15 - over de verschillende soorten Doms en subs . informatief


Onderstaand link heb ik gekregen van een fetlife contact naar aanleiding van een topic die ik daar opende. Het leek me interessant, vooral voor mezelf, en ook naar anderen toe, dit te delen. Het helpt mij weerom inzicht te krijgen in mijzelf.
http://en.allexperts.com/q/BDSM-2733/2009/11/different-types-dom-different.htm

BDSM
Over de verschillende 'soorten' Dom's en de verschillende 'soorten' sub.
Expert : Aramock Nanuck - 11/23/2009

Elke rol wordt vervuld naar eigen inzicht, persoonlijkheid en situatie. Er zijn enkele brede categorieën. Deze zijn vrij goed gedefinieerd, maar kunnen evengoed enorm variëren.


Dominanten


• Daddy Dom of  mama Domme; zijn meestal oudere mensen die jongeren graag in de rol van dochter of zoon zien. Dit is uitbreiding op en ontwikkeling van een "positieve" incestueuze relatie. Veel lichte discipline (spanking) en andere vormen van home "play" zijn inbegrepen.• Gorean Master; gebaseerd op de geschriften van John Norman en zijn reeks van Gor. Het zijn bijna religieuze teksten aan de officiandos geworden. Er is een hele code van leven en verantwoordelijkheden voor alle partijen die veel verder reiken dan het seksuele in deze boeken. Het omvat de basis van veel van de moderne levensstijlen.• Femdom Meesteres is waar een vrouw een zeer sterke en veeleisende rol vertoont, een rolomkering van het sterke geslacht. De mannen zijn meestal groot en dominant in de natuurlijke wereld . Femdom is een demonstratie van de kracht van de vrouw. Femdom is niet alleen gericht op mannen, er zijn ook vrouwen in de onderdanige rol, bijna altijd vervult Meesteres de mannelijke rol zelfs tot seksuele handelingen.• Saddist, een groep meesters volgen de werken van Donatien Alphonse François, die productief was in het schrijven van psychologische verhandelingen over seksualiteit. Zijn grafisch werk (het beroemdste wezen Justine) is een geïllustreerde tekst over hoe je seksuele opwinding toe brengt door toepassing van pijn. Typisch zijn de ernstige misbruikers en kwelgeesten van deze levensstijl. Het woord Saddist is eigenlijk afkomstig van zijn titel "markies du Sade".• Beren zijn meestal leden van een homoseksuele gemeenschap die betrokken zijn bij het ​​leren cultuur, hebben zware harige lichamen en vertonen hypermannelijkheid . Ze domineren zeer vrouwelijk, liever lady-boys, hoewel sommige biseksuelen zullen jonge kleine "jongensachtig" meisjes ook opnemen in hun families.
• Goden, zijn individuen die eisen behandeld en aanbeden te worden als een god. Veel van deze zijn ritualistische en hebben zeer duidelijk omschreven activiteiten grotendeels gebaseerd op ego bevrediging . Zelfs seks met hen is meestal eenzijdig. De god ontvangt aanbidding en bevrediging, slave service is er om te behagen.• Pharoanic Lords zijn opgenomen onder de mindere goden, maar heeft duidelijke kenmerken. Zij hebben de grootste poly huishoudens, meestal 4-5 maar soms wel 10 of meer, afhankelijk van wat ze zich kunnen veroorloven. Veel hebben een groot aantal kinderen bij verschillende slaven. Ze houden slaven voor specifieke doeleinden en maken niet altijd gebruik van alle slaven voor seksuele genoegens. Ze hebben neiging tot ernstige tucht, maar vertonen geen wreedheid voor eigen belang.• Boeren, neigen slaven in huis te verzamelen en behandelen hen als dieren. Ze hebben grote groepen, maar gaan die niet als een familie, eerder als een kudde behandelen. Deze groep houdt van ontmenselijking van de slaaf. Typisch voor deze groep, het zijn de meest commerciële eigenaren, omdat hun doel is de slaaf te breken, op te leiden en dan te koop of te huur aan te bieden.Er zijn een aantal andere categorieën en hebben geringe invloed op de gemeenschap.

Onderdanigen

• Gorean, is de grootste groep als gevolg van de populariteit van de subcultuur en ook vanwege het aantal masters dat deze levenswijze genieten.
Ik stel voor http://www.housemalkinius.com/zwwhyslave.html te lezen. De beste oorspronkelijke tekst is van John Norman's Slave Girl van Gor.• Sex Slaven zijn mensen die beschikbaar zijn voor seksuele handelingen. Soms worden seksslaven gebruikt in de prostitutie. De slaaf is een object van seksuele interesse en meestal verplicht om een verleidelijk imago te behouden.• Binnenhuis Slaaf, behoren ook tot de grootste groep. Dit zijn de mensen die werken in het huis van de meester / meesteres en koken, poetsen, verzorgen het huis en soms zelfs de kinderen. Meestal wordt verwacht dat zij hun meester / meesteres met muziek en sketches animeren als de huishoudelijke taken klaar zijn.• Pijn Slaaf is een persoon van wie de seks saai is zonder pijn. Enkelen zijn totaal aseksueel en willen lijden. Vooral Femdom meesteressen en Bears vallen in deze categorie, afhankelijk van hun geaardheid. Pijnslaven proberen deze rol uit noodzaak om gestraft te worden voor dingen uit het verleden. Na verloop van tijd, hebben ze plezier aan hun pijn.


• Huisdier is een slaaf die zich overgeeft aan hun meester / meesteres. Deze rollen vertonen dierlijke attributen , ( Pony , Hond , etc ) en hebben een levensduur vergelijkbaar met een huisdier. Doorgaans is dit  geen seksuele rol, veel huisdieren worden onthouden van seks. Het huisdier vertoont zich te alle tijde naakt, loopt aan de leiband, plast en poept in het openbaar (zoals een achtertuin of park). Meestal is een huisdier het recht op spraak ontzegd. Ze worden gevoed vanuit een kom op de vloer.• Fokker is een vrouw wiens enige taak is om kinderen en lactaat te dragen. Veel fokkers zijn gewoon de draagmoeders voor anderen (met inbegrip van kunstmatige inseminatie). Typerend aan de fokkers is dat ze hun kroost niet mogen houden, maar ze moeten afgeven aan hun meester / meesteres. Deze nakomelingen worden beschikbaar voor adoptie.• Koe / Pig is een totaal ontmenselijkte rol. Koeien / varkens worden nooit als mens gezien, noch door hun dominante, noch door zichzelf. Ze worden meestal gehouden in een kooi en gebruikt indien de Dominant dit wenst, zonder enige aandacht voor hun gevoelens, verlangens en wensen. Vaak worden deze slaven onderworpen aan grote lichamelijke veranderingen. Een koe of varken wordt meestal alleen gevoed met restjes of slop, nooit een goede maaltijd. En zoals een huisdier altijd op de vloer slaap of uit een kom eet, worden geen meubels toegestaan zoals een bed.• pharoanic of Worship slaven hebben niet alleen de neiging om hun lichaam en hun wil aan hun meester te besteden maar ook om zich aanhankelijkheid te maken aan hun meester of meesteres. De dominant wordt goddelijk voor de slaaf, zij bidden prive tot hun god, handelen in totale overgave en en trekken nooit een handeling, woord of een verzoek van hun nieuwe god in twijfel. Deze slaven ondergaan gewoonlijk rituelen zoals de besnijdenis ( mannelijk en vrouwelijk) of kleine wijzigingen om hun aanbidding van de hun god-master/mistress te signaleren.• Ofper is eigenlijk een offer slaaf. Zij zijn de opvolgers van de Maya's, Azteken en menselijke slachtoffers van satanische rituelen. Vandaag geven velen een fysiek deel van zichzelf als ritueel. Het ritueel wordt als ceremonie met een gans spektakel errond voor een ganse groep voltrokken. Het bekendste recente voorbeeld, is de Bourbon Street praktijk, een ontmaagdings ceremonie, waar een vrouw haar maagdelijkheid aan een groep geeft, als een rite de passage .
 
Er zijn veel variaties mogelijk en veel slaven combineren aspecten van andere rollen in hun persoonlijke rol zodat het niet altijd duidelijk is waar de divisies liggen. Ook deze levensstijl is een persoonlijke keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten