9 - nagel op de kop

Van hier naar daar, van hot naar her. Diverse invloeden die bij mij binnenkomen. Het blokkeert me. Ik weet niet wat doen, en grijp terug naar de veiligheid, naar wat ik ken, naar het vertrouwde.
Ik hoor er nu zo denken: "h, ge zijt zot!"
Er zijn er die me zeggen hem los te laten. Om uiteenlopende redenen allemaal. Eigenbelang? Mijn belang? Bezorgdheid?
Wel, 't lukt niet.

Vrijdag ochtend op chat, heb ik er een contact aan overgehouden. We skypen, volgen fetlife, ...
Op basis van deze blog, skype, phone, heeft hij zich een beeld gevormd. Een redelijk correct beeld.
Enkele opmerkingen van hem:
"Doe eens niet zoveel denken lieverd (nice`) want ik hoor mijn pc`tje hier kraken !!!"
"Enne zien te verleiden is Een`h Maar dan zien te houden is Twee`haha.."
"Enne wie wie moet zien te houden.........Is simpel en geldt voor beiden 50/50 (ying & yang) alles in een mooie balans he`"
"Want het is geen spel voor mij zoals ik jou al eerder heb geschreven & verteld !! Maar "pure way of life" en ik hoop voor jou ook (??) want krijg daar tot op heden nog niet echt goed de hoogte in van jou van wat jij nu precies wil en zoekt maar vooral ook zal accepteren, tevreden mee zal zijn, en vooral Rust Rust Rust voor de rest in je leven mee creëert!!"
"je vrolijkheid en karakter trekt me al heel aardig aan"
" Doe eerst eens rustiger adem halen en zet die "Draaimolen" boven in je hoofd eerst eens ff helemaal stil (arme kindjes die erin zitten) die worden helemaal misselijk en ziek zo "net als jij nu" ms projectie ???"
"Op dit moment sta jij zo wagenwijd open en kan ik wel zo goed bij jou naar binnen kijken dat wil je niet weten meid poe poe....Zo goed en daar is even zoveel te zien dat ik gewoon even niet eens weet hoe ik dit allemaal moet verwoorden zo 1,2,3 Zuchttt"
"Buiten het feit dat jij aan het "STUITEREN " bent ..."
"Dan had je nu niet met wel een zilioen vragen erbij gezeten, dan was je hoofd nu tenminste stil geweest en was jou : ** TWIJFWELS ** ANGSTEN ** ONZEKERHEDEN ** VREES ** ONGERUSTHEDEN ** PANIEK ** GEVOELENS ** VERDEELDHEDEN ** EMOTIES ** ZORGEN ** TWEE`STRIJD ** EN VRAGEN
Een heel stukje minder geweest en zelfs al een heel stuk weg.. Je wil teveel in een keer en te snel, in de zin van je plant nu al veel te ver vooruit met als gevolg dat er alleen maar meer problemen onduidelijkheid en vragen bij komen snap je En zo blijf je stil staan (deels gesloten) en eerder achteruit gaan ipv vooruit. Nog maar te zwijgen over je extra zware beperking en druk door de Twee zwaarste stempels die je al maar kan hebben en dat zijn : ** JE KINDJES !! ** EN DE BDSM !! Wat je kans om dat te "Zoeken en ook te Vinden" wel extreem klein maakt, zeg maar gerust nihil wees eerlijk. Dus jij dadelijk pas in een veel later stadium toch een of meerdere compromie`moet gaan sluiten en beslissingen moet gaan nemen en anders dit NOOIT gecombineerd krijgt op de juiste zuivere en goede manier zoals jij het wil hebben toch wees daar ook heel eerlijk in. En als die prutsers er weer een maal genoeg van hebben en alles hebben geprobeerd en gedaan met je wat ze wilden proberen, dus eigenlijk uit gespeeld en ge- experimenteert ipv helemaal de schoonheid opzoeken en creëren en dan ook houden.
maar ook dan zal jij je open & bloot moeten geven als dit is wat jij toch echt echt zoekt en wil.. De pure geestelijke & lichamelijke afhankelijkheid te scheppen en verkrijgen tussen jou als dus wel degelijk een "SLAVIN" en je MEESTER sgatteke anders kom je er al nooit. En ik schrijf met klemtoon "SLAVIN" want voor sub... Nou nee ben jij niet geschikt en vereis jij bewust deels onbewust een veel te harde aanpak voor op !! En geef jij ook alle signalen voor af dat te willen of zeg maar gerust te moeten zijn. Want zonder die volledige aansturing en overnamen presteer jij het vaak om niet in 6 maar in 7 sloten tegelijk te wandelen, dingen ongestructureerd uit te voeren of zelfs er een puinhoop van te maken, wat gelukkig al wel wat verbeterd is tov sinds dat je jou 2 schatjes van kindjes hebt.
Ook dat stuk van jou leven als je het zo eens even verder bekijkt zoals deze Mr dat met alles doet. Is logisch te verklaren en geeft maar weer aan dat je als slavin zijnde zonder keuze wel kan slagen in de dingen die moeten gebeuren. Want je bent namelijk al een "SLAVIN" van je kinderen... En nu valt de puzzel denk ik wel weer in elkaar he`:-))"

Dit voelt zo heel hard nagel op de kop! Een persoon die mij leest. Ook iemand die zichzelf kent, zichzelf laat kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten