29 - briefje aan de Sint

Sinterklaas kapoentje
al vind ik mezelf een groter kapoentje
leg wat in mijn schoentje
al een chance dat ik geen grote schoenmaat heb
leg wat in mijn laarsje
mijn fuck-me botjes
Dank U Sinterklaasje
Met nog een weekje te gaan voor de goedheiligman en zijn pieten komen, ben ik ook aan de slag gegaan. Ook ik doe weer mee met alle grote en kleine kindjes in deze periode. Ik zet mijn schoentje en mijn laarsje om leuke dingen te mogen ontvangen. Een wortel en een raapje voor zijn paard 'slecht-weer-vandaag'. Een lekkere thermos koffie, zodat de pieten zich wat kunnen opwarmen. Want de winter is ook zijn intrede aan het maken.
En Sint. Tja, sint heeft een mooie brief mogen ontvangen van me. Maar ik presenteer hem nog een flesje wijn. 

Het moeilijkste, wat vraag ik? Wat zet ik op mijn verlanglijstje? Ik ben al hemels verwend door Meester. Mag ik dan nog meer verwachten?

Even denken...

Ik heb sinds enkele dagen last van mijn nek. Hij lijkt wat vast te zitten. Rechts omkijken, is pijnlijk. Dus, een massage zou welkom zijn. 

Een corset. Een mooi sexy corset. Om mijn buik wat in te rijgen. Want geef toe, er mag wat aan gebeuren he. 

En last but not least...
Een gans weekend, van vrijdag avond tot zondag middag, bij Meester doorbrengen, als Zijn sub. Een gans weekend als sub behandeld worden, gedomineerd worden. 


Als ik dan aan Meester denk, kan ik wel een kuisheidsgordel gebruiken. Of een harnas om me vast te leggen als ik weer de brat uithang. Of iets om me de mond te snoeren als ik een grote mond opzet.

Lieve Sint,
Leg aub wat in mijn schoentje.

Liefs
doerga

Geen opmerkingen:

Een reactie posten