16 - verhaaltje

Zijn dromen bedrog? Misschien...
Zijn verhaaltjes fantasie? Soms...

Een verhaaltje, ontsproten uit mijn fantasie.

Ik voel zijn handen, dwalen over mijn lichaam. Elk plekje wordt gevoeld en verkend. Warme handen strelen zacht mijn benen, mijn rug, mijn borsten, mijn schaamstreek. Zachte vingers bespelen mijn gezicht als een piano. Mijn hals, mijn lippen. Ik voel hem mijn haren vastgrijpen. Stevig. Hij trekt mijn hoofd achteruit. Een zeker spanning bouwt zich op in mijn lichaam.
Ik voel zijn mond, dwalen over mijn gezicht. Zijn lippen drukken zachte kusjes afwisselend met kleine beetjes in mijn hals, op mijn lippen, over mijn ganse gezicht. Zijn hete adem langs mijn oor. Het windt me op.
Ik voel een hand, tussen mijn benen, op weg naar het kleine driehoekje. Zijn vingers zoeken hun weg naar de warme vochtigheid binnen in me. Hij brengt een, twee en drie vingers in me. Het geeft meer vochtigheid.
Hitte stroomt door mijn ganse lichaam.
"Hete meid," zegt hij. Ik beaam met een kreun.
"Ga je uitkleden, en douchen." zegt hij, "ik wacht hier."
Ik neem de tijd om mij te ontkleden, en een lekker warme douche te nemen. Dan ga ik terug naar beneden.
Hij heeft iets klaargelegd. "Kom maar hier." vraagt hij. Hij brengt een butplugje in. Hij brengt ook nog een eitje in. Beiden werken met afstandsbediening. Hij test het es. Ik voel direct hoe mijn lichaam reageert.
Hij heeft een catsuit mee dat ik moet aandoen. Het spant rond mijn lichaam. Mijn buik ingespannen. Hm, het geeft iets. Een catsuit op mijn naakte lichaam.
Hij doet mij een collar om, waar een leiband aan kan. Hij doet mij armbanden om mijn polsen en enkels. Die kunnen verbonden worden met elkaar.
"Hm, opwindend." zegt hij, en geeft me een kus, "Doe je jas aan."
Verbazing van mij. "Gaan we op stap? Waarheen?"
"Dat zie je dan wel." krijg ik als antwoord.
We stappen naar zijn auto. "Ga maar achterin." Hij houdt de deur open, en laat me instappen. Dan komt hij naast me. Mijn enkels en polsen worden aan elkaar vastgemaakt. Ik krijg een blinddoek om. De veiligheidsriem gaat om me. De collar wordt met twee leibanden links en rechts van me vastgemaakt. Ik kan geen kant uit. Hij zet het plugje en het eitje in een lage trilstand. Een kreun ontsnapt me.
Ik hoor de portier dicht vallen. Een ander portier gaat open. Hij stapt in en start de motor.
Hij speelt nog wat met de afstandsbedieningen van het plugje en eitje. Opnieuw kreun ik. "Ik wil je niet horen." verwittigt hij me. "Ugh?" reageer ik. "Als ik je hoor, krijg je nog een mondknevel om." waarschuwt hij. "O, nee." zeg ik binnensmonds.
Hij manoevreert uit de parking, richting... Ik heb er geen idee van waarheen.
Op een recht stuk weg voel ik de vibraties intenser. Hij heeft de afstandsbediening opnieuw in de hand. Uit alle macht tracht ik me stil te houden. Toch ontsnapt me weer een kreun.
Ik voel de auto vertragen en stoppen. Hij stapt uit en komt achteraan. "Had ik niet gezegd dat ik je niet wil horen?" vraagt hij. "Sorry." antwoord ik.
Hij kust me vol op de mond. Ik reageer onmiddellijk terug met een kus. Dan knevelt hij me.
Hij gaat weer achter het stuur en vertrekt.
Plagend en sarrend gaat hij verder met de stimulans. Uit de keelgeluiden dat ik maak hoort hij mij een orgasme naderen. Als ik er bijna ben, zet ie de vibratie op nul. Oooch, daar zit ik dan. Heet, geil, nat, smachtend naar verlossing.
Opnieuw vertraagt de auto. "We zijn er." verduidelijkt hij. Hij komt me bevrijden uit mijn positie. Maar niet helemaal. Enkel de veiligheidgordel gaat af. Hij helpt me uitstappen. Geketend, geblinddoekt, gekneveld, leidt hij mij mee aan de leiband.
Ik voel een zachte ondergrond onder mijn voeten. Ik hoor wind ruisen door bladeren. Ik ruik vocht. Een bos?
Hij leidt mij verder.
Hij heeft een stoel en een tafeltje klaargezet. Hij plaatst mij op een stoel. "Honger?" vraagt hij. Ik knik. Ondanks de spanning voel ik mijn maag knorren.
De mondknevel gaat af. "Mond open." gebiedt hij. Ik voel en proef iets. Hij voedt me. Kleine hapjes. Verschillende smaken en sensaties. Ik herken niet alle smaken. Tussenin geeft hij mij wat wijn. Hij zet het glas aan mijn lippen. Hm, een koele zachte witte wijn. Lekker.
Nadat ik voldoende heb, helpt hij me recht. Hij leidt me weer elders heen. Ik voel hoe ik met mijn rug steun vindt. Schors. Boomschors. Nu weet ik zeker dat mijn gevoel me niet misleidt heeft. We zijn in een bos. Mijn handen worden om de boom achteraan vastgemaakt. Hij duwt mijn benen wijd open en zet er een spreidstang tussen.
De catsuit kan hier en daar open gedaan worden, hij ontbloot mijn borsten en kut.
"Zo, jij stond dus op het punt van een orgasme?" vraagt hij me. Ik kan niet anders dan knikken. "Echt stil was je niet he." concludeert hij nog. Opnieuw knik ik, me afvragend wat volgt.
"Ik zal je moeten straffen, meid." Een zucht ontsnapt me.
Mijn borsten worden opgebonden. Behoorlijk stevig. Hij begint zacht te tikken op mijn borsten. Hij bouwt op, van zacht naar hard. Ik incasseer. "Argh..." kreun ik. "Dit voel ik." Hij negeert. Hij laat mijn borsten voor wat ze zijn en gaat met een takje op mijn kutje tikken. Hier kan ik gelukkig iets meer verdragen. Hij gaat iets harder.
"Zo." zegt hij. "Ik heb dorst, ik ga iets drinken." "Urgh?" antwoord ik. Ik hoor hem wegstappen. Daar sta ik dan. Mijn intieme delen ontbloot. Alleen, gebonden.
Iets grijpt mijn haar vast en trekt mijn hoofd achterover. Ik had hem niet horen terugkomen. "Mond open" gebiedt hij weer. Hij laat wijn in mijn mond lopen.
Daarna maakt hij me los. "Liggen!" zegt hij. "Op je rug." Ik doe wat me opgedragen wordt. Opnieuw worden mijn handen aan de boom vastgemaakt. De spreidstang gaat wat omhoog, mijn benen de lucht in.
Ik voel een tong over mij glijden. Naar mijn kutje, clitje. De vibrators doen weer hun werk, dit in combinatie met de tong, brengt me tot een spetterend orgasme.
Ik voel een hard lid in mijn mond komen. Hij neukt me stevig en diep in mijn keel. Ik voel aan zijn kloppend lid dat ook hij op een orgasme afstevent. Ja hoor, even later wordt zijn warme sperma in mijn keel gestuwd.
"Lekkere meid." zegt hij. "Flinke meid" vleit hij.
Als ik denk dat hij me losmaakt om terug naar de auto te gaan, dan denk ik verkeerd. Hij maakt me los, maar draait me op mijn buik. "Kont omhoog." Met mijn gezicht tegen de grond, handen opnieuw om de boom. Mijn kont omhoog, benen nog steeds in de spreidstang, zit ik opnieuw in een uitnodigende positie.
Ik voel een cane over mijn billen strelen. Strelen worden tikken. Tikken worden gemene meppen. Ik schreeuw het uit!
Mijn kont gloeit.
"Dacht je dat we huiswaarts gingen?" vraagt hij. "Ja" reageer ik. "Misdacht poes." lacht hij. Ik slik mijn opmerkingen weg.
Ik voel opnieuw warme handen over mijn achterste glijden. Deze handen herken ik niet. Deze handen hebben een andere manier van strelen. De handen dwalen naar mijn kut. Vingers gaan naar binnen. Duim op mijn clit. Opnieuw krijg ik stimulans. Ik voel hoe er tegen me aan gewreven wordt. De handen brengen eveneens een hard lid binnen. Opnieuw wordt ik geneukt. Intussen worden mijn handen losgemaakt, en word ik aan mijn haren op mijn knieƫn recht getrokken.
Het warme lid verlaat me. Mijn handen worden aan mijn enkels vastgemaakt.
Ik krijg klemmen op mijn schaamlippen, klemmen op mijn tepels. Aan de klemmen worden gewichtjes gehangen. "Argh, dit is pijnlijk." "Stil zijn." zegt hij. "Argh." reageer ik. Opnieuw krijg ik de mondknevel. Mijn adem wordt me benomen.
De klemmen, mijn adem die me benomen wordt, intussen weer de vibratortjes die me stimuleren, het brengt me in extase. Voor ik het besef zak ik weg in een space.
Als ik weer mezelf ben, lig ik op iets zacht. Helemaal bevrijd, in zijn warme armen. Hij streelt en kust me. Hij vertelt me hoe trots hij is op me. Ik vlei me tegen hem aan en geniet van zijn aandacht en warmte.
Samen gaan we huiswaarts.
De intensiteit heeft mij behoorlijk moe gemaakt. Hij laat een bad vollopen, helpt me er in, komt er bij, en zeept me in. Het warme bad stimuleert mijn vermoeidheid. Ik heb moeite mijn ogen open te houden.
Hij helpt mij uit bad. Droogt me af. Leid me naar bed. Als een kind stopt hij me in. Hij komt naast me liggen, en slaagt zijn armen om me heen.
Veilig en geborgen val ik in slaap.

2 opmerkingen: