26 - 3e fetisch en bdsm festival


Om 11uur kwam Meester mij ophalen, om S/samen naar het fetisch en bdsm festival in Dendermonde te gaan. Ik was net niet klaar toen Meester aan de deur stond, en zei Hem vanuit het raam boven gedag. Mij verder klaarmakend in de badkamer, hoorde ik gestommel. Kwam de hond verwittigen? Nee, de hond toonde Meester waar ik was. Niet dat Meester de weg niet zou vinden... Ik heb gewoon een vriendelijke hond.
Beneden is redelijk toonbaar en opgeruimd, boven ben ik nog volop bezig de kamers in te richten. Een rommeltje dus. Ik voelde enige schaamte over me.
Ik verzette me gauw tegen dat gevoel, en maakte me verder klaar. Kennelijk kon ik Meester wel bekoren. Een lichte zwarte broek, mijn mini lak rok, een mouwloos t-shirt met doorzichtige rug. Haren in een staart, lijntje rond de ogen. Parfum. En klaar ben ik!
S/samen met Mijn Meester ga ik op stap. O/onze eerste openbare uitstap. In de auto praten W/we over het niet hebben van mijn rijbewijs, het bedrijfje die Meester wil opstarten, enz.
W/we komen te vroeg in Dendermonde, en Meester besluit eerst nog iets te gaan eten. Op de baan passeren W/we Mc Donalds en gaan daar eten. De auto geparkeerd, uitgestapt, gaan W/we richting deur. Ik neem Meester Zijn hand. Hij kijkt er wat van op, maar laat het toe. We praten verder over het bedrijfje. Een medewerker van Mc Donalds komt potloden verkopen ten voordele van een project die met kindjes te maken heeft. Ik heb maar half geluisterd. Meester steunt graag. Hij kiest een rood potlood. Onmiddellijk gaan Zijn gedachten de kinky toer op.
Na het eten rijden W/we verder naar het festival. W/we krijgen een parkeerplaatsje toegewezen.
Op weg naar de ingang voel ik toch enige spanning. Wat ga ik te zien krijgen? Ga ik bekenden tegenkomen? Hoe moet ik me gedragen?
Eenmaal binnen viel de spanning al gauw van me af. Ik was er als sub, maar ik was er ook als vrouw. Ik toonde mijn interesse, stelde mee vragen, kortom, ik was gewoon mezelf. Al betrapte ik me er op dat ik af en toe voor Meester liep, tot ik me mijn regeltjes herinnerde, dat ik steeds naast of achter Hem moet lopen.
Ik was wel blij dat ik er S/samen met Mijn Meester was. Ik kon me achter Hem wegstoppen als ik me onzeker voelde. Ik zocht en vond Z/zijn nabijheid.
Meester heeft heel wat leuke ideetjes opgedaan, Hij heeft een boek gekocht over shibari-bondage, die Hij aan mij liet opdragen. Hm, het vereerde me. Ik zag er opnieuw bevestiging in dat ik Zijn sub ben!

Onverwacht, voelde ik me onpasselijk worden. Het was behoorlijk warm in de zaal. Ik had al enige afkoeling in de toiletten gevonden, maar het overviel me opnieuw. Meester had me opgedragen het boek te dragen. "Ik ga naar buiten, frisse lucht halen, zal ik het boek in de auto liggen?" vroeg ik Hem. Ik kreeg de auto-sleutels.
Het mottige gevoel trok niet weg. Ik sms'te Meester, dat Hij Zich niet ongerust hoefde te maken. Ik zou nog wat buiten blijven. Hij moest immers niet gaan boeten omdat ik me niet lekker voelde.
Zelf was ik niet voorzien op een flesje water. "Is er water in de auto?" sms'te ik Meester opnieuw. "Kan je er wat meebrengen straks? Het betert niet." Geen water in de auto. Ik leg de zetel wat platter, en focus op iets anders.
Meester komt terug, W/we rijden huiswaarts. Het duurt nog een half uur voor ik me weer beter voel. Heb ik iets misgegeten?
Achteraf hoor ik dat er weer buikplaag op ronde is. Waar heb ik dat nu weer opgevangen? Bwah, zo een mottig gevoel. Gans mijn middag verziekt. Gelukkig heb ik maar een half dagje mottig gelopen.

"Blijf je nog even?" vraag ik Meester als W/we bij mij thuiskomen. En dat doet Hij.
In de auto vroeg ik al weer Meester zijn kinky aandacht. "Wat je begint moet je afwerken he." reageerde Hij. Daar had ik niet op gerekend. "Als ik me niet te slecht voel." antwoordde ik.
Meester had nog afgesproken bij Zijn ouders te gaan eten. Ik had mijn ex al gebeld om de kids een nachtje langer te houden.
Na het avondmaal is Meester teruggekomen.
Intussen had ik koffie gezet, tafeltje ingedekt. De bedden ververst. Zelf iets gegeten. En mijn speelkoffer beneden gehaald. Daags voordien had ik Meester al laten weten dat ik naar een sessie verlangde. Meester was nieuwsgierig naar mijn koffertje.
Heel rustig bekeek Hij mijn speelgoed. Een voor een haalde Hij mijn speeltjes uit. Een voor een legde Hij die terug.

"Sta maar recht." gebiedt Hij en draait me met mijn rug naar Hem toe. Zijn warme handen strelen over mijn lichaam. Het kriebelt over mijn ganse lijf. Touw wordt aan mijn polsen bevestigd. Mijn handen komen vast te zitten op mijn rug. Behoorlijk stevig. Ik voel hoe mijn verlangen enkel daardoor al bevredigd wordt. Nieuwsgierig draai ik me om om toe te kijken wat Meester uitspookt. Tegen Meester Zijn wil. Hij draait me terug met een tik op mijn tepel. "Auwch!" roep ik uit. Plagerig doe ik poging weg te lopen. Opnieuw buiten Meester gerekend. Hij bevestigd touw rond de bondage, en houdt me zo op mijn plaats.
Dan komt er touw rond mijn armen. Ook dit wordt stevig vastgemaakt. Ik voel dat ik niet veel nodig heb. Gewillig en subbig laat ik me door Meester onder handen nemen. Hij staat achter mij, streelt mijn borsten, kust mijn hals, ik geniet. Dan leidt Hij me naar de kast, waar ik steun tegen vind.
Mijn hoofd leunt op de kast, mijn kont achteruit. Meester steekt balletjes in me. "Zie dat ze er niet uit vallen!" verwittigt Hij me, onderwijl mijn clit masserend.
Het rode Mac Donalds potlood bewijst zijn multi functionaliteit. Meester tikt mijn billen, mijn kont, mijn borsten, mijn tepels. Hij heeft een stuk touw samen gebonden die Hij eveneens op mijn kont laat vallen. Tikken worden afgewisseld met strelingen, kussen, affectie...
Tikken op de billen worden gewisseld met tikken op mijn borsten.
Ik kan me niet bewegen, ik buig en sta zoals Meester het wil. Hij stelt me recht, houdt me vast in een wurggreep, met ietwat druk, en bewerkt mijn tepels. Die wurggreep neemt mij meer en meer in zijn greep, en stuurt me zweven. Ik sta met gespreide benen, wankelend. Gelukkig ondersteunt Meester me, want zelf voel ik de kracht niet meer.
Er zijn nog wasspelden op mijn tepels terecht gekomen. Denk ik...
Met heel veel moeite kreeg ik mijn benen samen. Onmiddellijk zocht ik weer steun tegen de kast.
Geen idee hoe, maar Meester heeft me in de zetel geholpen, waar ik als een plank languit lag. Ik kon niet meer bewegen, kon niet meer reageren. Ik voelde alleen Meester zijn nabijheid. Ik voelde hoe Hij mij uit de touwen haalde. Ik voelde hoe Meester mijn rug wreef. Ik voelde me geborgen, en bleef lekker zweven. Dieper en verder dan vorige keren. Het duurde ook iets langer voor ik helemaal terug was.
Ik geloof niet dat ik een orgasme gekregen heb. Maar ik had er helemaal geen nood aan. Ik voelde me zo heerlijk, ontspannend.
Woorden als, "flinke sub van me" "zo stil dat je was toen je onderging" "zo flink je je gaf aan je Meester" bereikten me met enige vertraging.
"Doen we verder?" vroeg ik Meester iets later."Ik wacht wel tot je helemaal terug bent." antwoordde Meester. Opnieuw overviel mij een gevoel van geborgenheid, en viel ik ff terug in mijn roes.
Eenmaal helemaal terug, heb ik Meester verwend. Ik hoop tenminste dat ik Hem verwend heb.
Ik voelde me behoorlijk zelfzeker, poogde Meester te verleiden met mijn blikken, hing het sletje uit, ik daagde Meester uit.
Meester kwam tot een orgasme boven mijn open mond. Zijn vocht die over mijn kin droop, nam Hij met Zijn vinger op om tot de laatste druppel in mijn mond te brengen.
Met mijn ogen hield ik zijn ogen vast, voelde nog vocht op mijn kin, wreef het met mijn vinger op, en bracht mijn vinger in mijn mond.
Uitdagend, sletterig...
"Zo hoort het." merkte Meester op.

Ik uit mijn dankbaarheid. Ik verontschuldig me eveneens.
Mijn onpasselijkheid heeft de middag vergald. Mijn zweven heeft de sessie vroegtijdig beƫindigd.
Toch voel ik een tevredenheid, een geborgenheid, een veiligheid.
Zowel lichamelijk als emotioneel ben ik voldaan. Lichamelijk de sessie. Emotioneel kreeg ik zorg, geborgenheid, warmte.

Ik hoop dat Meester zich even voldaan voelt als ik mij voel!

2 opmerkingen:

 1. Hoi H, Wat weer een mooi stukje van een subje wat weer helemaal in space is geraakt. Heerlijk om weer opnieuw jou ervaringen met de Meester te mogen lezen. Zo mooi weer om deze beleving weer te lezen, en zelfs net zoals bij Rood te zien dat Meester goede en mooie bondage kan aanbrengen, en natuurlijk dat jou dat het jou het juiste gevoel geeft.
  Het blijft spannend om te lezen en uitkijkend naar jullie volgende belevenissen. Succes Liefs J.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel J.
   Dankzij mijn Meester kom ik in mooie bondage, mag ik genieten, en ga ik zweven.

   Verwijderen