waar ik een goed contact mee heb uitgebouwd, geen spelcontact, maar een vriendschappelijk virtueel contact. Met uitzondering van MrH, daar is wel al een spelcontact. Bewust heb ik dus met MD en Mk geen spelcontact. Gelijk hoe het verder evolueert met MrH, ik hoop verder met MD en Mk contact te kunnen houden (vriendschappelijk). En ik zie dat ook wel blijvend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten