17 - rust

Lijkt alles wat stilgevallen? Of is mijn innerlijke ik voorlopig gevoed? Laat het mij op het laatste houden. De rust in mijn lijf geniet. Mede door de leuke contacten die ik heb.
Ik heb een play-partner, waar ik perfect weet wat ik er aan heb, ik date met een Daddy, waar we beiden nog ietwat zoekende zijn. Lijkt mij momenteel voldoende. Vooral omdat ik me op meer en andere dingen wil richten.
Neemt niet weg dat ik nog steeds opensta voor liefdes-relatie, maar de druk is ff van de ketel.
Heeft het te maken met het zonnetje die mijn huisje binnenkomt? Heeft het te maken met enigszins gevoede verlangens? Of heeft het te maken met het feit dat ik alles wat van me afgeschud heb? Het zal wel de combinatie van alles zijn. Zoals zo vaak het geval is.
Nee, bdsm is niet uit mijn leven. Integendeel.
Zoals ik net vermeldde, als ik met A maandelijks kan afspreken, als ik met Daddy maandelijks kan afspreken, heb ik nog tijd zat om andere leuke dingen te doen. Naast de uitstapjes met de kids die er weer meer zitten aan te komen, naast de wandeltochten die ik opnieuw wil opnemen, wil ik toch es trachten goede vriendjes met mijn naaimachine te worden.
Het carnavals kleed dat ik maak krijgt vorm. Hierna waag ik me aan 2 rokjes, en als ook dat naar mijn zin mee slaat, ga ik een stapje verder.
Met mijn maatje meer valt het iets moeilijker mooie kinky kledij te vinden. Wel, dan ga ik het maar zelf maken. Idem met lolita-kledij. Ook daar ga ik me es aan wagen.
Ach, ik blijf maar dromen he.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten