14 - evolutie

 
Precies of ik heb Meneer wakker geschud. Hij heeft mij een sublijst doorgestuurd. Dit heb ik ingevuld en teruggestuurd.


Meneer heeft mij ook gedragsregels opgelegd.
1. Lichaamscontact van de sub tgo de meester is niet toegelaten tenzij hij mij de toelating geeft.
2. Ik mag Meneer niet meer rechtstreeks aankijken.
3. Ik vraag toelating voor lichamelijke noodzaken. Zoals toiletbezoek, eten, en drinken. Dit tussen 9 en 12 en 14 en 16 uur tijdens weekdagen. Het weekend ben ik vrij.
4. Ik draag stijlvolle kledij in aanwezigheid van Meneer, hij bepaalt wat ik draag of niet draag als we samen op stap gaan en ben ten alle tijde hygienisch.
5. Ik vraag Meneer toestemming om masturbatie.

Dit lijkt mij een 24/7 richting uit te gaan. Dit had ik nu totaal niet verwacht!!

En een opdracht heeft Meneer ook voor mij.
"Het aanleveren van een nieuwe sub, onervaren, maar wel met interesse voor BDSM en gehoorzaamheid. Je gaat op zoek via verschillende kanalen."
"Waarom wil je er een 2e sub bij?" vraag ik.
"Omdat dat je opdracht is, om je te testen, of je trouw bent, niet jaloers," antwoordt Meneer. "Je mag zelf selecteren, maar je houdt me op de hoogte, wat en wie."

Gister heb ik nog een aangename talk gehad van een vriend. Na een nachtje slapen, na vandaag een aangename dag met crea-genoten, voel ik me of ik er weer tegen kan.
De toenadering van Meneer heeft er natuurlijk ook mee te maken. Het geeft mij enige zekerheid, voor zover je zekerheid kan hebben uiteraard.
Ik heb die richtlijnen nodig. Zowel in het dagelijks leven als in een (welke ook) relatie. Ik heb het nodig te weten waar ik sta.
En dit heb ik nu gekregen, waarvoor dank.

Het lichaamscontact, het is niet meer toegelaten zonder toestemming. Damned. Dit vind ik echt wel spijtig.
Idem met Meneer rechtstreeks aankijken. Alhoewel zijn emoties heel moeilijk van zijn gezicht af te lezen zijn, probeer ik toch te doorgronden.
Toelating voor lichamelijke noodzaken. Dat is wennen. Vragen of ik een tas koffie mag... Dit is nieuw voor mij. Momenteel voelt het nog heel gek aan. Al een chance dat het niet hartje zomer is, of ik vraag elk half uur om water.
Stijlvolle kledij. Ik vrees dat Meneer mijn kleerkast met inhoud en al gaat buiten gooien. Ik ben een gewone simpele meid. Jeans en trui. Meneer is anders. Stijlvol...

De opdracht die Meneer mij gegeven geeft. Ik voel er niet veel voor. Ik vrees dat mijn onzekerheid hier wat tussen zit. Wat als...
Of ik trouw ben? Ja. Of ik jaloers ben? Deels.
Ik ga mijn gevoelens moeten beter onder controle trachten te houden. Ook hier meer op het rempedaal gaan trappen.

In alle geval, mijn lichaam en geest zijn weer wat rustiger. Er is een stukje onwetendheid weggevallen.

Ik wil heel graag verder bouwen. Alleen zal ik mezelf meer in de hand moeten gaan houden. Rustiger, afwachtender.

3 opmerkingen:

  1. Meen je dat nu echt dat je reeds dadelijk op zoek moet naar een nieuwe sub terwijl jullie elkaar nauwelijks zelf kennen ? Wat is de bedoeling als je iemand vindt ? Dat jullie samen lesbische scenes moeten opvoeren of zo ? Of is mijnheer je meester zich een harem aan het uitbouwen waar jij dan voor op zoek moet en waar je (erg eenzaam) speelgoed zal worden en nauwelijks aandacht, laat staan appreciatie zal krijgen wegens "weinig tijd".

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Grimm
    dank je voor je reactie, maar ik zal dit aan mijn Mr overlaten om te beantwoorden.
    h

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een terechte opmerking... En zo kan het door buitenstaanders inderdaad geinterpreteerd worden. Maar laat mij stellen dat dit vooral en hoofdzakelijk een test is. Een test die peilt naar gehoorzaamheid en jalousie... Hoe ver ben ik bereid te gaan zonder in conflict te komen met mezelf?

    BeantwoordenVerwijderen