30 - brug

Prive evolueert positief. Mijn gewone leventje dus.
D/s, weet ik nog zo niet.
Gister is DI opnieuw langsgeweest. Hehe, die had een lekkere verrassing voor me. Hij kwam binnen en deed zijn jas net niet helemaal open. Intuïtief maakte ik de jas helemaal open. Wie kwam daar piepen? Hihi,... Mijn 'lolly'.
Het was alweer enkele dagen geleden dat we elkaar gezien hadden, tussenin had ik een kleine zieke thuis, ik kon wel wat afleiding en vooral DI's gezelschap gebruiken.

Ik had me een dag of 2 terug voorgenomen zelf geen initiatief meer te nemen, geen vragende partij meer te zijn. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor mezelf moest ik dit echter doen. Het geeft mij antwoorden. Ik merk bij mezelf dat ik DI loslaat. Vooral omdat we beiden verschillende doelstellingen hebben. Mijn realiteitszin komt dan weer de kop opsteken en neemt het over.
Ik heb DI verteld. Hij begrijpt het, hij geeft ook deels de reden waarom.
Het 'niet-kunnen' van iets, intensiteit, vervollediging, ... Maar, er is ook het 'willen'. Je moet WILLEN, vanuit je wil ga je pas KUNNEN.

Gister had ik DI over de vloer, zoals ik hem nog niet helemaal kende. Ontspannen, los in omgang, anders... Toen ik hem er over aansprak zei hij mij een zekere band beginnen te voelen... Jah, natuurlijk vraag ik verder. Net het moment dat ik voel loslaten, voelt hij een band.
Ikzelf ben alvast niet meer opdringerig, ik heb mijn evenwicht gevonden, en dat straalt zich uit. Is het mijn rust en berusting dat maakt dat ik loslaat? Is het door mijn loslaten dat DI een band voelt?
Geen idee...

Na onze verwennerij, alhoewel ik vind dat ik meer verwend ben, hebben we nog wat nagepraat. DI is langer gebleven of anders. Hij lag op zijn gemak. Ik genoot van zijn nabijheid.
Meer nog, ik kreeg kans hem wat te pesten, en ik zou ik niet zijn, als ik die kans niet met beide handen greep. Gevolg... een kleuring in zijn hals... :-p

Vrijdag is er de munch in Roeselare. Ik heb er afgesproken met iemand. Het chatcontact klikt wel. Irl is een totaal ander gegeven en valt nog af te wachten. Hij heeft een bijna zelfde kijk als ik op bdsm. Voorzichtig afwachten, aftasten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten