17 - wipkonijntjes


Vrijdag avond. Het lang verwachtte weekend is er. Het weekend waar Hij en ik en zij zo naar uitkeken. Ik regel de opvang voor de dieren. Mijn weekendtas staat klaar. Hij haalt me op. W/we halen haar op aan het station. Hij parkeert op de kade. Een wandeling langs de dijk brengt O/ons tot aan het Casino, waar we beneden in de brasserie eten. Een chique dinges. De klasse die de zaak uitstraalt vind je terug in het bord.
Na een lekkere maaltijd zoeken W/we de auto op om naar Zijn appartement te gaan. W/we praten wat na. Mijn ongeduld steekt de kop op, samen met de vermoeidheid. Ik geef aan naar bed te willen. Na een verfrissende douche zie ik dat Meester alles heeft klaar gelegd. Hij bindt me in, blinddoekt me, gagt me. Hij bespeelt mijn kut, bewerkt mijn clit. Mijn schaamlippen worden ook niet vergeten. Hij brengt me tot de grens van een orgasme. Steeds opnieuw. Ik voel de roes komen.
Aan Zijn manieren hoor ik dat 'l' er bij is komen staan. Ik zie haar niet. Achteraf hoor ik haar wel weggaan, blootsvoets op het parket.
Ik had op meer gehoopt en geef dit aan. W/we halen 'l' terug, ze komt tussen O/ons in in bed liggen. Hij zoekt en wint haar vertrouwen. Hij bespeelt haar. Ik ben onwennig. Weet niet wat doen of handelen. Op den duur geef ik het op en draai me om, te slapen.
Beweging maakt me wakker. De twee wip-konijntjes zoals ik ze lachend noem, zijn weer bezig. Ik weet niet wat denken of voelen.
Verwaarloosd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten