9 - speelavond "De lange tafel" DL2

Zijn jullie nieuwsgierig? Zin om mijn belevenissen te lezen?
Het scheermesje in de aanslag, scheerschuim ter verdediging, baadde ik in een warm olie-badje. Haartjes wassen, douchen, bodylotion. Ik nam mijn tijd, ik had de tijd. Ik trachtte de nodige zorg en aandacht aan mezelf te besteden.
Zwarte dresscode, wel, ik zou zwart zijn :-) teen- en vingernageltjes inbegrepen. Een vrolijke toets toevoegend heb ik mijn haar in 2 staartjes gedaan. Ready to go.

19u30 hadden we afgesproken. A en ik. De weergoden waren me of niet goed gezind, of dachten dat ik het warm had. Een hevige hagelbui kletterde uit de hemel, toen ik de deur achter mij dicht trok. Onder de beschermende paraplu haast ik me naar de overkant van de straat. Br, het is koud, een verdwaalde hagelkorrel valt in mijn hals, en smelt zich een weg op mijn rug.

A was op tijd. Hoeveel heb ik mij al mispakt aan foto's? A ziet er goed uit, is aangenaam, geestig. Zoals ik verwacht had na het chatcontact.
Spontaan geven we elkaar een kus, stappen we richting auto, en vertrekken we pratend richting Brugge. We praten over koetjes en kalfjes, over gezin, we wisselen informatie uit, en natuurlijk praten we over BDSM! Schertsende opmerkingen ontbreken niet.

Aangekomen in Brugge, voel ik alweer enige nerveusiteit aan mijn haren trekken. Ondanks dat ik me wel in aangenaam gezelschap bevind, voelend dat ik A wel kan vertrouwen, wachten me straks heel wat nieuwe invloeden. Een jaartje actief in de BDSM, thuis voel ik me dan wel ok, maar in publiek voel ik mij o zo groen.

Daar staan we dan, aan de deur. We bellen aan. Stellen de gastpersonen mijn zenuwen extra op de proef? Ze doen niet meteen open... We bellen opnieuw aan.
De deur gaat open, een magere dame, die ik herken van op de foto's staat in de deuropening. Haar warme spontane welkom  geeft mij enige rust. De gastvrouw neemt onze jassen aan, toont ons de speelruimte, de badkamer, en neemt ons mee naar boven. Daar zitten al enkele mensen. Ik gooi mijn terughoudendheid door het raam, en ga iedereen gedag zeggen.

Een drankje, wat hapjes, een gezellige ruimte, een gemoedelijke sfeer. Ik klamp me enigszins vast aan A. Hij is er en ik voel zijn zorg. Er komen meer mensen binnen. Het lijkt een aangename hechte groep. Ik voel me wat een buitenstaander. Natuurlijk, ik ken niemand.
Dat verandert al gauw. De gastpersonen nemen me spontaan op, ik ga mee in gesprek, ik stel vragen, ik laat A me zeggen wie wie is.

Ik ken de etiquette van feestjes niet helemaal, ik heb er geen ervaring mee, en zo ga ik af en toe in de fout. Nieuwsgierigheid dwingt me vragen te stellen. Wat niet bepaald netjes overkomt. A spreekt me er op aan. Ik geef grif toe dat hij mij op mijn fouten moet wijzen!

De gastvrouw komt naar A toe met enkel- en polsbanden, een leiband, en andere speeltjes. A geeft toe aan mijn vraag. Hij doet mij de leiband om. Br, die voelt koud aan op mijn warme lichaam. Hij past mij de polsbanden aan. Dan gebiedt hij mij naar beneden te gaan en de enkelbanden aan te doen.
Na enige minuten komt hij kijken. Niet nadenkend heb ik de enkelbanden op mijn panty aan gedaan. Niet enkel niet-nadenkend, vooral niet direct mijn naaktheid willen tonen.
Dat duurt niet lang. "Alles onder de rok mag je uitdoen." gebiedt A me terug. Ik doe dat. Korte tijd later gaat de bh uit, t-shirt, en sta ik enkel nog in mijn rok. Dit stoort mij echter, en spontaan doe ik die enige tijd later uit. Daar sta ik, poedelnaakt, aangelijnd, in publiek. Ik heb er geen last van, enkel loop ik wat gegeneerd over mijn kont. Die staat vol krabbels, en het is lelijk.
Ik ben niet alleen, er komen nog subjes naar beneden, naakt. Een subje voelt mijn onzelfzekerheid aan, en komt me een knuffel geven. Ik hang echter vast met mijn polsboeien aan de paravan. A maakt me los, en ik knuffel met het subje.
A gaat voorzichtig en rustig te werk. Hij geeft mij de nodige tijd, ik laat me leiden. Maar ik ben ook alert. Alert en nieuwsgierig naar wat rond me gebeurt.
Ik ga in gesprek met het koppel die naast me speelt. Ai, dit had ik niet mogen doen. A wijst me er op aan. Idd, ik herinner me dat ik dit ergens heb gelezen. Ik aanvaard en geef opnieuw aan om mij op mijn misstappen te wijzen. A toont begrip en geduld.
Hij gaat een stapje verder. In een Skype gesprek hadden we het over harde en zachte wasknijpers. A laat me het verschil voelen op mijn borsten. Ik lijk wel een indiaan met een verentooi, maar dan met knijpers op mijn borsten. Ik voel, maar niet pijnlijk.
Na enige tijd gaan de knijpers er af. A streelt en kust mijn borsten. Hij neemt me mee naar het kruis en maakt mijn handen vast. Kreun, zucht, dit is lang geleden.
Mijn achterwerk wordt opgewarmd met... ik weet niet meer met wat. A heeft diverse speeltuigjes. Een cane, een bamboestokje, een rijzweep... De speeltuigjes hebben allemaal mijn kont gevoeld. Een wederzijdse kennismaking.
Ik verlangde, en vroeg om meer.
A speelde met mijn kut, terwijl het bamboestokje mijn billen kleurde.
Zachte tikken, wisselend met hardere, waar enkele venijnige tussenzaten.

We namen de tijd om ff op adem te komen. Naakt stap ik mee naar boven. Mijn handdoek meenemend, wat bescherming zoekend. Ik voelde me dat moment een klein meisje. Bang voor het nieuwe. Boven zat iedereen gekleed, ga ik daar naakt gaan paraderen?
Het koppel dat eerder op de avond naast ons speelde, komt de trap af. De sub ziet mijn angst, stelt me gerust, en komt knuffelen. Ook de Domina stelt me op mijn gemak. Wat een lieve mensen allemaal, wat een openheid. Zoveel schrik als ik had om negatieve commentaren te krijgen, om met de vinger nagewezen te worden, zoveel word ik gerustgesteld, geknuffeld, en aan de hand genomen.

A zorgt voor me, observeert me, en tracht me aan te voelen. Mijn gelegenheidsDom neemt zijn verantwoordelijkheid!

Na een drankje, gaan we weer naar beneden. Niet iedereen die aanwezig is speelt. Spijtig voor hen, goed voor hen die wel spelen.
Ik blijf alert voor wat rond me gebeurt. Niet bepaald naar de zin van A. Ik verontschuldig me. Ik ben een nieuwsgierig ding. Ik tracht me op A te concentreren. Hij neemt mijn aandacht. Hij zet me op een bankje en neemt mijn borsten onder handen. Mijn handen zijn vast achter mijn rug. Grote rekkers gaan rond mijn borsten. Kleintjes ook, maar die glijden er af. Vanuit mijn ooghoeken merk ik de fotograaf. Opnieuw voel ik nerveusiteit. Dit uit zich in een lachbui.
Het lachen vergaat me al gauw.
Rekkers rond mijn borsten, mijn kut vol wasspelden, laat A rekkers klakken op mijn borsten, mijn dijen, mijn benen. Auw, daar zitten verdorie gemene tussen... Mijn borsten worden opgebonden.
Mijn borsten, tepels, maken kennis met haarknijpers. "Nee, nee..." smeek ik. A zet door. Veel softer dan ik verwachtte, knijpen ze vast. Niet dat ik het lang uithoud. A heeft nog gemenere knijpers, kleine venijnige dingen, met tandjes. Fjew, dit voel ik!! "Tot 5 tellen!" Ik tel... en de knijpers gaan er af.

Er staat een kruis, een tafel, die je zowel rechtstaand als liggend kan gebruiken. Ik moet er tegen gaan staan. Er staat op elke middelste teen een knijper. Ik vraag A om dit er af te doen. "Waarom?" vraagt A. "Ach, jong," denk ik bij mezelf. "Foert, als je het niet wil afdoen, stap ik wel zo!!" brat ik. Heel handig is dit niet. De knijpers op mijn tenen, mijn opgebonden borsten zorgen dat ik niet bepaald handig sta. Ik zoek mijn gemak. Wat niet helemaal lukt. De bamboe stok regent weer op mijn kont. Venijniger dit keer. Natuurlijk friemel ik. A zet me vast, aan polsen en enkels. Super!! Hij legt de tafel plat. Ik steun vooral op mijn borsten.
"Ik ga je grens opzoeken." zegt A me. "Je weet de stopwoorden nog?" "Uhu." knik ik. Ik had me al wat verzet en liep op de grens van de roes die aan mijn lijf trok.
A had me wel gevraagd hem steeds aan te kijken. Hm, dit was uit mijn hoofd gegaan. Ik zocht steun om mijn hoofd neer te vleien. Ik voelde dat ik mij wou laten gaan.
Pats... valt de eerste tik. En zo volgen er meer. Ik incasseer zoveel ik kan. En dan is het genoeg. "Rood!!" roep ik. A stopt onmiddellijk en gaat zachter verder. Ik val in mijn roes. A merkt dit op, roept me terug, maar ik geraak niet direct terug. Onmiddellijk laat A alles vallen, maakt me los, ik hang al weer aan mijn polsbanden. Mijn lichaam is zwaar, ik kan me met heel veel moeite bewegen. Hij houdt me vast. Koestert me. Van zo ik een beetje terug bij bewustzijn ben, zet ik me neer. Ik wil liggen, onder een deken kruipen, maar verzet me hier tegen. A is er, is bij me.

Heel diep ben ik niet gegaan, zo ben ik rap teruggekomen.
A looft me. Het ganse spel heeft hij me een koesterend gevoel gegeven, lovende woorden gesproken. Ik denk dat hij een tevreden gevoel heeft. Ik hoop dat hij een tevreden gevoel heeft. Ik wel! Hij heeft mij voldaan. Zonder neuken, ben ik voldaan! Dit ben ik, een sub. Dit heb ik nodig, om mij lekker in mijn vel te voelen.

Ik heb complimenten gekregen van de mensen rond me. Dat ik het goed gedaan heb, voor een 1e keer in publiek. Dat ik een goede sub ben. Dat ik een hoge pijngrens heb. Ik heb moeite alles te geloven. Dit ben ik niet gewend om zo mooie complimenten te ontvangen.
Dit had ik niet verwacht, dat ik me zo ging laten meeslepen,
dit had ik niet verwacht, dat ik toch iets kan incasseren.

De gevolgen zijn er. Een blauwe kont, kunstig gestreepte borsten! Thuis gekomen, heb ik poging gedaan dit op foto te zetten.
Van zo ik de foto's van mijn gastheer ontvangen heb, deel ik dit met jullie.

A, thx. Thx om me mee te nemen in je spel. Thx om me te voldoen.

2 opmerkingen:

 1. Proficiat h, je was goed, je pijngrens is hoog en goed, je hebt een nieuwe bladzijde van deze wereld leren kennen.
  Ja, ik ben tevreden, tevreden over een tevreden
  bratje dat zich laat leiden en lijd als ze dat niet doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Meneer. Dank U wel om mij mee te nemen naar deze nieuwe bladzijde.

   Verwijderen