23 - voldaan

Niet alle ontmoetingen en gesprekken zal ik hier uitvoerig beschrijven. Niet alles is verder voor ieder zijn oortjes bestemd :-)
Gister avond is Hij langsgeweest. Hij is en blijft mijn eigenaar! En ik ben er trots op!
Natuurlijk loopt niet alles zoals ik het wil. Het zou verschrikkelijk saai zijn, en ik hou er niet van om alles in mijn schoot geworpen te krijgen.
Ik moet mijn verwachtingen bijschaven. W/we kennen elkaar amper 2 maand. Tja, mijn hopeloos romantische ziel soms. Mijn onrealistische verwachtingen soms.
Ik heb mij aan Hem gegeven. Ik ben me aan Hem gaan hechten, op Hem gaan bouwen. Ontkennen heeft geen zin.
Hij heeft me alvast weer rust gebracht. Meer nog, Hij was open, speels, warm. Dit keer vol gevoel. Daar gaat mijn muurtje zelfbescherming weer neer. Mijn eigen schuld, ik heb hem wat gepusht. Maar ik heb er geen spijt van. Zo zacht, teder bijna...
Het voelde richting liefdesspel gaan.
Naderhand lagen we nog ff op bed, lepeltje-lepeltje, Hij hield me in een wurggreep. Zo kon en wou ik een ganse nacht blijven liggen, in slaap vallen. Ik voelde zijn lijf tegen mijn lijf. Ik genoot.

Ik had half en half afgesproken met iemand. Het lag nog geen 100 % vast. Ik heb het Meneer verteld. Ik wou zijn reactie zien. Ik wou zijn mening weten. Meer dan "Ik vind het niet leuk" kreeg ik er niet uit. Meneer het gesloten boek... Later op de avond begon Hij er opnieuw over. Ik voelde wel aan dat Hij er niet achter stond. "Vraag het me!" daagde ik hem uit. "Vraag het me om er niet op in te gaan!" Na een opmerking, na mij een keuze-vraag gesteld te hebben, wat aandringen van mijn kant, stelde hij me dan toch de vraag om niet te gaan.

Ooooocccchhhh, die man heeft me weer helemaal doen smelten.

"Meneer, maak me niet hopeloos gek, laat me niet weer mijn hart verliezen.", sms'te ik nog toen ik in bed lag. "Ik wil niet dat je je hart verliest." antwoordde Meneer. Hehe, precies of ik heb alles zelf in de hand. "Zoals het vanavond was is het niet moeilijk weer helemaal te vallen voor je. Ge zijt en blijft een lekker stuk!!" geef ik eerlijk aan.
Meneer was gisteravond losser. Ik heb weer een stukje gezien dat ik nog niet kende.
Speels, plagend, zacht, teder,...
Aan mij om hem de nodige tijd te geven zich verder open te stellen.

Ik voel me weer gevoed, lichamelijk en geestelijk.
Thx Meneer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten