10 - tussendoor


Tussendoor,

woensdag.
Ik voel me heel wat rustiger dan gisteren. Wat een opgejaagd gevoel had ik over me. Vandaag is beter. Het is rustiger in de mailbox. Ik heb Meester nog niet veel gelezen vandaag. Al heb ik Hem wel al ge-sms't. Deze ochtend al. Na een lange nacht, het was 3u toen ik insliep, de wekker op 7u, kon ik, zoals ik al verwacht had, niet uit mijn bed. Wat natuurlijk gevolgen gaf, dat mijn jongste, gelukkig zit ze nog in de kleuterklas, niet op school was. Op zich geen excuus. Wel iets waar ik meer rekening moet mee houden. Waar ik Meester ga vragen, er mee op te letten.

donderdag,
komende dinsdag staat onder voorbehoud gepland. Natuurlijk zou het bij mij niet zijn, moest er daar niets aan veranderen. Rapper dan verwacht, is er idd verandering van planning.
De kindjes kunnen dit weekend naar mijn ex, omdat volgend weekend hen niet past.
Met beide handen neem ik dit aan. Dankbaar omdat L de meisjes overneemt. Gelukkig omdat ik rapper dan verwacht Meester kan zien. Tenminste als het hem past.
Ik bel hem met de boodschap. "Ik ben het ganse weekend beschikbaar voor U, Meester."

Vrijdag middag,
ik krijg bericht dat L toch de kids niet kan overnemen. Argh, dit is de 2e keer dat ze me dit lapt. Kwaad telefoneer ik met J. Ik bericht Meester.
Al leg ik me er vlug bij neer dat ik mijn dochters thuis heb. Het was oorspronkelijk zo gepland dat ik de meisjes zou thuis hebben, en ik had me er op voorzien. Hoe graag ik S ook zou weerzien, kindjes komen eerst. Blijdschap en teleurstelling ineen.
"Ik blijf er bij dat je kinderen op de eerste plaats moeten komen. Als je geen opvang hebt, dan zullen we ons wel aanpassen. Eens ze terug naar hun papa gaan, dan halen wij wel onze schade in. Geduld is een schone deugd, subje van mij." bericht Mr me.
Ach, ik had me er gewoon op verheugd. De sms van Mr geeft wel weer een punt in stijgende lijn.
Ik probeer nogmaals, "Vanavond zie je ws geen mogelijkheid om Uw subje slaapwel te komen zeggen?"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten