4 - vallen

Het loopt niet!! Ik tracht mij zo eerlijk en open mogelijk op te stellen. Toch blijft daar misbruik van gemaakt worden. Ervaringen rijker, illusies armer...
T, kennelijk is 1 smsje per dag hem te veel. Ik vroeg hem letterlijk om aandacht. Reactie bleef uit. Op mijn sms dat ik mij voel afhaken, krijg ik ook geen antwoord.
Dus, ik zoek mijn aandacht elders, en krijg die ook. Op kinky chat. Daar zijn wel enkele leuke contacten uitgevloeid.
Ik ga verder, ik sta niet stil.
Kwaad, teleurgesteld leiden mij naar een andere weg.
Nu is het gedaan!! Gedaan mij te gebruiken, mij voor de kar te spannen!! Nu neem ik de touwtjes in handen. Ik beslis!
Ik ga afspreken, zonder verwachtingen. Ik ga spelen, zonder relatie. Ik ga genieten van wat komt!!
Noem je mij een hoer? Mij geen probleem. Zo voel ik het immers ook aan.
Voor mezelf ben ik strevend naar perfectie, in dat streven, val ik geregeld over obstakels.
Deze ochtend toen ik wakker werd, het eerste dat ik gedaan heb is ge-sms't naar K met het ganse verhaal.
Hetgeen gister gebeurd is,
de persoon die mij overweldigde,
mijn dagboek, die helemaal niet het gewenste beeld is van mijzelf,
het geloof in de goedheid van de mens.

"Ik snap het niet, echt nie. Ik hou me verdomd rustig!! Ik dring niet aan. Is elke dag 1 sms dan ook te veel? Ik dacht dat het goed zat!" berichtte ik ivm T. "Zeg jij mij aub waar ik fout ga, zelf op het dagboek krijg ik geen feedback van hem."
Volgens K doe ik niet echt iets mis. "Behalve het klassieke -alles of niets- in de zin dat je jezelf nog maar net terug open stelt, en dat je al meteen er van uit gaat dat het 200% goed zit van dag 1. Da's een illusie die weggelegd is voor de jeugd. Wij kunnen ons dergelijke illusies niet meer veroorloven."
"Awel merci, ik mag al niet meer geloven in de goedheid van de mens? Ik ga niet meer durven. Vertrouwen hebben wordt dan gevraagd. Hoe kan ik verdorie gaan vertrouwen als ik niet meer weet wat vertrouwen is!!??"
K vraagt me waarom ik niet meer in de goedheid van de mens geloof.
"De goedheid van de mens," antwoord ik, "Iedereen maakt me maar iets wijs. 't Is voor langdurig... 't is voor vast... bla bla bla. Tot ze hun zin gekregen hebben. Ewel. 't Hoeft niet meer zo. Ik ga de rollen omdraaien. Ik ga profiteren van wat er is. Ik maak me geen illusies meer. Geen verwachtingen meer. En dat heb ik gister gedaan. Of gestart. Eerst had ik afgesproken met iemand in Brussel. Maar die begon nogal te... Ik had hem nog niet ontmoet en ie kwam al met een contract aandraven dat ik moest tekenen. Constant sms'en. Ik heb afgehaakt. Intussen ben ik een vrouw tegengekomen op chat. We hebben al leuk gechat. Gister ben ik dus in een impulsieve vlaag naar daar gegaan. Haar meester ging er ook zijn. Na de bus gemist te hebben is hij mij komen ophalen. Ik was niet van plan te spelen. Ik had me wel open gesteld. Ik ben mee in het spel gerold. Ik heb met die vrouw gekust. Gespeeld, gelikt. Kortom all the way. En met hem ook natuurlijk. Vrijdag wil ik munchen met haar. De meester is een beginner. Gister was een mix van lust en bdsm. Elkaar verwennen. Soft. Heel soft. We zien dus wel hoe het verder loopt. Ik pin me niet meer op 1 iemand.
Wat het dagboek betreft. Ik weet niet wat ik er mee ga doen. Het geeft geen positief beeld van me. Maar het is wel ik. Eerlijk en open. En dat laatste vind ik nog steeds het belangrijkste."
"Waarom vind je dat het geen positief beeld van he geeft op je blog?" vraagt K me. "Ik vind van wel, hoor! Ik ben blij dat je wat losser kiest en met beginners. Samen zoeken is veel leuker. Het feit dat het een koppel is is voor jou ook super, want dan krijgen jouw valkuilen geen kans. Ook goed dat je durft afwijzen wanneer het je niet zint. Ik denk dat deze evolutie normaal en vooral nodig was. Ik denk nog steeds dat jouw dagboek een goede zaak is. Je toont je kwetbaar, dat klopt, maar degenen die dat een slecht beeld vinden, zullen niet de juiste mensen zijn voor jou."

Dank je K, dank je dat je er bent, dat je feedback geeft. Dat je niet veroordeelt, maar mij mee in de juiste richting duwt. Dank je voor je eerlijke mening. Dank je dat je me weer mentort!! Deze keer zal niemand mij nog zeggen wie mij al dan niet mag mentoren!!
Knuf

2 opmerkingen:

  1. je blogje zeker niet opgeven, het is een goede uitlaatklep en ben er zeker van dat vele mensen met veel plezier meelezen, zoals ik:) groetjes poppemieke

    BeantwoordenVerwijderen