2 - little story

ontsproten uit mijn fantasie
't Zou laat worden, had Hij mij net bericht. Ik heb er geen probleem mee, ik kruip in mijn hoekje van mijn zetel, en neem mijn kussen-opdracht in mijn handen. Het vordert gestaag. Tussendoor heb ik ook de opdracht, buidelzakjes maken, gekregen. Ik heb een mooie afwisseling.
Vroeger dan verwacht opent Hij mijn deur. Dolblij, mijn stuiteren trachten onder controle te houden, spring ik uit mijn zetel om Hem gedag te wensen. Ik kus Hem op Zijn kruis. "Kleren uit!" gebiedt Hij. Euh? Meestal mag ik al gauw rechtstaan en krijg ik een warme kus op mijn lippen. Ik kijk Meester vragend aan. "Kleren uit!" herhaalt Hij. Nieuwsgierig, doe ik wat me gevraagd wordt. "Omdraaien." komt het volgende bevel van zo ik naakt sta. Hij steekt me in pols en enkel banden. Mijn speelcollar gaat om. Mijn handen worden op mijn rug vastgehaakt. Spelend duw ik mijn kont achteruit. Ik wrijf me tegen Zijn lid. "Buk je!" Ik krijg enkel maar bevelen te horen. Ik buk, en voel de koude plug over mijn warme kont zijn weg naar binnen zoeken. "Recht!" "Blijft het bij enkel bevelen?" vraag ik me stilletjes af.
"Meester?" vraag ik. "Geen woord!" is de enige reactie, en hij propt de bit in mijn mond. "Argh." kan ik nog enkel uitbrengen. Meester geeft er geen gehoor aan.
Hij plaatst een stoel van de eettafel, midden in de living. Ik voel hoe Hij het vibrerend eitje indoet. "Zit." klinkt het nu.
Mijn handen worden even losgemaakt om op de rugzijde van de stoel weer vastgemaakt te worden. Mijn enkels worden aan weerszijden van de stoel vastgemaakt. Rond mijn borsten komt een bondage die me tegen de rugleuning van de stoel perst. En dan krijg ik de blinddoek om. Ik voel de opwinding bezit nemen van mijn lichaam. Een warme vinger voelt mijn vocht.
Meester beperkt me nog meer in mijn bewegingsvrijheid. De collar wordt aan touw vastgegespt, en er komt spanning op te staan. Dit windt me nog meer op. Intussen speelt Meester met de afstandsbediening van het eitje. Hij verhoogt en verlaagt de spanning van het touw die aan mijn collar vastzit.
Rozetje, de kleine roze vibrator, vindt ook zijn plaatsje. Meester weet die tegen mijn clit te zetten en te houden. Zowel het eitje als rozetje trillen nu om ter meest. Nog is Meester niet klaar met me. Hij vergeet mijn tepels niet en hangt er de gewichtjes aan. "Voila, even pauze." Ik hoor Meester naar de keuken om koffie gaan. Dit terwijl ik nog volop gevibreerd wordt. "Heb je dorst?" hoor ik Hem uit de keuken vragen. Ik kan enkel maar murmelen. Ik hoor hoe Meester terugkomt, mijn hoofd achteruit duwt en kleine slokjes water over het bit, in mijn mond giet. Na enkele slokken laat Hij los. "Heb je niet koud?" vraagt Hij. Ik schud van nee. "Hm, je kan toch nog je hoofd schudden." merkt Hij op. Waarna Hij aan weerskanten van het bit, touw bevestigd, en ook dit vastlegt. Hij zet opnieuw spanning op de collar. Argh, ik voel hoe ik naar space toe ga.
Plots is de vibratie stilgevallen. Precies als kleine naaldjes voel ik prikjes op mijn borsten. Meester heeft er kaarsen bijgenomen, en wil een beha om mijn borsten weven, in kaarsenvet. Van zo ik ook maar een beetje beweeg, wordt er aan de collar getrokken. Van zo ik tracht muisstil te zitten, geeft de vibrator een stoot. Ik vecht tegen de space die meer en harder trekt.
Meester merkt het. "Pauze!" zegt Hij.
Ik hoor hoe Meester tv aanzet. Terwijl Hij zapt, tokkelt Hij weer op de afstandsbediening van de vibrator en eitje.
"Pestkop! Hou op!" murmel ik onverstaanbaar. "subje kan niet spreken?" grijnst Meester. Weer die snok aan de collar... Hm, rust overvalt me. Ik voel niets meer, doe niets meer, en kan niets meer. Ik merk hoe ik losgemaakt wordt. Sterke armen tillen me op, om me naar de zetel te dragen. Mijn hoofd belandt in Meester Zijn schoot. Een deken wordt over me gelegd. Warme handen strelen teder mijn haren. Zachte lippen beroeren mijn gezicht. Ik voel me geborgen, gekoesterd, en geniet voluit.
Ik voel me veilig, vol vertrouwen. Want Hij is mijn Meester! Hij zorgt wel voor me!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten