5 - boswandeling


"In het bos daar staat een huisje..." speelde tot gister spontaan door mijn hoofd. S en ik hadden immers afgesproken om in het bos te wandelen.

Zondag is vervroegd naar zaterdag. Met nog een groot vraagteken van mijn kant. Vrijdag was ik goed ziek geworden, en had de energie niet om 10 meter te stappen. Laat staan dat ik zaterdag zou stappen.
Gelukkig, als ik ziek ben, duurt het nooit lang. Zaterdag was ik dus alweer op de been. Ik moest wel, ik wou en zou mijn afspraak niet mislopen. Ik had er te veel hoop op gefocust.
Zaterdag voormiddag had ik bewust niets gedaan. Ik wou niet in een zak vallen in de namiddag.
Zoals afgesproken sms'te S me dan ook dat hij me zou ophalen, en een half uurke na de sms was hij er.

Gedoucht, gekleed op een zonnige boswandeling, jeans t shirt sportschoenen, gingen we op stap.
Nieuwsgierig ding als ik ben, zat ik met duizenden vragen. Wetend dat ik nieuwsgierig ben, weet ik ook dat ik niet altijd antwoord op mijn vraag kan krijgen. Ik geef immers ook aan, dat er antwoord mag geweigerd worden.
S had helemaal geen probleem om alles te beantwoorden, en naast het bdsm kwam natuurlijk heel veel persoonlijkheid aan bod. Zo weet ik dat hij... (mijn geheim :-)
Naast het mailen kon ik hem nu irl zien, horen, spreken, en vooral observeren. Ik kwam al gauw tot de conclusie dat hij een denker is.

Aangekomen aan het bos, laat ik mijn handtas in de auto. Ik heb geen zin dit mee te sleuren. Had ik ms beter wel gedaan. Na een eind stappen, voelde ik me energieloos, en vroeg om wat te gaan zitten.
Had ik ms beter niet gedaan.
Ik voelde me vreselijk onwennig. Ietwat ongemakkelijk. Dit terwijl ik me meestal wel goed voel. Om niet te zeggen dominant :-)
S is letterlijk en figuurlijk groter dan ik, wat mij een heel klein gevoel gaf. Ik had moeite om oogcontact te maken, hem aan te kijken, mezelf in de hand te houden. Gek...
Is mijn subbig zijn zo gegroeid? Ligt het aan S?
Ja, ik denk het wel. Ik heb al meerdere D's ontmoet, dat ik dit gevoel helemaal niet had.
Op de bank zetten we het gesprek verder. Vragen over en weer. Droge antwoorden van zijn kant, waar ik in lachen om uitbarstte. Al bij al, ondanks mijn subbigheid, een heel aangenaam moment. Een aangename date.

En dan barst het onweer los...
Zittend, pratend, vlucht het zonnetje met zijn warmte, en doet een koele wind me ietwat huiveren. Diverse geluiden in het bos breken de stilte. De wind die met de bladeren speelt, een piepende muis. Geweerschoten in de verte. Gedruppel. Of toch niet?
In de verte horen we gedonder.
"Bang om nat te worden?" vraagt S me. Wat een dubbelzinnige vraag. "Nee hoor!" reageer ik stoer. En ik lach.
Het gedruppel is gedruppel en een regenbui trekt over ons. Br, in mijn t-shirtje is dit niet warm. A wet shirt... De contouren van mijn borsten steken af.
Nog steeds onwennig, niet goed wetend wat doen, hoe handelend, maak ik gebruik van de regen. "Nee ik ben niet bang om nat te worden. Maar je mag me wat warmte geven." En ik ga me met mijn rug tegen zijn borst gaan aanzitten.
Mijn manier om het ijs te breken waar S mee in gaat. Zijn handen glijden over mijn schouder, in mijn nek, zijn vingers kroelen door mijn haar.
Ik word kletsnat. Natuurlijk geilt dit me op. Ik word nog natter, de regen valt op me neer. Mijn t-shirt kan je uitwringen, mijn broek plakt aan mijn benen. Maar geen van beiden doet poging op te staan en naar huis te gaan. De betovering van het moment wil geen van beiden verbreken.
Zijn vingers in mijn haren, grijpen in mijn haren, trekken aan mijn haren, en hij kust me.

"Zie je me zitten als sub?"
"Wil je mijn Dom worden?"
"Mag ik je sub zijn?"
Vragen spoken door mijn hoofd, en worden gesteld.

Een korte JA is zijn antwoord.

Ok... thx?! Ik weet hier niet op te reageren. Hij snoert mij de mond door zijn manier van doen. Ik die meestal wel gevat reageer.

Koud gekregen stappen we naar de auto... In de regen...

Aan de auto aangekomen, steekt S direct de chauffage aan, beveelt me mijn t-shirt uit te doen, en biedt me een jas aan. Zelf blijft hij in zijn natte t-shirt, en rijdt weg. Een dubbel gevoel maakt me van mij meester, hij zorgt voor me, maar lijkt zichzelf dat moment niet belangrijk te vinden.

Opnieuw word ik door mijn innerlijke ik overvallen door vragen.
Verdorie, vanwaar die angsten?
"En nu?" vraag ik toch maar. "Ik wil wel afwerken waar ik aan begonnen ben." reageert S. Wat een gevat subtiel antwoord.

"Waar?" vraag ik enige tijd later. Mijn huisje is immers niet om aan te zien, en helemaal niet geschikt onverwacht bezoek te ontvangen. Wat ik hem zeg. "Dan gaan we naar mij." zegt hij.
S staat vreselijk op zijn privacy, en duidt mij er nogmaals op.
Kennelijk is zijn vertrouwen in mij groot genoeg om verder te gaan.

Bij hem thuis, we hangen de t-shirts op de chauffage, en hij biedt me iets te drinken aan. Ik vraag koffie, om wat op te warmen.
Ik brand mijn tong aan de hete koffie, maar krijg al gauw binnenin mijn lijf de warme gloed van de hete koffie.
S doet de rest.
We cocoonen in de zetel, ik flok me tegen hem aan, en we verkennen elkaars lichaam.
"Vandaag ben ik hier met H." zegt hij mij.

Hm, dat denkt hij. H en doerga zijn immers 1 persoon, en het duurt niet lang voor ik, mezelf weer in de hand, me weer zekerder voelend, de brat in me laat bovenkomen.
Ik speel met zijn ketting, hij duwt me van zich af. Op mijn manier vraag ik aandacht. Op mijn manier test ik ook en peil ik naar zijn reacties. Ik ben me heel bewust van waar ik mee bezig ben, en wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn.

Aangezien ik volgens S nog niet officieel zijn sub ben, geniet ik dan ook nog van die vrijheid. Toch reageert S, en toomt me in.

Het verleidingsspel is begonnen.

"Ik verken graag met mijn handen."
"Ik verken ook graag met mijn mond."
maakt hij mij duidelijk.

Nog steeds mijn natte broek aan mijn lijf, die intussen wel openstaat, voel ik mijn eigen geilheid. Ik ben behoorlijk opgewonden. Mijn vingers vinden hun weg, en glijden binnen in mijn natte warme kut. In het bijzijn van S, bespeel ik me zelf. Waarna hij mijn hand neemt, en naar zijn mond brengt. Hij likt mijn vingers, nat van mijn geil. Het maakt mij mogelijk nog geiler!

Hij vraagt me mijn kut te presenteren.
Na enig aarzelen, tegenpruttelen, doe ik het toch.

Zijn vingers bespelen mijn kut.

Ik voel alweer hoe hogere sferen aan mijn lijf trekken. Ik verman me.

"Ik neem je mee naar de slaapkamer!" zegt S me.
O jee... "Ik heb die energie niet meer, ik sta te shaken op mijn benen."

Toch volg ik hem.
We verkennen elkaar verder.
Het voelt goed, het voelt lekker.

En ik geef toe, ik geef toe aan de hogere sferen.

Enige tijd later, kom ik terug. Heel teleurgesteld in mezelf. Vreselijk emotioneel. Tot tranens toe.
Nee he, wat laat ik nu weer voor indruk achter?
Opnieuw slaat de onzekerheid toe.
S tracht me op te vangen, maar ik vertik het om mijn zwakte te tonen.

In een poging mijn gevoel te kantelen, neem ik het heft weer in handen. "Ik verwacht een verslag Meneer!"
Meestal is het de sub die verslag moet maken van, wel, het mag es omgekeerd zijn ook :-)

Heel wat prangende vragen zijn beantwoord. Maar enkel dit stelt mij niet gerust. Ik heb meer nodig dan enkel antwoorden. Ik zal moeten zien en ervaren, voor ik mij helemaal zal en kan geven.
Ik laat nog niet in mijn geest kijken (hoop ik). Ik laat nog niet toe dat iemand in mijn hoofd kruipt. Want net daar ben ik het meest kwetsbaar.

'Mijn' D, wie dat ook zal zijn, zal moeten verdienen, om IN mijn hoofd te kruipen.
Mijn hoofd, die me heel wat kostbaarder is dan mijn lichaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten