11 - l..den, korte ei of lange ij


Pfrt... Ik stuiter!! Ik heb tekort aan aandacht. Ik snak naar dieper en harder. Weeral... Of nog?
Donderdag heb ik Meester nog gezien. Sindsdien, intussen zijn we dinsdag, heb ik Hem amper gehoord.
Amai, wat een impact heeft het op mij. Ik kom gek.
Gister was ik om boodschappen met de gezinshulp. Wat een geluk dat zij mee was. Ik kon niet meer logisch denken, laat staan handelen. "Je moet me leiden!" vroeg ik haar letterlijk. Gelukkig kent ze me al 2 jaar, weet ze van mijn doen en laten, en begreep me met dit ene zinnetje.
Zo zelfstandig als ik ben, zo hoog nodig heb ik Hem.
Ik sta er van versteld hoe rap ik Zijn subje ben geworden. In al mijn doen en laten is Hij aanwezig. Ik vraag letterlijk en figuurlijk Zijn aandacht, Zijn zorg.
Al komt het nog steeds allemaal van mij uit, heb ik het gevoel. Nu, ik geef Hem ook niet bepaald veel kans tot initiatief.
Maar toch, het stoort en ergert me soms dat ik Hem moet vragen, wanneer we afspreken. Meestal weet ik pas de dag zelf of W/we al dan niet afspreken. En dan is het 's avonds laat, na Zijn werk en fitness. Zijn weekends zitten ook steeds bomvol.
Ik aanvaard en onderga, maar merk dat het mij wat dwars komt te zitten.
Ik plan graag mijn agenda, ik heb graag enig vooruitzicht, en dit lukt me niet, als Meester mij zo kort vooraf inlicht.
Aan de andere kant, ik ben nogal impulsief, en laat het graag op me afkomen, dus sta ik steeds voor verrassingen als Meester afspreekt.
Nu, Meester weet dat tijdens mijn vrije momenten Hij op de eerste plaats staat. Uiteraard niet als de kindjes thuis zijn, dan zijn mijn meisjes mijn nummer 1!!
Als ik in mijn vrije momenten iets wil doen of plannen, dan breng ik Meester op de hoogte, vraag of Hij evt plannen heeft. Lang leve de gedeelde google-agenda!
Opbouwen, het vraagt de nodige tijd. Wat dan ook dat opgebouwd wordt. Tijd en aanpassen.
Ik voel me zo klaar voor meer. Ik wil heel graag een stap verder. Richting 24/7. Mijn hele IK in Zijn handen leggen.
Ik verlang keihard naar intenser spel. Intenser, harder, dieper...
Het is echter aan Meester om hier in te beslissen, om er al dan niet in mee te gaan.
Is Hij er klaar voor? Vindt Hij mij er klaar voor? Wil Hij nog tijd? Tijd om E/elkaar dieper, beter, in gelijk welke situatie te leren kennen?
Want alles is nog heel pril he. Overhaasten kan tot breuk leiden, en dat wil ik nu ook weer niet.
Geduld... Hoe vaak heeft Meester me hier al niet op gewezen, dat ik moet leren geduld hebben. Ach, ik heb wel wat geduld, maar soms steekt het ongeduld mij al es de kop op.
Ik laat mijn Meester mij wat verder leiden. Ik onderga, en lijd onder Meester Zijn treffende handen!

2 opmerkingen:

  1. héél herkenbaar, meer willen, dieper spel, intensere D/s, meer initiatief willen van je Dominant, het klinkt me zeer bekend in de oren...heb er ook geen oplossing voor gevonden..enkel vertrouwen op Hem en hopen..met de nodige ups en downs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klein poppemieke, het aangeven, al is het via de blog, kan helpen. (mag ik ondervinden.) Soms vraag ik me af wat ik in godsnaam nog meer verlang. Ik lijk een ondankbaar stuk.

      Verwijderen