11 - just smile


Een grote glimlach siert mijn gezicht. Waarom? Wel, het is heerlijk weer. Gister had ik een super aangename dag. Momenteel speelt er muziekje op de achtergrond. En c geeft me heerlijke aandacht. Dingen worden concreter lijkt het, en als een kind die uitkijkt naar een speciale dag, zo voel ik mij.

Gister stuurde c me nog een knuf terug op mijn bericht. Leuk om hem onverwacht te horen. Zijn onverwachte dingen niet de mooiste verrassingen?
"Goed geslapen? Hoe was het met de kids?" informeert c deze ochtend. Ik doe hem zondagmiddag uit de doeken. "Heb je me gemist?" komt de vraag als hij terug in België is. "Jij mij?" beantwoord ik zijn vraag met een vraag. "Was m'n vraag niet." houdt hij voet bij stuk. "Een beetje..." geef ik schoorvoetend toe. "Dat is een ja dus." concludeert c. "Jij mij?" stel ik opnieuw de vraag. "Ja."

"Hoe voel je je? Sterker?" informeert hij verder. "Ja, Ik voel me goed. Dank zij jou." ben ik wel dankbaar. "Ow?" lijkt hij verbaasd. "Omdat je me afleid." geef ik uitleg. "Ik help je verwerken en je te laten zien dat je sterk bent." meent hij. "En dat lukt je. Thx." bedank ik opnieuw.

"Hoe zie je het verder als ik 'verwerkt' heb?" stel ik de vraag. "Dan is veel mogelijk." reageert hij. "Vertel..." ben ik nieuwsgierig. "Ken jij de toekomst?" vraagt hij. "Nee." "Dat dacht ik al." sms't ie verder.
We berichten over fantasieën... De fantasieën komen aan... Leuk om te weten dat ik als vrouw op afstand invloed heb. "Je hebt een lekker lichaam. En ik heb een hoog libido." merkt c op.

"Wat vond je zo mooi aan mijn blog?" verander ik van onderwerp. "Wat niet. Ik voel je sterker worden." reageert c. "Goede begeleiding." geef ik aan. "Het is nodig." klinkt het korte antwoord. "Mentaal word ik sterker." ben ik eerlijk. "Wat is nodig? Sterker worden of goede begeleiding?" vraag ik verder uitleg. "Beiden." krijg ik uitleg.

"Ja, ik heb je aandacht gemist. En ja, ik kijk uit naar meer." antwoord ik op de vraag die hij me enkele uren geleden stelde.

Speelfeestjes komen ter sprake. Hoe denkt hij er over? Ik geef mijn mening...

"Wat ben je van plan met mij?" vraagt mijn achterdochtige ik. "Van plan? Zoals ik al zei. Je doen breken, smeken." antwoord hij. Wees maar gerust dat hij weet waar hij mee bezig is. "Je hebt me al gebroken." denk ik, "Smeken? Heeft dat invloed? Ik heb toch al aangegeven dat ik je wil ontmoeten?" merk ik op. "Dat weet ik. Hoe heb ik je gebroken dan?" komt de vraag. "Geen idee hoe. Maar ik voel wel verlangen naar meer. 't lijkt of ik onder invloed ben." uit ik. "Ver-slaafd?" vraagt c. "Ik voel me deels gewild. Slaafje van ver." ga ik in op zijn woordspeling.
"Hoe voel jij je bij dit alles?" informeer ik naar hem. "Waarom wil je niet op mijn vraag om af te spreken ingaan?" vraag ik verder. "Omdat je ongeduldig bent en er klaar voor moet zijn. Je bindt je te snel." beantwoord hij mijn laatste vraag. Hij heeft inzicht. "Ik voel me dominant, overheersend, steunend." krijg ik ook op mijn eerste vraag antwoord. "Deuh... je laat me op mijn honger? Wat als ik uit ongeduld met anderen afspreek?" lijk ik het mes op zijn keel te zetten. "Doe je niet en zoals je zelf zei... Je bent toch een vrije vrouw?" snoert hij mij weer es de mond. "Je bent idd dominant (niet van mij), overheersend en steunend. Ik maak er dankbaar gebruik van." oordeel ik. "Ik verwacht ook dat je dat gebruikt." merkt hij op.

Vanop zijn werk, zijn kantoor bericht hij me. Opnieuw slaat mijn fantasie op hol. "Argh... Sebiet ga ik echt wel smeken..." merk ik op. "Ga je dat?" vraagt hij. "Uhu. Ga je er op ingaan?" ga ik verder. "Als ik tijd heb en kan." verbaast hij me met zijn antwoord. "Date?" vraag ik. "Hoezo date?" vraagt hij uitleg. "Tijd voor date, ontmoeting." zeg ik. "Ja, dat zal ik moeten bekijken dus he. Deze donderdag." geeft hij aan. Mega.
"Ik verwacht je wel sexy en gebruiksklaar." komt zijn verzoek. "Euhm ontmoeting en verder kennismaking of hoe zie jij het?" wil ik toch wel enige details. "Ik zie het zoals ik het dan zal zien. Je ziet maar of je volgt." antwoordt hij. "Ja maar ja. Me niet gek maken e. Zoals ik al zei heb ik niet veel zin in los contact." geef ik aan. "Denk je dat ik daar wel zin in heb?" stelt hij me de vraag. "En ik maak je nu al gek." weet hij. "Ik laat het je ook toe he." merk ik op. "Je lost niet veel he. Je bent voorzichtig." voel ik aan. "Zou je ook moeten zijn." geeft hij mij. "Ik wil geen eenmalig contact. Ik wil mijn hoofd niet verliezen. Ik ben voorzichtig." reageer ik. "Gebeurd niet." lijkt hij me op mijn gemak te stellen. "Ik wil ook geen op seks gebaseerde ontmoetingen." ga ik verder. "Is ook niet, wel op sm gebaseerd..." krijg ik weerwoord. "Meer nog." ga ik helemaal los, "Donderdag, sexy wil en kan ik me kleden. Maar niet gebruiksklaar! Ik weet zelfs niet of ik op sm gebaseerd wil." twijfel ik aan mezelf. "Kijk, hoeveel zin ik ook heb. Hoe hard ik ook snak naar een sessie. Dat ik ontmoeting wil met jou is omdat je me interesseert. Potentiële D? Dat weet ik nog niet. Maar die eerste ontmoeting zal gaan zoals ik het zeg. Ik geef de grenzen aan." meen ik. "Daar kan ik me in vinden. En binnen dat kader zal ik het ook bekijken. Indien het niets wordt zal ik ook nog altijd sturen, tenzij tegenbericht." snapt c me.

"Eens zien of jij mij verdient. Ben je werkelijks zoals je je omschrijft? Trouwens, ik wil meer dan seks se." reageer ik na enkele hitsige berichten. "Ik wil onder controle zijn van..." ga ik verder. "Ik ben zoals ik me omschrijf. Lijkt me ook moeilijk om over zoveel te liegen, niet?" reageert hij.
"Maak vanavond tijd." vraagt ongeduldige ik. Ik ben nieuwsgierig. Ik ben ongeduldig. "Donderdag en niet anders!" houdt c weer voet bij stuk. "Ik heb het begrepen meneer." Ik kan niet anders of mij er bij neer leggen. "Heb ik je verslagen?" vraagt hij verder. "Verslagen? Euhm... ik denk het." geef ik toe. "Waarom denk je dat?" vraagt c uitleg. "Waarom al die vragen?" kaats ik terug. "Waarom niet? Bang?" gaat hij door. "Ik denk, omdat je mij mijn zin geeft op jouw manier." weet ik te verwoorden. "Je open stellen is je kwetsbaar opstellen he. En daar kan misbruik van gemaakt worden." geef ik mijn angst aan. "Dat wil ik ook, dat je me gehoorzaamt maar dat je er ook iets aan hebt." zegt c. "Ja, ik ben bang om me te geven, vooral emotioneel dan. Bang om me te laten gaan. Bang om me te verliezen. Bang om pijn te hebben." ben ik open. "Ik gids je... En je mag bang zijn. Zeker na wat je hebt meegemaakt." begrijpt c.

"Kan en wil je, afhankelijk of het klikt, ingaan op mijn verwachtingen?" toets ik verder af. "Wat zijn je verwachtingen?" vraagt c. "Openlijke liefdes relatie. Bdsm rode draad." antwoord ik. "Toekomst gericht." voeg ik er aan toe. "Ja, in de toekomst... Maar kan jij dan mijn verwachtingen inlossen?" krijg ik de wedervraag. "Een D dier er niet voor terugdeinst zich te laten voorstellen als mijn vriend, mijn lief, aan familie en vrienden." opper ik. "Ik zou net trots zijn." maakt hij mij blij. "Of ik jouw verwachtingen kan inlossen, ligt er aan dewelke." ben ik benieuwd. "Ik heb inspraak in alles, je kleding, je activiteiten, je gebruik, waar je slaapt, wat je eet en drinkt, etc." komt het antwoord. Fjew, dit is even schrikken. Dit gaat richting tpe. Kan ik dat? "Als je in alles inspraak wil, zeker wat kledij betreft, zal je daar toch moeten in helpen se. Ik kan er maar gedeeltelijk bij akkoord gaan vrees ik. 1) ik ga mijn kids absoluut niet confronteren, 2) ik ken mezelf en heb nood aan me-time, tijd voor eigen invulling, 3) ik heb tijd nodig, heel veel tijd, om daar in te groeien." licht ik toe. "Alle 3 de punten spreken voor zich..." begrijpt c weer. Dingen worden concreter.

Hij informeert naar mijn dag. Die is niet gelopen zoals ik wou. "Je ziet, ik heb strenge consequente constante hand nodig." geef ik aan.

C informeert, "Kan je...?" "Je hebt geen hardheid nodig. Je moet je net meer kunnen overgeven." oordeelt c. "Mogelijk, kunnen en mogen." denk ik. "En ik vraag net die overgave in alles." geeft c weer aan. "Die overgave zal stap per stap gebeuren." geef ik aan. "Een proces van vallen en opstaan." voeg ik toe. "En geduld..." ken ik mezelf.

"Hoe zie je dat allemaal concreet? Van waar jij nu bent heb je toch helemaal geen zicht op mijn doen en laten?" vraag ik uitleg. "Ik kom vaak bij jou, tot als ik mijn eigen plek heb waar jij mee intrekt." luidt zijn antwoord. "Als ik met iemand ga samenwonen heeft dat heel veel consequenties..." panikeer ik. "Dat zien we allemaal wel in de toekomst. Je panikeert al op iets dat nog niet is. Er is tijd om na te denken." voelt hij mij goed aan. "Ik ga niet verder in discussie." geef ik aan.

"Ik heb vaak goede ideeën wi. Gelukkig heb ik gezond verstand." vervolg ik na het huizen gesprek. "Laat ons zeggen dat je je momentjes hebt." plaagt c.

"Ik werk niet. Omdat ik niet kan. En omdat ik niet mag." leg ik me helemaal bloot. "Dat is wel zonde... Ga ik niet verbergen." reageert c. "Ik ga er ook niet om liegen. Ik ga niet het moment zelf voor voldongen feiten stellen." ga ik verder. "Neen, dat is bewonderenswaardig en zoals ik zei, ik wil je steunen." reageert c weer. Ik wens hem succes. "Ik ben toch al goed bezig." merkt hij zelf op. "Wat win ik er bij als ik lieg?" stel ik de vraag. "Beter beeld opkleven om je beter te doen voelen." beantwoord c mijn vraag. "Nee wi, leugens komen uit. Dan ben ik nog verder van huis. Je neemt me om wie ik ben. Niet om wie een ander wil dat ik ben." oordeel ik.

We verkennen elkaar verder, ik vuur vragen op hem af. Wat heb je van speelgoed? Ken je die en die persoon?

"Hou je van chocking?" vraagt c me. Hand rond je keel, gefluister in je oor, adem controle... "Ja, zalig. Ik kom er nog geiler van." reageer ik. "Oog contact restrictie? Je bij je haar nemen en zeggen dat je je moet gedragen?" vraagt hij verder. "Mja toch wel, geeft mj alleen maar een onderdanig gevoel." ga ik mee in zijn vragen. "Dat is ook de bedoeling." merkt c op. "Voel je je nu onderdanig?" is hij nieuwsgierig. "Een beetje..." merk ik. Op zijn vraag waarom heb ik geen antwoord. "Dit is toch wat je wil?" oordeel ik. "En jij geeft toe..." weet c. "Omdat ik wil toegeven." ben ik eerlijk. "En omdat ik wil dat je dat doet sletje..."

"Ga jij tijd genoeg kunnen investeren in je subje?" ben ik benieuwd. "Hangt er van af hoeveel tijd een sub nodig heeft... dt is aftasten maar ik ben wel heel druk." merkt c.
Ik weet dat ik veel tijd en aandacht durf vragen.

Er valt stilte..."Je bent ineens stil. Niet van je gewoon." merkt c op. "Ach mis je me?" plaag ik. "Ja." antwoordt hij. "O zo lief. Wie is nu aanhankelijk?" ga ik verder. "Ik ben niet aanhankelijk. Ik mis je gewoon. Kan ik gerust toegeven." reageert c. "Doet goed om te horen." geef ik toe. "Kus." stuurt hij weer. Ik verzucht... Een kus kan zo lekker zijn... Warme intimiteit...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten