18 - Vandaag is rood...



Ik wist wel dat W/we vandaag zouden afspreken. Hij moest eerst Zijn kroost naar mama brengen, en dan zou Hij me ophalen. Ik had al gevraagd wat de plannen waren. Of ik me ergens moest op voorzien. Maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. Hij zou er over nadenken en het me laten weten.
Intussen sms'ten W/we wat heen en weer over mijn little brat girl.
Hm... ok, afwachtend... Komt Hij straks ff binnen? Pikt Hij me gewoon op? Ik heb er geen flauw idee van, en stuur Hem een sms. "Meester, moet Uw sletje U straks naakt ontvangen?" Amper 3 minuten later, krijg ik een antwoord. "Sletje, ik haal je op tussen 16hr en 16.30hr. Ik laat je weten als ik voor de poort sta. Zorg dat je buiten komt in de meest uitdagende kledij die je hebt. Je gaat mee naar mij thuis en ik breng je terug na 19hr. Je Meester." Duidelijker kon de boodschap niet zijn. Ik reageer dan ook bevestigend: "Ja Meester. Uw sletje gaat haar best doen." Ik heb een klein uurtje tijd. Rusten zit er niet meer in. Ik neem nog een douche, zodat ik toch lekker fris ben. Maak me op. Weet perfect welke kledij ik ga aandoen. Ik had het er al es over gehad met Meester.
Tussenin sms ik met J, papa van de kids. Mijn kleintje maakt weer koorts. DI sms't me ook. Hij heeft een luisterend oor nodig. En dat tracht ik hem te bieden.
Ietsje na vieren komt de sms van Meester: "Ongeduldig sletje, Ik sta op straat geparkeerd. Kom maar af." Hihi... ik ongeduldig? Nee maar... "Lol." reageer ik. Vlug mijn schoenen aandoen, een poncho nemen, de deur uit, sluiten, richting Meester.
"Hai." begroet ik Hem bedeesd. Ik weet niet goed hoe ik Hem moet gaan begroeten. Sinds W/wij in D/s zijn, is Hij al steeds naar mij gekomen. Ik weet dat ik Hem naakt moet ontvangen, ter begroeting op de knieƫn, een kus op Zijn kruis. Maar nu Hij mij ophaalt is dat toch wel iets anders.
W/we kussen E/elkaar ter begroeting.
"Ongeduldig? Waarom ben ik ongeduldig?" vraag ik Meester uitleg. "Ik had gezegd dat Ik je iets ging laten weten, Ik was van plan om 15u een bericht te sturen." reageert Hij. "Ja klopt, maar ik heb slecht geslapen, en wou nog wat rusten. Ik wou vooral op tijd klaar zijn." leg ik Hem uit.
Onderweg naar Zijn thuis praten we over... de kids. Hij heeft dit en dat gedaan. Ik heb dit en dat meegemaakt...
Ik had Hem al zien lonken naar wat ik aanhad. Maar aangezien het nog klaarlichte dag is, en ik nog over straat moest, had ik het toch wat subtiel weggestopt. Nu in Zijn thuis, doe ik de poncho af. Ik zie Hem lonken, en goedkeurend knikken. "Je bent een echt sletje." paait Hij me.
Hij biedt me een glas water aan, komt dichterbij me staan, zet spanning op de collar, en streelt over de lakstof aan mijn borsten, mijn kont, mijn armen, mijn benen. Onmiddellijk voel ik mij op mijn plaats. Mijn plaats als sub. Rust valt over me.
"Kom, we gaan naar boven." Ik volg Hem gedwee.
Meester heeft 'cadeautjes' gekocht voor me, had Hij mij al laten weten. Ik vind Meester nogal een speciale in Zijn uitspraken, Hij gaf me geen uitleg, maar ik vermoedde wel al wat Hij had gekocht.
"Ik ga me eerst douchen." zegt Hij, me achterlatend in de slaapkamer. Ik trek het raam open, en hang naar buiten, genietend van de warme wind. Na Zijn douche hoor en voel ik Hem dichterbij komen. Hij komt achter mij staan, "Aan het genieten?" vraagt Hij. "Ja, eigenlijk wel." antwoord ik. Ik voel me heel erg op mijn gemak. Ik heb eindelijk de klik kunnen maken, alle angst en wantrouwen overboord gegooid. Ik voel dat ik er klaar voor ben. Ik ben klaar om me te geven aan Hem.
"Ik heb je gemist." merk ik op. "Ja, je wordt dat rap gewoon eh." reageert Hij. "Heb jij mij ook gemist?" pols ik. "Je wordt dat rap gewoon." herhaalt Hij. "Dat is geen duidelijk antwoord Meester, en ik heb duidelijkdheid nodig." "Zegt Mijn antwoord niet genoeg?" Ik vermoed een ja.
"Je ziet er mooi uit, maar je zal je toch moeten uitkleden." Meester kleedt me uit. "Hm, het lijkt wel een cadeau'tje." reageert Meester, als Hij bij mijn slip komt. "Cadeautjes zijn er om uitgepakt te worden he." En Hij ontdoet me mijn laatste stukje.
Uit een grote zwarte zak, die Hij eerder op bed had gegooid, haalt Meester touw. Dik rood touw. "Vandaag ben je mijn test-object." geeft Meester me uitleg. "Ik wil es zien of ik nog kan knopen." Meester heeft knopen in Zijn vingers, en gaat behendig met het touw aan de slag. Ik krijg een mooie bondage aan. Ik geniet. Ik geniet van het touw op mijn lichaam, de aandacht van Meester, Zijn nabijheid. Ik volg met mijn ogen, wat Hij met Zijn handen doet. "Geen paniek." merkt Hij op. "Nee, ik vertrouw je." reageer ik. "Flinke sub!" is Hij tevreden.
Hij legt mooie platte knopen. Hij werkt precies. Symmetrisch. "Argh, ik had beter mijn fototoestel mee." merk ik op. Ik ben ingetouwd, en Meester lijkt tevreden. "Kom, ga daar maar es tegen de muur staan, dan maak ik een foto."  Ik ga hangen tegen de muur... "Ga nu maar aan de trap staan." Me afvragend wat Hij van plan is, doe ik wat Hij mij opdraagt. "De foto's die ik maak zijn en blijven prive. Ik stuur alle foto's naar jou toe. Ik heb al gemerkt dat je er geen probleem mee hebt dat je met je gezicht in de blog staat. Wat jij doet met de foto's is jouw keuze. Ik ga jouw foto's niet gaan rondsturen." zegt Hij mij. Dat wist ik al, Hij had me dat al gezegd. Hij heeft mijn vertrouwen.
"Draai je om." Hij gaat de trap af. Intussen heb ik polsbanden aan. Ik ga hangen over de leuning van de balustrade. Hij weeft het touw door de polsbanden, en maakt die vast. Ik kan geen kant meer uit. Je moet ook niet alles zien wat Ik doe he." krijg ik te horen.
Meester teast me op alle mogelijke manieren. Een handje vindt de weg naar mijn kont. Een kettingetje komt op mijn tepels. Een klein vibrator speeltje
maakt mijn natte kut nog natter. En dan een blinddoek... "
Mijn brat-streken van de vorige keren niet vergeten, vindt Meester dat ik nog wat straf tegoed heb. Elke bil verdient 10 kletsen. Maar eerst moet het handje ingevet worden. Het leren handje wrijft over mijn kut. En dan komt die op mijn kont terecht. Gelukkig blijft het bij 10 handjes op 1 bil. Het hangen over de balustrade geeft me wat maaglast, en ik vraag Meester om een andere positie.
Meester maakt me los, en W/we gaan naar de slaapkamer. Meester gooit me bijna op bed, ik ga plat op mijn buik.
Natuurlijk geef ik me niet zomaar. Meester vind dat ik wat afkoeling kan gebruiken. Hij verdwijnt in een ruimte, en komt terug met zijn handen op zijn rug. Ik vermoed ijsblokjes. Ik voel ijskoude aan mijn kut. Meester heeft me bespeeld met een ijs-Calipo! Smakelijk Meester.
De speelsheid in mij ontwaakt. Ik vind en neem de zweep, en dreig er Meester bij af. Ik ben mijn bondage helemaal vergeten. Meester niet. Hij grijpt het touw en staat weer boven me. De speelse streken gaan verder.
Ik daag Hem uit, Hij gaat er op in. Af en toe verschijnt er een spontane lach op Zijn gezicht. Daar doe ik het toch voor?! Dan reageert Hij met droge opmerkingen. "Je bent helemaal mijn smaak..." reageert Hij op de vraag hoe ik proef.
Even later proef ik me dan maar zelf.
Ik mag geen orgasmes hebben zonder toestemming van Meester, en ja, ik, brat, heb er toch ene gehad in die week, thuis.
"Ik heb een opdracht, die je nu onmiddellijk moet uitvoeren." "Nee..." niet goed wetende waar dit weer heen leidt. Meester beveelt me mezelf 3 orgasmes te bezorgen op 5 minuten tijd. Het duurt even voor ik de hand aan mezelf leg. Ik heb hier toch enige gene. Maar ik laat me dan toch gaan. Na 5 minuten neemt Meester over, en overspoelt me met orgasmes. Hem opnieuw uitdagend, helemaal geil, lik ik mijn vingers af. Hmm... lekker!!
Ik plaag Meester, neem initiatief, vraag... Hij gaat er graag op in.
Hij weet dat Hij een rotzakske is... en doet Zijn naam alle eer aan. En ik heb het graag!!
Hij weet intussen waar ik op kick, wat me opgeilt. Zelf houd ik me ook niet meer in.
Gelukkig voor mij heb ik niet gekregen wat ik had verwacht. Ik had veel harder verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten