27 - onbesuisd verlangen



W/we kabbelen rustig verder. Meer en meer verstrengelen O/onze wegen zich ineen. W/we groeien naar elkaar toe, begrijpen elkaar zonder woorden. Hij mij en ik Hem. Die ene blik in Zijn ogen, doet mij smelten, dwingt me op mijn knieën. Hij is mijn Meester, op alle vlakken. Hij staat boven mij, omdat ik dit heb toegelaten. In alles voel ik mij Zijn sub. Van zo bij mij enige twijfel rijst, vraag ik het Hem. Hij heeft op alles antwoord, Hij weet voor alles een oplossing. Hij leidt mij. En ik laat het toe. Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds zelfstandig genoeg. Ik ben nog steeds single mama die voor haar kinderen zorgt zonder tussenkomst van wie dan ook. Maar ook met akkefietjes wat de kindjes betreft mag ik bij mijn Meester terecht.

Gister avond was ik Hem weer verwachtende. Hij zou maar een uurtje blijven, rekening houdend met mijn nood aan voldoende slaap. Hij is maar een uurtje gebleven. Hij nam mij mee naar Zijn thuis.

Bij Hem thuis gekomen, ontkleedde ik me, als was het routine. Zonder er bij stil te staan, zonder dat dit me werd gevraagd... Vol verlangen wachtte ik op Meester. Hevige verlangens. Verlangens naar een vervolg als de massage-tafel.
Meester heeft een slechte dag gehad op het werk. Ik merk het. Hij lijkt er niet helemaal bij met Zijn hoofd. Ik tracht Hem positief toe te spreken. Waarna ik me woordelijk aan Hem geef. "Ik ben je subje." "Ik ben je sletje." "Ik ben je hoertje, je privé-hoertje!" "Neem me, zoals een Meester recht heeft." "Gebruik me, als lust-object." Ik lijk bijna te smeken.
Maar Meester verwent me vanilla. Ik weet niet goed wat denken. Zo ken ik Hem niet. Heeft Hij dan enkel nood aan gezelschap? Lichamelijke warmte? Het voelt teder en lief. Maar ik voel me niet geblust.
Waar ik tot voor kort onderging, Meester liet beslissen, vraag ik nu wat ik wil, wat ik verlang.
"Leg me vast." "Neem me hard en ruw." "Als op de massage-tafel."
Meester doet. Polsen vast aaneen op mijn rug. Onderbenen vast aaneen tegen bovenbenen. Ik lig op mijn buik. Maar ik verlang nog meer. Ik wil de mond gesnoerd worden, ik wil mijn zicht ontnomen worden. Ik wil totaal weerloos zijn.
Meester bespeelt mijn kut. "Heb je een vibrator?" vraag ik alweer. Hij gaat weer in op mijn vraag.
Hij neemt er de butt plug bij. Ietwat gespannen laat ik het toe. Het lukt niet. Meester weet mij te ontspannen, en dan floept dat ding in mijn kont. Het voelt best lekker. Opnieuw speelt Meester met mijn kut. Hij neukt me, vingert me, en likt me. Botergeil ben ik.
"Vul mijn kut!" krijg ik mijn verlangen niet onder controle. Met glijmiddel tracht Meester mij te fisten. Verdomde dikke kneukels. Daar blijven W/we steeds hangen. Ik roep het uit. Meester snoert me de mond, beneemt me de adem, knijpt mijn keel. Ik voel de roes, maar laat niet toe. De roep ernaar is nog niet sterk genoeg. Al kom ik wat verdwaasd...balancerend op de grens.
Mijn lichaam reageert wel weer. Schokkend en trekkend. Meester ziet en maakt me los. Hij gooit de deken op me. Dit keer heb ik geen koud, maar krijg ik het te warm.
Meester komt naast me in bed, nadat Hij heeft opgeruimd. Ik vlei me in Zijn armen. W/we vallen zo in slaap.

Een uur of wat later kom ik klaarwakker. Meester ligt lekker te slapen. Ik rol van Hem weg, dek Hem toe. Een toilet bezoekje, fb checken, en daar is Klaas Vaak al terug om me weer mee te nemen naar dromenland.

Gister was ik op fetlife aan het mailen met iemand. Ik had zo wat mijn eigen mening er over en wou wel es Meester Zijn mening weten. Normaal gezien ga ik copy-pasten. Aangezien ik mijn Meester heel sterk vertrouw, aangezien ik Hem zowat alles vertel, heb ik hem toegang gegeven tot mijn fetlife-profiel.
Een volgende stap voorwaarts...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten