13 - namiddag


Gister na middag, de strijkmand is vol. Oef, er is toch een deel weggewerkt. Ik ruim op, en zie Meester aankomen. "2 minuten." reageer ik. Ik maak mijn handen leeg, gooi de deur dicht achter Meester, (in de zomer, tijdens warme dagen, staat mijn deur altijd open) en ga op mijn knieën gedag zeggen. Gemakshalve zet ik mijn bril af, een rustbril, die ik nu de ganse dag door draag.
"Je straalt zo." merkt Meester op. "Dat is van Jouw te zien." reageer ik. "Enkel van mij te zien?" vraagt Hij. "Nee, van Je te strelen, te voelen, ...", zeg ik naar waarheid.
"Kom..." zegt Hij. "Waarheen?" vraag ik. "Moet je nog iets doen?" krijg ik een vragende reactie. "Nee, 'k heb zin in Je." flap ik er uit. Dit had ik Hem al laten weten per sms.
Hij neemt plaats in de zetel. Ik kleed me uit, en ga bij Hem zitten, op de knieën, op een deken, op de grond. "Je mag me eerst een glas water brengen, en dan je haar in een staart doen. Dat had al in een staart moeten zitten." merkt Meester op. "Ik wist niet dat je ging komen." reageer ik. Maar goed, ik haal water, vraag toestemming om de living te betreden, biedt dit aan op mijn knieën, beide handen om het glas, en dan ga ik mijn haar in een staart gaan doen.
Meester weet me weer heerlijk te verwennen. Mijn kut smeekt om gevuld te worden. Hij neemt mij beet om Hem te verwennen. Maar ik kan niet geven wat Hij verwacht. Hij blijft pushen, ik blijf tegenwerken. Hij wordt kwaad, ik word kwaad. Hij vernedert me, ik werk nog meer tegen.
Deepthroath is niet mijn ding. Ik kokhals er nog steeds van, en dat lijkt me schamelijk.
Meester pakt me hardhandig aan, Hij nijpt in mijn tepels tot ik het bijna uitschreeuw, Hij grijpt mijn haren beet, om me te leiden, Hij grijpt me in mijn keel. Ik voel hoe ik mezelf verlies. Zo net op het randje laat Hij me los. Ik ben nog wakker genoeg om mee te werken, maar net te suf om alles te laten gebeuren.
Ik smeek Hem bijna mij harder aan te pakken. Ik snak ernaar om de spanning in mijn kut te voelen, waar 4 vingers er met gemak inglijden, is een vuist nog net niet mogelijk. Die wil ik in me... Het gevoel in mijn kut als Meester poogt, is heerlijk.
Ik wil Zijn sterke handen rond mijn hals. Het gevoel me volledig aan Hem over te geven. Mijn lot in Zijn handen te leggen.
Zonder het Hem woordelijk te zeggen, maak ik het Hem duidelijk door de riem uit Zijn broek te halen. Na enkele minuten, legt Hij de riem rond mijn hals, om dicht te trekken. "Dat is gevaarlijk speelgoed in subjes handen." hoor ik. Wat ik daarna hoor, kan ik niet omschrijven. "Mag ik gaan liggen? Ik heb koud." vraag ik Meester. Aan Zijn reactie te zien, merk ik dat ik weg was.
Ik vraag het Hem, en Hij bevestigd. "Daarom dat ik me zo raar voel." merk ik op.
Dit was een ander soort weg zijn dan de trance of roes, na of tijdens een sessie. Tijdens een roes, hoor ik nog alles, enkel kan ik mijn lichaam niet meer bewegen. Ditmaal was ik helemaal weg, een vorm van bewusteloosheid denk ik.
Zowel Meester als ik houden de klok in de gaten. Hij gaat nog een sauna doen, ik verwacht mijn meisjes thuis.

Morgen ochtend passeert Meester nog, om mijn weekbudget op de zichtrekening te plaatsen. Hij is best streng. Maar Hij werkt toe naar hetgeen ik wil. Een extra, een appeltje voor noodgevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten